TheWickerMan napisao:Aha... znači, Snatch i Lock Stock and two smoking barrels su Caper filmovi?
Mene pomenuta dva filma odusevljavaju sa gomilom likova koji su svi sjajno "razradjeni", tj vec nakon par minuta posmatranja nekog lika ti shvatis ko je i kakav je, kao da ga poznajes licno godinama. Neverovatno! Narocito Snatch!
E vidis za mene su likovi daleko bolje razradjeni u Lock stock-u.
gledao sam skoro neki bolestan film i sad ne mogu da se setim kako se zove
radi se o nekom doktoru koji vozi S klasu i zarobi 2 devojke i decka i od njih pravi jedno zivo bice.... jel zna neko ime?
Poslednja izmena od ADrei u 19 Jan 2014, 00:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja sam procitao opis i pogledao trejler i necu to zaboraviti dok sam ziv, film nisam smeo. Ti si odgledao ceo film i zapamtio da doktor vozi S klasu, ali ne i ime filma???? Fak mi, ti bas imas stomak
12 years a slave. Najbolji film unazad ne znam koliko. Hats off za g. McQueen-a (samo da ne bude zabune, nije "onaj", davnopokojni mek kvin ) http://www.imdb.com/title/tt2024544/
Aktuelan je sasvim pristojan dvdscr.
Rakhil napisao:Ja sam procitao opis i pogledao trejler i necu to zaboraviti dok sam ziv, film nisam smeo. Ti si odgledao ceo film i zapamtio da doktor vozi S klasu, ali ne i ime filma???? Fak mi, ti bas imas stomak