Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Off topic
Kada si maturirao? Mi smo poneki krš imali u dvorištu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa nismo smeli da parkiramo u dvorištu.nidza napisao:Elem, ja kada sam maturirao u dvorištu 9te beogradske gimnazije je bilo najčešće nula automobila. Sada kad god prođem dvorište je puno.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
'95Heinz napisao:Off topic
Dešavalo se nekad neki krš da bude, ali to je više izuzetak bio nego pravilo.
Tapatalk 4
Ne mogu da voze više od 50 kw snage po toni težine vozila.nidza napisao:Mislim da imaju neko ograničenje da ne smeju da voze turbo motor i jači od 80ks do nekih godina. To bi i kod nas trebalo da se uvede.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam pametan sto se tice tog zakona. Evo moj auto je malo preko te granice, a znate kako ide ili bar naslucujete...
51KW, 1176kg.
Znaci otprilike mogu da voze 1.9SDI, ili neki 1.2 benzinac...
51KW, 1176kg.
Znaci otprilike mogu da voze 1.9SDI, ili neki 1.2 benzinac...
IX Bgd. '93 pozdravlja 
TT

TT
;-)
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Gaginh0
Informacija iz prve ruke sto se tice ove nesrece u Zablju.
Devojka (16) je sa zadnjeg sedista pijana htela da uzme volan "da vozi" dok se automobil kretao i ona je cimnula volan...
Devojka (16) je sa zadnjeg sedista pijana htela da uzme volan "da vozi" dok se automobil kretao i ona je cimnula volan...
Nesto mi tesko da poverujem u to. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Off topicHeinz napisao:IX Bgd. '93 pozdravlja
Brate star si ko mumija.

Širim haos!
Lako je vama bilo. XIV nije ni imala kršteno dvorište da u njega uteraš auto. Vidim da su sad nešto sredili.nidza napisao:'95Heinz napisao:Off topic
Dešavalo se nekad neki krš da bude, ali to je više izuzetak bio nego pravilo.
Tapatalk 4
- Gaginh0
@ kapor - Tako kaze jedan od ucesnika.
Niko ne spori da je vozac bio pijan. Ali da je delimicno njena krivica - jeste...
Niko ne spori da je vozac bio pijan. Ali da je delimicno njena krivica - jeste...
Da li bi tebi mogao neko sa zdnjeg sedista da cimne volan?
- Gaginh0
Mogao bi da pokusa, a onda bih ja tako pijan stao i proturio mu glavu kroz taj volan...
Ne kazem, nije iskljuceno da lazu, ja kazem da sam tako cuo iz prve ruke. Ali taj sto je vozio ima 20 godina i relativno je klinac, a imao sam iskustva sa decurlijom oko 16god (naravno kad sam bio mladji) kojoj je bio dozivljaj da se provozaju, pa krenu tako da drkaju muziku sa zadnjeg sedista - onda samo dobiju lakat u grudi u najboljem slucaju.
Mozda je to vreme daleko iza tebe, ali meni je to relativno sveze, mislim na te klinke koje ne znaju da se ponasaju u automobilu...
Ne kazem, nije iskljuceno da lazu, ja kazem da sam tako cuo iz prve ruke. Ali taj sto je vozio ima 20 godina i relativno je klinac, a imao sam iskustva sa decurlijom oko 16god (naravno kad sam bio mladji) kojoj je bio dozivljaj da se provozaju, pa krenu tako da drkaju muziku sa zadnjeg sedista - onda samo dobiju lakat u grudi u najboljem slucaju.
Mozda je to vreme daleko iza tebe, ali meni je to relativno sveze, mislim na te klinke koje ne znaju da se ponasaju u automobilu...
Po meni nije nerealno. Pruzis se malo i tu si.