Fiesta 1,25 kao zamena za Punta

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Baxov Punto TDI

Post od Rakhil »

@Sasa - mislim da nije bilo prilike da neko kritikuje Punto na forumu a da ti ne doletis da ga branis. Shvatili smo odavno da je on tebi dobar i da si zadovoljan, zelim ti da nikad problem sa njime nemas, ali si smorio gore od Mishe sa Suzukijem. Ovo da ne zaostaje za drugima u klasi pokazuje da nisi probao nista drugo u klasi - ta Fiesta je plastikaner i nista posebno, ali se posle 5km u njoj vidi da je deceniju ispred Punta.

@Bax - Nemoj da mislis da trolujem, ali ne deluje mi da je Fiesta za tebe. Nemas neke emocije prema njoj (doduse, ti generalno nisi neki ljubitelj kola), pisao si vec da ti bas i ne zadovoljava potrebe, a ako si mislio da su Fiatovi ovlasceni servisi losi, cekaj da prvi put odes u Grand Motors - tamo zaposljavaju samo ljude sa posebnim potrebama.
CEnim da bi za tebe idealno resenje bila Astra G. Imas dve u porodici pa ih znas, jedno milion puta si nam stavio do znanja da je taj auto neprikosnoven po pitanju kvaliteta, i ocigledno ti odgovara. Plus, kad prodas Punta, mozes da priustis najbolju Astru G na trzistu i jos da ti ostane za do jaja bajs, pa ti vidi
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Hebi ga, dok ja sročim post - vas se deset naređa... :D

Jel vi stvarno mislite da se foliram i nekom opravdavam? :kezo:

Alo, narode, ja sam PRE-ZA-DO-VO-LJAN ovim Puntićem, zašto je u to tako teško poverovati? Sutra da moram opet kupiti novi auto - opet bih ga odabrao jer za moje potrebe i dubinu džepa jednostavno nema bolje. :P Naravno, da se ima više para ne bih bio "gadljiv" ni na nešto skuplje i bolje. :kezo:

@Day Walker, Rakhil, Djole77

Mrzi me da vam nabrajam šta sve imam prilike da vozim (i to često) od službenih automobila (Punta u stvari sada više vozi moja gospođa nego ja), od novog Avensisa preko još novijeg i30 do već vremešnog SLK 200 Kompressor... I sve je to lepo i fino, ali i Puntić odlično odrađuje "posao" za ono što meni treba... Pogotovo što je to trenutno jedan od najekonomičnijih autića koji se kotrlja po našim cestama, a to je u ovom trenutku ono što mi najviše odgovara. Vozim ga do isteka kredita a onda ako Bog da - opet nešto novo. Šta - videćemo koliko nam jorgan bude dug u tom trenutku... :)

I da, mora neko i da brani taj autić, majku mu staru. Smore mene i mnogi tuđi postovi, pa šta da radim - šta mi se čita - čitam, šta ne - preskočim i teraj dalje... :D
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Iskreno, pre bih Astru H, noviju sa oko 20.000 km. Ali Bax bira. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Day Walker napisao:Odgovor za Paju:
Pajo drzi kvacilo pri svakom paljenju :mrgreen:
Garant ti se to desilo (posto se i meni desilo par puta)
Niije mi se desilo, ali ako je čovek imao problem jer nije držao kvačilo pri paljenju to je do njega, a ne do kola.
Jedini problem koji sam imao za ovih nekoliko meseci se desio juče. Nije se upalio ekran na HU. Sve svira, rade tasteri, ali je ekran crn. To se već dešavalo ljudima. Ne znam da li je neka greška (serijski kvar) ili je posledica prebrzog verglanja jer je Punto umeo da se zaglupi tako. Pri sledećem paljenju je sve bilo ok. Treba mu malo vrmena da dođe k sebi.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

@Sasa - ali care, mi tebi verujemo sve sto napises za Punto, nema bolje za tebe u datom trenutku pod datim uslovima bla bla. Ali smaras i dalje, ne znam sta da ti kazem vise. Nije da je to nesto strasno, i gore stvari ljudi rade. A i da se ne lazemo - *ebe ti se za moje misljenje, zar ne? :D
Ako neko ko vozi Focusa napise da je isti sranje, sigurno necu da mu idem u temu i da mu oobjasnjavam kako sam ja eto bas zadovoljan, ali dobro, to sam samo ja....

@Geza - ako se dobro secam, Bax je gledao H, ali ga se nije bas dojmila, cak je komentarisao da je G bolja ukupno gledano
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Rakhil napisao:A i da se ne lazemo - *ebe ti se za moje misljenje, zar ne? :D
Tako je. :)

Ali, danas sam nešto dobre volje pa obećavam eto da vas više neću smarati sa njim. Moderatori, što se mene tiče možete slobodno obrisati i onu moju temu/predstavljanje, da ne smaram više narod po forumu. :kafa:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Niko ne smara, idemo do 100 strana. ;)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ako Bax uzme Fiestu i nedajboze treba nesto da radi u garanciji u Grandu, idemo na 250+ strana. Pricam iz licnog iskustva.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Re: Одг: Baxov Punto TDI

Post od milosdoktorabs »

resenje je sx4
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:
Rakhil napisao:Ako Bax uzme Fiestu i nedajboze treba nesto da radi u garanciji u Grandu, idemo na 250+ strana. Pricam iz licnog iskustva.
Potezaćemo veze i tamo.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jel ima negde da nemaš vezu? :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

:cool!:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Jel Grand servisira i Mazdu?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ne.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

U Novom Sadu da.
Slika Slika
Zaključana tema