Sleeper (samo naizgled običan automobil)
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Sleeper (samo naizgled običan automobil)
zato i ide, sto je lakse, bolje ide...
inace japanci kazu da je to filozofija naivnog i slabog poznavaoca automobila, sad mozda i pravo zbore, ko ce ga znati ....
inace japanci kazu da je to filozofija naivnog i slabog poznavaoca automobila, sad mozda i pravo zbore, ko ce ga znati ....

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
I treba da je što lakše. Pogledaj samo šta radi 4c sa motorom koji je samo malo preko proseka koji se sad vozi u automobilima srednje klase.
Neka se malo isprse sa novim tehnologijama i kojekakvim nepotrebnim glupostima na kolima.
Neka se malo isprse sa novim tehnologijama i kojekakvim nepotrebnim glupostima na kolima.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Never Say Never Again
kako li izgleda kad treba da skrene?
A sto mora da skrece. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
JA se ne secam da sam ikad video presviranog Opela da skrece, to samo drag pa drag 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisi se bunio kad si provozao Astru 
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

pa dobro, ovde je opel, ali svejedno, staviti limuzinsku motorcinu u fwd auto od tri ipo metra, pod haubu, nije resenje. reno je pokusao nesto drugo sa kliom 2 v6, motor ispred zadnje osovine i rwd, ali i to nije ispala vrhunska prica za voznju...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
DW - sto da se bunim, Astra je sjajan auto po meni, i prelep. Ona tvoja je PREDRKANA, a ja pricam o PRESVIRANIM, nemoj da brkas pojmove
Dragane, leba ti, esi mi dobar? Clio V6 je pravio Reno, ovo pravio lik izpred gajbe na parkingu, ti mislis da je njemu skretanje bilo na kraj pameti?

Dragane, leba ti, esi mi dobar? Clio V6 je pravio Reno, ovo pravio lik izpred gajbe na parkingu, ti mislis da je njemu skretanje bilo na kraj pameti?
Liku je bio semafor u glavi i dragan u kliu na istom. 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Corsa A i B (sa svojih 850-1000kg i 3.6-3.7m duzine) sa 2.0 atmo ili turbo je ok (uz min 35-40mm patos i profil 45-50 na 195 i 205) dok je V6 2.5 ili 3.0 dosta tezak za svakodnevnu upotrebu i "lepe" krivine.dragan napisao:pa dobro, ovde je opel, ali svejedno, staviti limuzinsku motorcinu u fwd auto od tri ipo metra, pod haubu, nije resenje. reno je pokusao nesto drugo sa kliom 2 v6, motor ispred zadnje osovine i rwd, ali i to nije ispala vrhunska prica za voznju...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Što se tiče Opela, ja gotovim kad u Kadett C stave redni šestak...to mi je odlična kombinacija i ide super.
Poslednja izmena od starac vujadin u 17 Jan 2014, 17:24, izmenjeno 1 put ukupno.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
sve se moze ako se speruje dif...

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Jel moze ovako nesto?starac vujadin napisao:Što se tiče Opela, ja gotovim kad u Kadett C stave redni šestak...to mi je odlična kombinacija i ide super.