Zanimljivi novinski i drugi članci
Re: Zanimljivi novinski i drugi članci
Na tu prvu prijavu i mislim 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kako i gde uzeti ovu dividendu (bez prodaje akcija)?ftj napisao:Dividenda od besplatnih akcija nisa je bila par stotina dinara
Ђенерал Јанковић
Trebalo bi da je isplaćena na račun koji si ostavio prilikom registrovanja akcija, na isti onaj na koji su u startu uplatili neke pare koje su skupljene u akcijskom fondu. Ja sam akcije prodao tako da meni nema. Ako nisi tad imao tekući, otvoren ti je račun u pošti tako da moguće da te pare tamo i dalje čekaju(zajedno sa parama od akcijskog fonda).
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Samo odeš u poštu i da ličnu, oni ti daju pare na ruke. Letos sam uzeo nekih 340 dinara čini mi se. Imam 5 od Nisa i jednu od Aerodroma, ukupno je bilo kada sam proverio poslednji put, oko 5800 dinara, pre par meseci.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Koliko sad ukupno mi tamo imamo kesa?
Ja sam jednom placao neku kaznu u posti, i pri tom me pitali hocu li da podignem neke pare, reko ajde, taman se utipilo za kaznu
Ja sam jednom placao neku kaznu u posti, i pri tom me pitali hocu li da podignem neke pare, reko ajde, taman se utipilo za kaznu

Hvala na odgovorima! Na tekući koji sam dao tada, sada definitivno nije ništa uplaćeno. Probaću lično u pošti.
Ђенерал Јанковић
Ko se nije tada prijavio za akcije, sada ne može ništa?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Valjda je prilikom svake podele akcija relevantno ko je punoletan u trenutku podele.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Nisam se prijavio u roku, zato mislim da sada ne moze.
TT
TT
Nisam uopste video ovaj post ranijeUroš S. napisao:Samo odeš u poštu i da ličnu, oni ti daju pare na ruke. Letos sam uzeo nekih 340 dinara čini mi se. Imam 5 od Nisa i jednu od Aerodroma, ukupno je bilo kada sam proverio poslednji put, oko 5800 dinara, pre par meseci.
HUAWEI P6 via TT

Gde si navukao 5800 od letos? Pa to se bogami opasno priblizava cifri od 1000e

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/435012 ... e-uhapsene
Kakva je ovo smejurija, zadnjih nekoliko "velikih" akcija se svelo na zaplene konoplje ?!
Kod nas vise nema heroina na ulicama? Pa sad hapse ove pilicare?
Kakva je ovo smejurija, zadnjih nekoliko "velikih" akcija se svelo na zaplene konoplje ?!
Kod nas vise nema heroina na ulicama? Pa sad hapse ove pilicare?
Najjače mi je bilo kada je u ovoj poslednjoj velikoj akciji spaljivanja zaplenjene droge (ne znam zašto su je uopšte čuvali preko 10 godina), uništen samo heroin. Kokain nisu spalili iz "ekoloških razloga".
Ostavili za sebe ono što valja...

Ђенерал Јанковић
Ali što su to nazvali 'laboratorija' za proizvodnju droge da bi zvučalo opasno. A u stvari unutrašnji zasad trave.