Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Sport

Post od Ogi »

:loool: :loool: :rofl: :rofl: :rofl:
i vi ste kraljevi

hahahaahhaha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ala sam se upecao. :) Ne pratim Partizan stvarno. :loool:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Posto na fejsu vidim samo pozitivne komentare na racun Vujoseviceve izjave, a ne znam sta je rekao posto nisam gledao utakmicu, delija molim te prosvetli me...

Inace svaka cast Partizanu!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Za to samo isti takav debil moze da da pozitivan komentar... :glavomuzid:

Pita ga covek da prokomentarise utakmicu i pobedu, on krenuo da ga napada i prica o tome kako nema para, kako ih mediji ne vole, o javnom servisu, Zvezdi, Evro kupu... gladi u svetu, bolesnoj deci, kosmickoj nepravdi... :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Ma Dule "oladio" nekog novinarcica, nista posebno, zna Dule da bude mnogo ludji! :mrgreen:

Pobeda je extra, sad cemo da gazimo sve redom! :presrecan:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Tesko je ono nazvati novinarem. Zabolelo ga sto je Dule direktno prozvao SK i Vladu Kuzmanovica.
Svejedno, ne moze mi niko pokvariti jos jedno divno vece koje mi je omogucio Partizan.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

A zbog cega je prozivao novinare? Zbog sudjenja? :)

Ma daj, bre, Dule posle SVAKE utakmice sere u vezi sudjenja, pa cak i onda kada igraju protiv neke leve ekipe u nasem prvenstvu, otkinu ih 20 razlike = losiji za klasu od grobara i jos ih sudija dodatno unisti... Koliko god bio dobar trener Dule je patoloski slucaj... :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Fantastična pobeda, Bogdanović je s ovom utakmicom postao još 10% bolji igrač...ovako se postaje veliki igrač.

Da ne zaboravimo i razočarenje koje su nam priredili rukometaši, potpuno nenadano i neopravdano. Imamo individualni kvalitet u prve 4 nacije na svetu, ali sinergija ekipe uvek škripi...sem kad smo domaćini.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Zaboravili smo da nam Rusi nikad ni u jednom sportu nisu "lezali", ma koliko mi bili favoriti (sto je, je li, vrlo retko :)).
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Delija napisao:A zbog cega je prozivao novinare? Zbog sudjenja? :)

Ma daj, bre, Dule posle SVAKE utakmice sere u vezi sudjenja, pa cak i onda kada igraju protiv neke leve ekipe u nasem prvenstvu, otkinu ih 20 razlike = losiji za klasu od grobara i jos ih sudija dodatno unisti... Koliko god bio dobar trener Dule je patoloski slucaj... :ccc:
Prvo da te pitam da li si gledao utakmicu Bajern- Partizan na SK ? Dule je pricao o toj utakmici i komentarisanju sudjenja od strane Vlade Kuzmanovica.
Isto tako mi je drago sto komentarise SVAKI put, jer se vi navijaci komsinice jako lozite na to :loool:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Gospodine Vujoševiću, ovo je Sport Klub! Ni vi niste ništa bolji!!!!!! :D
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

starac vujadin napisao:Fantastična pobeda, Bogdanović je s ovom utakmicom postao još 10% bolji igrač...ovako se postaje veliki igrač.

Da ne zaboravimo i razočarenje koje su nam priredili rukometaši, potpuno nenadano i neopravdano. Imamo individualni kvalitet u prve 4 nacije na svetu, ali sinergija ekipe uvek škripi...sem kad smo domaćini.
Ona utakmica nema veze sa time, nisu Rusi bili dobri nego smo mi bili ocajni. Nikako mi nije jasan onakav pocetak drugog poluvremena, ono nisam video u zivotu, deset minuta nismo mogli das organizujemo iole pristojan napad.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Piros napisao:
Delija napisao:A zbog cega je prozivao novinare? Zbog sudjenja? :)

Prvo da te pitam da li si gledao utakmicu Bajern- Partizan na SK ? Dule je pricao o toj utakmici i komentarisanju sudjenja od strane Vlade Kuzmanovica.
Isto tako mi je drago sto komentarise SVAKI put, jer se vi navijaci komsinice jako lozite na to :loool:
Ti bre, piros, ko da si klinja, a ne matorac od skoro 5 decenija :D
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Pa moram kad pises svasta po forumu, da barem ljudima koji nisu gledali objasnim. Jeste dosadan i nama po nekad sa "blokadom racuna, tretmanom drzave, kako kasne stipendije i slicno" , ali realno to je istina i jako je tesko raditi u tim iuslovima.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Saberi koliko vam kosta tim. Pa sta bi on hteo, da ima budzet kao CSKA?
Pa cekaj, on je i imao budzet CSKA... :kezo:
Odgovori