Evo jednog vuka, e30 sa v8 5.0

starac vujadin napisao:a Audi i drugi "premiumi" ne ostavljaju takav utisak na ljude...čak su ponekad ovce u vučjoj koži.
Slazem se a isto vazi i za Alfu.starac vujadin napisao:Sleeperi su obično vuci u jagnjećoj koži, a Audi i drugi "premiumi" ne ostavljaju takav utisak na ljude...čak su ponekad ovce u vučjoj koži.
Sada je na ZR table,vidjam je po gradu. Sta je radjeno na njoj kad si odustao?Day Walker napisao:.....
S tim da sam razmatrao da kupim onu plavu Astra G OPC (na NS tablicama, medjutim, svasta je tu radjeno pa sam odustao)
iz cega je motor, e39 m5 ?kapor napisao:
Evo jednog vuka, e30 sa v8 5.0
Bilo je svakavih budzevina na motoru, drug ju je onda gledao. Kako mi je on opisao isla je dosta slabije od Bertonke sa istim motorom. Pricao mi je i sta je sve radjeno na motoru, ali sam zaboravio.dunx81 napisao:Sada je na ZR table,vidjam je po gradu. Sta je radjeno na njoj kad si odustao?Day Walker napisao:.....
S tim da sam razmatrao da kupim onu plavu Astra G OPC (na NS tablicama, medjutim, svasta je tu radjeno pa sam odustao)
sent using Tapatalk
Ovaj prvi sa linka. A7 2.0 TDI sa 150ks. Auto je neverovatno lagan za svoje dimenzije. Sa semafora poleće kao raketa.Day Walker napisao:Koji vam je to skodilak?
Jel moze neko da mi kaze, cemu sluzi ova rupa u faru na spoljnim farovima? Jel tu ide pozicija ili sta?kapor napisao:
Bio bi sleeper,ali cenim da je i spolja full sredjen pa bi samo lud covek pretpostavio da je sporkapor napisao:Da iz e39 m5
To je sitnica koja ga razlikuje od polupremijumaKuzmanovic napisao: Jel moze neko da mi kaze, cemu sluzi ova rupa u faru na spoljnim farovima? Jel tu ide pozicija ili sta?
Đole 192hp, a iz fabrike izlazila ovakoDjole napisao:Toyota corolla TS
4 cylinders in line 1796 cm³ 16 valves
195 hp
Bas mnogo toga pocevsi od turbine (stavljena neka s nekim silnim podesavanjima), drugi IC.. Ne secam se ni ja sta je sve izmenjeno.dunx81 napisao:Sada je na ZR table,vidjam je po gradu. Sta je radjeno na njoj kad si odustao?Day Walker napisao:.....
sent using Tapatalk