Zanimljivi oglasi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zanimljivi oglasi
Ja mislim da je jako pametan čovek, zašto misliš da je bolid? 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
bolid za bolida...zorica dobila drugaricu

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Da ponovim post.
vlajko napisao:Kupio si?
Sent from my ME172V using Tapatalk
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... di_s_line/
bas lep audi, jedino sto je nov ovakav sa 0 km trenutno oko 45k
sad koliko je realno da ce neko kupiti 2 god star sa 54k za 5k manje je glavno pitanje...
bas lep audi, jedino sto je nov ovakav sa 0 km trenutno oko 45k

sad koliko je realno da ce neko kupiti 2 god star sa 54k za 5k manje je glavno pitanje...
Za takve kilometre su ti avti i pravljeni, a to što se na našim prostorima posle prodaju sa 120kkm je več druga priča

Cekao sam par dana da dobijem malo vise povratnih informacija od mojih, pa da napisem nesto 
Uglavnom, nisam slucajno pre nekoliko dana stavio onaj ogas sa Mazdom
Tad je vec bila prodata, i to mojima u NS
Prakticno zamena za 159ku koju su slupali... Malo su se nalozili kako ide mocan benzinac zbog mog auta, pa nije im mnogo trebalo
Sve u svemu uzeli su tu Mazdu i na kraju je platili 9 500e, ja mislim da je to apsolutno fantastican posao jer je auto ko nov sa proverenih samo 60 000km (ne verujem u price da se auto tek razradio sa 150 000km).
Uglavnom, nakon sto su se slegli utisci, pitao sam opet brata kako bi je uporedio sa 159kom a odgovor je citiram: "Po meni, duplo bolja". E sad da ja ne bih raspredao pricu i pricao previse o autu koji fakat nisam ni video a ne vozio, pozivam ko god hoce a poznaje ili ima 159ku da dodje i uporedi kad budem u Srbiji (ako ne pre onda za uskrs). S obzirom da je brat vozio 2.5god 159ku, rekao bih da je dobro poznaje, a opet ne smatram ni da je lud da uzme Mazdu 6 ako mu je Alfa bolja
Kaze dosta vise mesta, bolji volan i tabla, plus bolji osecaj na volanu, bolja svetla, bolja muzika (meni i dalje nije jasno kako se ovde prica da 159ka ima dobro osnovno ozvicenje, po meni samo brunda...), bolji menjac, sve bolje.
P.S, rece mi da je ovih dana regstracija preko 2 000ccm pojeftinila nekih 8 000din, ne znam detalje.

Uglavnom, nisam slucajno pre nekoliko dana stavio onaj ogas sa Mazdom

Uglavnom, nakon sto su se slegli utisci, pitao sam opet brata kako bi je uporedio sa 159kom a odgovor je citiram: "Po meni, duplo bolja". E sad da ja ne bih raspredao pricu i pricao previse o autu koji fakat nisam ni video a ne vozio, pozivam ko god hoce a poznaje ili ima 159ku da dodje i uporedi kad budem u Srbiji (ako ne pre onda za uskrs). S obzirom da je brat vozio 2.5god 159ku, rekao bih da je dobro poznaje, a opet ne smatram ni da je lud da uzme Mazdu 6 ako mu je Alfa bolja

P.S, rece mi da je ovih dana regstracija preko 2 000ccm pojeftinila nekih 8 000din, ne znam detalje.
Evo tu sam ja da procenim. Jedva čekam, jer mi se M6 strašno sviđa kao auto i stoji konstantno kao opcija za kupovinu. Prosto bih se iznenadio da je u vožnji bolji od Alfe, ali ako je tako potpuno iskreno ću napisati. Ono što očekujem je prelagan volan i menjač, mnogo plastike u enterijeru, vozne karakteristike u proseku klase. Veliki benzinac je skroz OK, ali mislim da to lagano odlazi u prošlost.
159tka stvarno ima odlično ozvučenje, bez dvojbe. Ne brunda, tj može da se zabrlja u podešavanjima verovatno, jer odlično reaguje na ekvilajzere, ali isto tako može mnogo lepo da se podesi u skladu sa muzikom koja se sluša. Ja MISLIM da imam osnovno ozvučenje, ali nisam siguran. To bar vrlo lako možemo da proverimo na prvom sledećem okupljanju.
159tka stvarno ima odlično ozvučenje, bez dvojbe. Ne brunda, tj može da se zabrlja u podešavanjima verovatno, jer odlično reaguje na ekvilajzere, ali isto tako može mnogo lepo da se podesi u skladu sa muzikom koja se sluša. Ja MISLIM da imam osnovno ozvučenje, ali nisam siguran. To bar vrlo lako možemo da proverimo na prvom sledećem okupljanju.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije pojeftinilo, nego je taj auto postao stariji od 5 godina, pa ima smanjenje na starostLaki021 napisao:P.S, rece mi da je ovih dana regstracija preko 2 000ccm pojeftinila nekih 8 000din, ne znam detalje.

