Fiesta 1,25 kao zamena za Punta
Re: Baxov Punto TDI
Znam da je dobar auto, zato me je to i zainteresovalo, tj Fiesta kao model je dobar...
Ovo FAS-ovo govance ne vredi ni spominjati, u bilo kakvim ozbiljnim planovima (mada cenim Punta kao dobar proizvod...).
Mjet motor je dobar, ako ne i odlican, ali ocigledno motor, ne cini auto.
A ja ne mogu da svarim toliki fuseraj koji sam dobio, kupovinom proizvoda u kome su ucestvovali domaci strucnjaci...
Ovo FAS-ovo govance ne vredi ni spominjati, u bilo kakvim ozbiljnim planovima (mada cenim Punta kao dobar proizvod...).
Mjet motor je dobar, ako ne i odlican, ali ocigledno motor, ne cini auto.
A ja ne mogu da svarim toliki fuseraj koji sam dobio, kupovinom proizvoda u kome su ucestvovali domaci strucnjaci...
Poslednja izmena od Bax u 16 Jan 2014, 16:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije mi to resenje, jer taj Punto je zalosna sova, ima da se zalepi za mene...trojanac napisao:Uzmi Fiestu dok je Puntać još kod tebe pa da stanemo na crtu.
Malopre sam bas imao priliku da provozam nov novcijat Ford, doduse 1,4, au kakva je kanta moj domaci Punto, spram njega.
Znaci mehanika na mom autu je tako bedna, nego sam se ja kao navikao na to sranje...Ford je zaista za 3 klase bolji auto.
Probacu sutra sa razradim ideju...
Sent from my ZTE-SKATE
Znaci mehanika na mom autu je tako bedna, nego sam se ja kao navikao na to sranje...Ford je zaista za 3 klase bolji auto.
Sent from my ZTE-SKATE
Fiestu?
Kazem ja, 2.8 puta bolji auto od mjtd Punta
Kazem ja, 2.8 puta bolji auto od mjtd Punta

Da Fiestu sam probao, slucajno dodje i kaze, vidi uzela sam nov auto
Kad ono Fiestica

Kad ono Fiestica

Dobar autic, samo jeftine unutrasnjosti
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne znam kako ti Baxe, ali ja sam baš zadovoljan ovim svojim "sranjem". Sem neugledne unutrašnjosti, manje šljaštećih dugmića i displeja, ne vidim da u vožnji zaostaje bilo čim za autom novije generacije i iste klase. Jednom godišnje istina osetim da bi bilo lepo da ima još kojeg konjića, no dobro, šta je tu je...Bax napisao:Malopre sam bas imao priliku da provozam nov novcijat Ford, doduse 1,4, au kakva je kanta moj domaci Punto, spram njega.
Sent from my ZTE-SKATE

Bax je perfekcionista. On se ne zadovoljava sa prosečnim, već uvek traži nešto malo više. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
Trebalo bi onda malo vremena da provedes u nekom autu te klase, sve bi ti se samo ukazalo.
Cesto vozim Z10 i to italijansku verziju i osim motora koji je zivahan ne znam sta bih mogao da navedem kao +
Cesto vozim Z10 i to italijansku verziju i osim motora koji je zivahan ne znam sta bih mogao da navedem kao +

Brzine idu u H-a !!!

Sad citam utisak o 500L, neko pisao na drugom forumu...Posle 6 meseci i 7500km mogu samo da potvrdim opsti utisak da je auto odlican.1.6 mjet je dovoljno jak i nije mi zao dodatnih 3000eura,pogotovo uz ovakve uslove kreditiranja.Jedino sto se u poslednjih mesec dana 2-3 puta desilo da posle kontakta kad treba da upali,okretanjem kljuca nista se ne desava,pa mora iz pocetka.Da li neko ima slicna iskusustva?
Samo mali detalj koliko se ljudi razlikuju, ja da da mi nov motor svako malo vergla na prazno na novom autu, bi slogirao...
Napisao bi da je obicno djubre, zna se sta je dobra stvar...
Taj auto kosta 16 soma...
NECU bre da vidim da nesto stenje na novom autu prvih 100.000km, i to je kraj price...
Zato ga placam 40 posto skuplje nego polovan auto.
Poslednja izmena od Bax u 16 Jan 2014, 20:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
Odgovor za Paju:
Pajo drzi kvacilo pri svakom paljenju
Garant ti se to desilo (posto se i meni desilo par puta)
Pajo drzi kvacilo pri svakom paljenju

Garant ti se to desilo (posto se i meni desilo par puta)
Brzine idu u H-a !!!

uf,uf....jednostavno budi iskren i priznaj da si se zahebo i zaleteo,ali s obzirom na uslove kupovine cuti-netalasaj i "guraj"do sledece prilike!Saša napisao:Ne znam kako ti Baxe, ali ja sam baš zadovoljan ovim svojim "sranjem". Sem neugledne unutrašnjosti, manje šljaštećih dugmića i displeja, ne vidim da u vožnji zaostaje bilo čim za autom novije generacije i iste klase. Jednom godišnje istina osetim da bi bilo lepo da ima još kojeg konjića, no dobro, šta je tu je...Bax napisao:Malopre sam bas imao priliku da provozam nov novcijat Ford, doduse 1,4, au kakva je kanta moj domaci Punto, spram njega.
Sent from my ZTE-SKATE
Sad je sve drugacije,uglavnom svi daju bezkamatne kredite do odredjenog iznosa,stvarno moze da se izbira odlican auto(mislim po ukusu istog segmenta)a ne novcaniku!

Saša napisao:Ne znam kako ti Baxe, ali ja sam baš zadovoljan ovim svojim "sranjem". Sem neugledne unutrašnjosti, manje šljaštećih dugmića i displeja, ne vidim da u vožnji zaostaje bilo čim za autom novije generacije i iste klase. Jednom godišnje istina osetim da bi bilo lepo da ima još kojeg konjića, no dobro, šta je tu je...Bax napisao:Malopre sam bas imao priliku da provozam nov novcijat Ford, doduse 1,4, au kakva je kanta moj domaci Punto, spram njega.
Sent from my ZTE-SKATE
Opet kazem, nemam problem sa Puntom, vec sa svojim Puntom, koji je za mene jednostavno tesko sranje.
Toliko lose napravljen "nov" auto, i sa toliko jadnom i bednom podrskom i garancijom nije prihvatljiv u 21 veku, kraj price.