Vožnja zaustavnom trakom
Re: Vožnja zaustavnom trakom
Pisaćemo mobu za odlaganje dok ne prođe sezona repe. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam kakva je atmosfera u tom zatvoru za prekrsioce, ali kontam da bih jurio na sve strane da nadjem tih 1000 evra kako bih platio kaznu. Na kraju krajeva, proda se auto i u najgorem slucaju imas pola para za kaznu, dok ako je skuplji auto u pitanju ostace ti para i da opet kupis neki auto.
Sloboda je sloboda. Bar ja tako razmisljam.
Sloboda je sloboda. Bar ja tako razmisljam.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I onda ako je jeftiniji auto za 8 meseci opet ne bih zaradio za neki ili bih zaradio za neki krš.
Individualno je kome bi šta bilo najbolje, ko ima ozbiljan posao 15 dana izostanka mu je veći problem od somića
Individualno je kome bi šta bilo najbolje, ko ima ozbiljan posao 15 dana izostanka mu je veći problem od somića
Kuzmanoviću ko u kasarni. Ne kažem da treba ići u zatvor nego da onaj ko zna da ne može da plati bolje odmah traži zatvor jer će kraće biti nego ako mu novčanu zamene zatvorom.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E sa ovime si zavrsio diskusiju. Izneli smo nasa misljenja i nema sta tu vise da se palamudi.Grujic napisao:Individualno je kome bi šta bilo najbolje

Pajo, razumeo sam. Bolje odmah na 15 dana, nego kasnije na 60. To ima logike.

EDIT: A ni u kasarni nisam bio, tako da mi nista nisi pojasnio.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Verujem da bi te i u bilo kojoj drugoj EU drzavi rado kaznili. Nije samo kod nas, svaka drzava hoce pare.djoledj napisao:Upravo citam vase odgovore na temu i izgleda da je situacija takva kakva je. Ne znam sta vise reci za ovu zemlju i vlast cini mi se ponekad kao da brane da je volimo. Mislim ok razumem ja sve to zakon i ostalo ali da dam 1000 eura drzavi zato sto mi se pokvario auto stvarno.mi je vose nego nebulozno. I cak postoji jos jedna stvar vezana za kazne kod nas i u inostranstvu, gotovo svuda se kazne odredjuju po primanjima kaznjenog. Ja sada koliko god tuzno izgledalo moram da radim jako dug period i da se zajmim da bih ovo odplatio bez auta iako mi je posao jako vezan za njega. Sve mi se vise i vise cini da odlazak iz ove zemlje je jedina normalna stvar da covek sacuva sebe na neki nacin.
Izvinjavam se na gnjavazi ali hvala forumasi...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja bih u padinjak na keca, nema to veze sa zatvorom kakav se zamislja 

+1
Ko moze cisto da zaradi 1000 evra za 15 dana.
Mislim, tu izadje dan 70 evra + topli obrok i smestaj
Ko moze cisto da zaradi 1000 evra za 15 dana.
Mislim, tu izadje dan 70 evra + topli obrok i smestaj

Znam, zato sam i napisao.Kuzmanovic napisao: A ni u kasarni nisam bio, tako da mi nista nisi pojasnio.

Ono nema žene, nema dece, tablić po ceo dan. Ma milina. Odmor za mozak.nuk napisao:Ja bih u padinjak na keca, nema to veze sa zatvorom kakav se zamislja

- nuk
- Kontakt:
Ima i toga a pride poznajem 80% zaposlenih sigurno 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ko bese radi u zatvoru od nasih ? Bas me zanima da nam u jednoj temi opise jedan zatvorenicki dan, makar sa ove druge strane vidjen.
A ja izvestan broj onih drugih.nuk napisao:Ima i toga a pride poznajem 80% zaposlenih sigurno

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nuk
- Kontakt:
Tebi u opisu radnog mesta a ja ni kriv ni duzan provedoh 16god u CZ-upaja napisao:A ja izvestan broj onih drugih.nuk napisao:Ima i toga a pride poznajem 80% zaposlenih sigurno

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta te briga, sad kad te daleko bilo osude možeš da kažeš da su već odležao kaznu. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!