Ovo je za mene sleeper. Vozio sam ga i stvarno odlicno ide.
1.8 TSI
160 KS / 250 Nm
0-100: 7.7 s
Max Speed: 225 km/h
I dalje se nasmejem kad se setim face lika koji vozi nasviranog Punta jtd kad sam ga istresao od semafora do semafora. Jos je islo i pitanje "Jel ovo TDI?!".
Kuzmanovic napisao:Ovo je za mene sleeper. Vozio sam ga i stvarno odlicno ide.
1.8 TSI
160 KS / 250 Nm
I dalje se nasmejem kad se setim face lika koji vozi nasviranog Punta jtd kad sam ga istresao od semafora do semafora. Jos je islo i pitanje "Jel ovo TDI?!".
Na dosta foruma se pise da taj 1.8 TSI izbacuje znacajno vise od 160KS.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kuzmanovic napisao:Ovo je za mene sleeper. Vozio sam ga i stvarno odlicno ide.
1.8 TSI
160 KS / 250 Nm
Na dosta foruma se pise da taj 1.8 TSI izbacuje znacajno vise od 160KS.
Iskreno, jace od ovoga sam vozio jedino 750i '09 godiste, tako da nisam bas kompetentan da to komentarisem. Ali da je brz, brz je.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Vidi se da je lepo namunjen i spolja, ovo je HH, nije sliper. Trkao sam nekoliko krugova na Navaku sa istim takvim i odličnim vozačem za volanom. Bilo je baš zabavno. Tu su negde na pisti 159tka i VTS. Doduše tad sam bio nasviran, ali nisam imao sportsko vešanje.
Interesantan je vts 16v,gledali ga buraz i ranije al je bilo tesko pronaci valjanog.
Svidja mi se kako ide al mi se ne svidja sto je sav mekan. Guzva se kao limenka.