1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ne odkako povraćaju posle takve voznje 

Dobro, povracanje dodje tek nakon mesec-dva...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ako ga BAS muski provozas, povracaju i odmah posle voznje 

Da li je moguce nekako namestiti maglenke da se pale kao DRL, pri paljenju auta? A da to ne bude budzevina?
Pretpostavljam da ne moze, ali ono... Koliko bi bilo komplikovano da se ipak namesti?
Em sto rade stalno xenoni, sem sto pali i maglenke i preko dana za osvetljavanje krivine... Potpuno pointless.
Radije bih ubacio LED u maglenke da glumi DRL, umesto da stavljam dodatne LED za DRL.
Pretpostavljam da ne moze, ali ono... Koliko bi bilo komplikovano da se ipak namesti?

Em sto rade stalno xenoni, sem sto pali i maglenke i preko dana za osvetljavanje krivine... Potpuno pointless.
Radije bih ubacio LED u maglenke da glumi DRL, umesto da stavljam dodatne LED za DRL.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa i nije neka strasna budzevina, kad vec zrtvujes maglenke kao takve. Veze se da su uvek ONa da imaju napon samo kad das kontakt
Na proslom forumu je Vlada trion nudio takvu prepravku.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad ga pomenu, sta se desilo sa tim covekom? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zar nije bilo vezano za duga svetla da rade pod manjim naponom, i bilo je nekih problema sa tim cudom?ftj napisao:Na proslom forumu je Vlada trion nudio takvu prepravku.
Nesto mi se ne rade takve stvari.
Meni su nudili za Fabiu, u ovlašćenom servisu u SM. Kod tebe su neke složene maglenke, pa to možda smeta?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne radi više koliko znam, ima tome već dostaDelija napisao:Kad ga pomenu, sta se desilo sa tim covekom?
Skode imaju posebne sijalice za osvetljavanje krivine, a posebne za maglenke. Ili je samo DRL odvojeno, a maglenka se pali kad se smota volan. Na w211 je koliko sam video ista sijalica zaduzena za obe radnje.Heinz napisao:Meni su nudili za Fabiu, u ovlašćenom servisu u SM. Kod tebe su neke složene maglenke, pa to možda smeta?
Videcu, raspitacu se, svakako mi deluje kao bolja opcija od budzenja nekog kineskog LED-a.
Nudio je za duga al kapiram da je ista filozofija. Pre godinu dana sam kod njega promenio xenon sijalicu tako da ziv je