Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika

Post od Stjepa »

Rakhil ne jedem musli. Zar ti izgledam tako? :D
Pa mora da bude generalizacije jer ne mogu konkretno tvoje navike da opišem, već generalno sa foruma (a forum je osuđuje, mada se sad javlja i druga strana).
Svaka čast, podržavam da se ne pije kad se vozi.
I opušteno, kapiram te da si ironičan. Barem te toliko poznajem, i nisam se naljutio ali znam što sam napisao. Jer kao što rekoh kako je krenulo sutra može ispasti da sam kriv zbog toga što jesam i gde jesam, iako znam da ne treba da budem. Pa sam eto u naletu malo prokomentarisao to "hrišćansak bolest".

A3 drugi red u tvom postu, a izbacio si iz citata moju IV stavku. Time sam sve rekao. :) A napisah na početku i zašto se osetih prozvanim. :pivo:
PRvi red u tvom postu - šta ono napisah u drugoj stavci? Nije cool kad MI moramo da platimo 50e, a cool je kad presudimo a ne moramo (sto je ovim slučajem devojka imala sreće) da neko drugi pukne 1300e.
Po zakonu je kriv i onaj što mora da pati 50e i onaj što mora 550000e. Ali kad se sami budemo držali zakona kao pijani plota, a ako se slučajno o isti ogrešimo onda stoički podnesemo i odgovarajuću sankciju, ma kolika ona bila, tek onda smemo da sudimo drugima. Inače se svodi na "priča kur*a o poštenju".

NexT naveo sam da je se situacija poklopila. A i NenadFil je podelio mišljenje sa kojim se slažem, a to sam i sam prvo rekao (kako onda da se ne složim :) ).

Tex zasraće*o temu ako krenemo o tome ovde da polemišemo. A znam zašto imam takav stav i mišljenje. Ako baš hoćeš možemo na pp opušteno, samo reci, jer mislim da bi javno možda čak i prešli granice dozvoljenog na forumu.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

NexT napisao:Lako je tudjim k gloginje mlatiti...

Ovde je bio relativno star auto, pa mlada devojka u Yugu, pa vec ostecen branik, pa jos nije vas auto...

Zanima me kako bi reagovao neko sa novijim autom u tom slucaju, bas verujem da bi ovako lagano komentarisali...
Naravno da sam mislio na tu konkretnu situaciju. Da mi je odvalila auto ne bih puno razmisljao posto i za kasko mora da se odradi uvidjaj policije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

danas je udarila u auto koji je bio vec slupan, sutra ce udariti u neki koji je tek isteran iz salona.
to nije moglo da se desi slucajno, greske se svakom od nas mogu desiti, al kad sedne u auto pijana mora da zna koja je moguca kazna(sto je najmanje zlo od svega koje je moze snaci ako je bila pijana kao sto je Grujic opisao)... i jos su je iskljucili iz saobracaja ona nastavila da vozi, kontam da je i posle udesa opet nastavila... :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Grujic napisao:Stoji gomila patrola, tipa 5-6 policajaca, zaustavljaju skoro svaki auto i alkotest, mene zaustavili, al ocenio da nisam pijan, pogledao vozačku i nalepnicu i prijatan put.
Zaboravih da pitam - nisi uopste pio ili...?

Pretpostavljam da nisi, ali generalno je jebanijada ako i ti "naduvas" vise od granice koliko god ti bio "trezan" (2 piva dovoljna), pa koliko god ti bio kriv ili ne osiguranje nece da placa (ako ti treba kasko - tu je granica 0 promila). Njeno nece u svakom slucaju, to bi ona morala iz svog dzepa. A ti uz to placas kaznu za svoju alkoholisanost.
Poslednja izmena od Delija u 14 Jan 2014, 19:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

A3 pa lepo je napisao da je ubedio devojku da se dalje preveze taksijem, što je i učinila.
Pazi, naću da fingiram na šta mislim, mada sam između ostalog i provukao na šta mislim, a ima sigurno još 2 situacije (ovako bez prebrojavanja, a siguran sam da može i više da se iskopa u bazi foruma) i nije se sudilo vešalima, spaljivanjem na lomači ili nečim slično. Čisto da opet pomenem kako gledamo na stvari kada je svoja ili naša forumska koža u pitanju, kako kad je neke treće osobe.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Malo smo ga mi izdramili sad ovde sa obe strane, realno ni da je oderes ni da je pustis ne moze se reci da si govedo ili svetac, svi smo pomalo u pravu. Ovo cisto napominjem da ne krene opet na licni nivo ko sto ume u ovako bezveznim diskusijama.
Elem, ja bih je bas IZ PRINCIPA prijavio, i pandura bih IZ PRINCIPA prijavio nadleznom organu. Ne pije mi vodu stav "pa nije neka materijalna steta, ali da vozim skuplji auto jebo bih joj nanu". Mora da nauci da se za postupke odgovara, a voziti pijan je vrlo zajeban postupak. Ne bih ja to poredio ko Stjepa sa 5000 mandatne kazne - ja kad prekoracim brzinu znam da mogu da me uhvate i kazne, ali znam i to da sa 60 na sat ne ugrozavam svoj i tudj zivot, a sa kojim promilom ugrozavam itekako.
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Rakhil napisao:Malo smo ga mi izdramili sad ovde sa obe strane, realno ni da je oderes ni da je pustis ne moze se reci da si govedo ili svetac, svi smo pomalo u pravu.
I ti po nekad po nešto pametno kažeš. :mrgreen:
Potpisujem.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

A eto, zajebem se i ja ponekad pa bude pametno i ontopic. Necu vise, obecavam :kezo:

P.S.
Stjepa napisao:A3 drugi red u tvom postu, a izbacio si iz citata moju IV stavku. Time sam sve rekao. :) A napisah na početku i zašto se osetih prozvanim. :pivo:
PRvi red u tvom postu - šta ono napisah u drugoj stavci? Nije cool kad MI moramo da platimo 50e, a cool je kad presudimo a ne moramo (sto je ovim slučajem devojka imala sreće) da neko drugi pukne 1300e.
Pa se ti posle pitaj sto te niko ne razume, jebote ko na sanskritu da si pisao :rofl:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Scuderia napisao:
Stjepa napisao:Evo pošto sam jedini ja, a da nisam učestvovao u događaju (mislim na Grujića), rekao da bih joj oprostio
Pustio bih i ja.
I ja bi pustio :)

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ja bih joj uzeo telefon :)
Platila bi ona to, na neki način :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:rofl: :rofl: Al' bre, ne znamo ni kako izgleda. Sta ako je neka kao ona Simonida :kezo:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

I ja bi je pustio..... pa propustio kroz sake! :opustanje:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ovako preko tastature i hladne glave bih je i ja pustio, ali u tom trenutku, ako bi se iznervirao, ne verujem da bi je pustio.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

H4wkeye napisao::rofl: :rofl: Al' bre, ne znamo ni kako izgleda. Sta ako je neka kao ona Simonida :kezo:
Napomenuo je da nije krmaca! :mrgreen:
Grujic napisao:Bez obzira što je naduvala "samo" 0,8 žensko i to jako sitna,
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

E onda moze :D
Odgovori