Pušenje ili zdravlje
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Pušenje ili zdravlje
Posetite www.garaza.rs !
Izazivaju cigarete zavisnost ali samo psihicku, za razliku od recimo narkotika koje izazivaju i psihicku i fizicku.Floyd napisao:Ta nervoza zbog pauze u pusenju mi posebno nije jasna (ne, cigare ne izazivaju zavisnost i znam par ljudi koji su posle godina i godina pusenja ostavili preko noci).
Pa ja necu da trazim vodu par sati ako znam da ce nekom to da zasmeta a ne da purnjam kao iscepan sporet.
Mada, ni psihicku zavisnost ne treba podcenjivati. Moze da bude veoma izrazena. Dobra strana(ako se tako moze reci) je to da se njeni simptomi lako i brzo pobedjuju.
Treba samo krenuti.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Vidim Trojanac je vec postavio video. Evo ima ovde jos.
http://www.telegraf.rs/vesti/123541-sok ... retu-video
http://www.telegraf.rs/vesti/123541-sok ... retu-video
Koliko slab karakter u jednom trenutku moras biti da pocnes da radis nesto sto ti se ne svidja,a jos znas da je stetno.
Ja ne znam nikoga ko je probao cigaru i rekao da mu se svidja.
Meni su cigare toliko gadne da mi je gadno da dodam nekome ili ugasim neciju cigaru...
Ne smeta mi u sustini mnogo dim ako ne ide direktno u mene i nemam lose misljenje o pusacima,samo ja to ne mogu ni da pipnem
Primetio sam da kod nas na skupovima retko ko pusi
Ja ne znam nikoga ko je probao cigaru i rekao da mu se svidja.
Meni su cigare toliko gadne da mi je gadno da dodam nekome ili ugasim neciju cigaru...
Ne smeta mi u sustini mnogo dim ako ne ide direktno u mene i nemam lose misljenje o pusacima,samo ja to ne mogu ni da pipnem

Primetio sam da kod nas na skupovima retko ko pusi

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Secam se ranije davno je u zgradu gde je ziveo moj deda je dolazio jedan covek koji je imao stomu za disanje ko na ovim klipovima, al ono sto je bilo upecatljivo je da posto nije smeo da pusi, uvek je u ustima drzao ugasenu cigaretu... Bem ti bolestinu..
Meni su pre neki dan trazili da stanemo na pus pauzu na putu od bg do ns...
Au, strasno, nikad da ne pozelis da gurnes cigaretu u usta, a pakuju ih kao da je u paklicama zdravlje.
Mislim da vise stetnosti od samog duvana, stvara ono cime se prska duvan, pogotovo u poslednje vreme, kako sam cuo prska se valjda 13x pre nego sto dodje do proizvednje same cigarete i to nekim gnusnim otrovcinama.
Mislim da vise stetnosti od samog duvana, stvara ono cime se prska duvan, pogotovo u poslednje vreme, kako sam cuo prska se valjda 13x pre nego sto dodje do proizvednje same cigarete i to nekim gnusnim otrovcinama.

Jel se neko seća poslednjih epizoda Dosijea X, kada je Pušač imao to čudo na vratu i u njega je gurao cigaretu?Grujic napisao:Secam se ranije davno je u zgradu gde je ziveo moj deda je dolazio jedan covek koji je imao stomu za disanje ko na ovim klipovima

Ђенерал Јанковић
- Grujic
- Moderator
Pa njemu je i originalno ime "Cancer man"
Cigarette smoking man 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
Sa wiki 

The Smoking Man (sometimes referred to as Cancer Man, the Cigarette-Smoking Man, CSM or C-Man)
Grujic napisao:Secam se ranije davno je u zgradu gde je ziveo moj deda je dolazio jedan covek koji je imao stomu za disanje ko na ovim klipovima, al ono sto je bilo upecatljivo je da posto nije smeo da pusi, uvek je u ustima drzao ugasenu cigaretu... Bem ti bolestinu..
Pre desetak godina sam išao u posetu na Onkologiju i penjem se stepeništem a na drugom spratu (gde su plućni bolesnici) sedi čiča i puši a drugom rukom drži stalak sa infuzijom.
Dobro ste me podsetili, odo po cigare.
"Zvanično" je bio Cigarette smoking man, ali su neformalno Molder i Skali počeli da ga zovu Cancer man. Mada su kasnije otkrili da je to agent C. G. B. Spender (ako se dobro sećam), pa i nisu morali da ga zovu opisnim imenima. 

Ђенерал Јанковић
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
strasno..
ovaj mora ruku da zadrzi da bi upalio, upao u tesku krizu
ovaj mora ruku da zadrzi da bi upalio, upao u tesku krizu