Inace, nisam preterao - stvarno je stojao u oglasima najmanje 6 meseci pre nego sto sam pazario Civic - od tada sam pratio oglase - sto ce reci do sada vise od 2 i po godine...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@ nidza,
Vazi onda dogovoreno
Bicu i pre uskrsa u Srbiji, ali tada verovatno necu imati vremena za igranje sa kolima 
@ Delija,
Znam da je dugo u oglasima, al sad je tek odlucio da stvarno hoce da je proda, pa je cena otisla znatno dole. Kada je drugi brat gledao sebi auto (pa na kraju uzeo moj stari BMW), tj pre nekih 7 meseci mislim da je trazio 12 500e...
Vazi onda dogovoreno

@ Delija,
Znam da je dugo u oglasima, al sad je tek odlucio da stvarno hoce da je proda, pa je cena otisla znatno dole. Kada je drugi brat gledao sebi auto (pa na kraju uzeo moj stari BMW), tj pre nekih 7 meseci mislim da je trazio 12 500e...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Problem je sto se kod nas JAKO tesko prodaju automobili kubikaze vece od 2k.
http://vesti.mojauto.rs/Polovnjaci/4349 ... ila-u-2013
Mislim da ljudi misle da je razlika u ceni registracije mnogo veca nego sto stvarno jeste.
http://vesti.mojauto.rs/Polovnjaci/4349 ... ila-u-2013
Mislim da ljudi misle da je razlika u ceni registracije mnogo veca nego sto stvarno jeste.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Upravo tako, pisao sam o tome par strana ranije.
Ta razlika u ceni registracije je po meni debelo prekompenzovana. Pogledaj da takva slicna mazda 2.0 je oko 14-15000e. Pa da li iko racuna koliko vremena je potrebno da se tih 5000e razlike otplate... pride je ovo bolji auto u poredjenju sa slabijom 2.0... A tek sto na polovnom dizelu sa pozamasnom kilometrazom nece ustedeti... (al dobro, to je druga tema vec)
Svakako da planiraju da je zamene za 2god mozda bi itrebali da brinu o tome, ovako ne vredi razmisljati o tome, da li ce kad dodje vreme biti prodata za 2000 ili 3000 nije ni bitno...
Ta razlika u ceni registracije je po meni debelo prekompenzovana. Pogledaj da takva slicna mazda 2.0 je oko 14-15000e. Pa da li iko racuna koliko vremena je potrebno da se tih 5000e razlike otplate... pride je ovo bolji auto u poredjenju sa slabijom 2.0... A tek sto na polovnom dizelu sa pozamasnom kilometrazom nece ustedeti... (al dobro, to je druga tema vec)
Svakako da planiraju da je zamene za 2god mozda bi itrebali da brinu o tome, ovako ne vredi razmisljati o tome, da li ce kad dodje vreme biti prodata za 2000 ili 3000 nije ni bitno...
Kako ide za odrzavanje?
Ipak je to za Srbiju egzotican motor kao i kod tvog bivseg BMW-a.
Znas i sam koje si muke imao da dodjes do jednog dela.
A primerak je stvarno dobar sa super opremom (mada vam je Alfa bila 5x lepsa
)...jedino mi se motorizacija ne svidja.
Ipak je to za Srbiju egzotican motor kao i kod tvog bivseg BMW-a.
Znas i sam koje si muke imao da dodjes do jednog dela.
A primerak je stvarno dobar sa super opremom (mada vam je Alfa bila 5x lepsa

Vreme ce pokazati 
Raspitao sam se malo na par mesta, kazu da za delove nije problem, dizele mi je sa vise strana receno da ih bolje zaobici (standardna pica sa 100 skupih delova koji crkavaju, stim da su kod Mazda ovi delovi jos skuplji nego kod nekih drugih...).
Kazem, nisam ni video auto, tako da i ja sam nestrpljiv da ga probam, verovatno u narednih 10-20 dana... Pricu sam zapoceo cisto gledajuci kako se predlazu Alfe sa 120 000 za 15 000e, meni ovo za 9 500 sa 60 000 mnogo interesantnije
Kad probam auto znacu i da li je stvarno bolja od 159 (kao auto, motorizaciju ne vredi da poredim) ili samo braca fantaziraju
Necu lagati, znate da ja bez obzira dal su moja ili ne, kazem i ako je auto super i ako je kanta i ako je prosecan...
Takodje rekose mi da zvuk motora nije ni blizu BMW sestaku u 325xi.

Raspitao sam se malo na par mesta, kazu da za delove nije problem, dizele mi je sa vise strana receno da ih bolje zaobici (standardna pica sa 100 skupih delova koji crkavaju, stim da su kod Mazda ovi delovi jos skuplji nego kod nekih drugih...).
Kazem, nisam ni video auto, tako da i ja sam nestrpljiv da ga probam, verovatno u narednih 10-20 dana... Pricu sam zapoceo cisto gledajuci kako se predlazu Alfe sa 120 000 za 15 000e, meni ovo za 9 500 sa 60 000 mnogo interesantnije

Takodje rekose mi da zvuk motora nije ni blizu BMW sestaku u 325xi.
Mazda je 2.5 170KS ?
Ima lepe performanse koliko sam uspeo da istražim. Sa 60k na satu to je prava premija za tu cifru. Verovatno ne bih odoleo ni sam, pod uslovom da mi se dopadne u vožnji, inače džabe mu sve ostalo.
Ono za razrađivanje za 150k je zajebancija na temu JTD motora, jer su neuništivi. Naravno da treba auto da ima što manje i da je što manje akan, jer auto nije samo motor, nego mnogo drugih stvari takođe.
Ima lepe performanse koliko sam uspeo da istražim. Sa 60k na satu to je prava premija za tu cifru. Verovatno ne bih odoleo ni sam, pod uslovom da mi se dopadne u vožnji, inače džabe mu sve ostalo.
Ono za razrađivanje za 150k je zajebancija na temu JTD motora, jer su neuništivi. Naravno da treba auto da ima što manje i da je što manje akan, jer auto nije samo motor, nego mnogo drugih stvari takođe.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
eh sto nemam 18000 evra
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... cx-7_23_i/
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... cx-7_23_i/
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