Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika

Post od Stjepa »

Brate, bez zezanja, tebe baš hoće to sustizanje. Srećom nikad nešto strašno, ali koliko sad mogu da se setim ovo je već III ili IV za 2-3godine.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

5 puta...
3 puta nazad, i 2 puta napred s tim što je jedno bilo na parkingu pa ne znam ko je
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Geza napisao:
Gaginh0 napisao:Realno u NS sa okolnim selima ima 5-6 mesta na kojima mogu stojati sa radarom.
Novosadski put kod Avia-e prema Veterniku
Jutros u 7 bili tamo.
Bili su i kod one (ja mislim EKO) pumpe kad se krene prema auto-putu, osetio sam ih na svojoj kozi :kuku: ali na kraju je sve "dobro" proslo...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Grujiću ugradi kuku, čisto preventivno. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Grujic napisao:5 puta...
3 puta nazad, i 2 puta napred s tim što je jedno bilo na parkingu pa ne znam ko je
Kad voziš kontrasleepera. Provociraš pojavom, pa onda ništa :kezo:
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Mnogo glupih prislanjanja, mnogo.
Imaš već situaciju od pre, ako ovo nije doprinelo novoj većoj šteti oprosti joj. Što ti rekao ne prizivaj veće zlo, a i ona ako je normalna znaće da ceni kako je u principu jeftino prošla. 130+šta bi sledovalo verovatno premašuje cenu vozila kojim je upravljala. Ako ne moraš da pokrećeš, batali i evropski izveštaj.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Pa njoj ce policija da pise prijavu sto je vozila iskljucena iz saobracaja nevezano sa tim sto Grujic nije hteo da joj pravi problem zar ne? :think: U svakom slucaju, bitno je da nije velika steta i da ste vi dobro, a ona nadam se da ce da se opameti, mada licno ne verujem. A razlog zasto je nastavila da vozi, verovatno su joj rekli da ode i da parkira auto na najblizi parking, bar je to ono sto sam ja cuo kod nekih slucajeva kad su iskljuceni iz saobracaja, a nemaju neki veliki procenat alkohola.
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Ja sam Grujin post razumeo kao da mu je policajac rekao: "Hoćeš da se mi umešamo ili ne?" Samim tim što ih je on tad odbio i rekao da će se sa njom dogovoriti znači da policija nije nigde zabeležila da je ona napravila sinoć prekršaj neposredno nakon isključenja iz saobraćaja.
Bukvalno dobra volja i Grujića i tog policajca. Tako da itekako treba da bude srećna što će proći SAMO za prijavu vožnje u alkoholisanom stanju od 0,8 promila.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Razumem sad. Imala je vise srece nego pameti, to je sigurno. Da su joj pisali sve sto su mogli, novcana kazna bi premasila vrednost tog Juga.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Sad kad se otreznila lepo je nazovi i objasni joj kako je zahvaljujuci tebi ustedela veliku lovu, i da je red da se zahvali... :opustanje:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

:kezo: :kezo: A sta ako je neka ruzna?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

H4wkeye napisao: A razlog zasto je nastavila da vozi, verovatno su joj rekli da ode i da parkira auto na najblizi parking, bar je to ono sto sam ja cuo kod nekih slucajeva kad su iskljuceni iz saobracaja, a nemaju neki veliki procenat alkohola.
Ne znam da li je bilo tako, ali sve i da jeste, vide da vozi i dalje, pali kola, rotacija, zaustavi i privedi, a ne na savest i svest pijanom čoveku..
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

I kakva je bila? :mrgreen:

Meni kad su oduzeli (stari zakon) da li su mi neki papiric, i kao aj vozi kuci, a ja 20 km od kuce... U medjuvremenu me zaustavi jos jedna patrola, ja pokazem papiric oni se smeju i isto kazu vozi kuci... :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Grujic napisao:
H4wkeye napisao: A razlog zasto je nastavila da vozi, verovatno su joj rekli da ode i da parkira auto na najblizi parking, bar je to ono sto sam ja cuo kod nekih slucajeva kad su iskljuceni iz saobracaja, a nemaju neki veliki procenat alkohola.
Ne znam da li je bilo tako, ali sve i da jeste, vide da vozi i dalje, pali kola, rotacija, zaustavi i privedi, a ne na savest i svest pijanom čoveku..
To jeste. Mogla je pesaka nekog da udari tako.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja bih morao mnogo milostivo da se osecam u toj situaciji pa da pustim da prodje kako si ti pustio, bas si meka srca. Obaska sto bih naguzio i pandura koji ju je pustio i poslao njega na minimum disciplinsku komisiju.
Ako je glupaca sposobna da polozi voznju i nauci da vozi i da se napije i da se onda zakuca u nekoga (sreca pa je branik a ne ziv covek), onda ima da bude sposobna i da zaradi 130k ili koliko vec. Niko ne preuzima odgovornost za to sto radi, a onda posle "prastajte, gresila sam, buhuhu"....
Odgovori