Alfa Romeo - generalna tema
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
-
- Banned
Re: Kvalitet Alfa Romea
nikada nisam seo i probao 2.4 od 210ks,jesam onaj u 166 ali sa cini mi se sa 180 ks,ide ko nevreme

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Mnogo je teška. Neke sirove performanse ima za nijansu bolje, ali lošije leži i ništa nije brža na stazi. Realno ne bi bio toliki problem da te za isti đavo manje-više održavanje i registracija izađe 2x skuplje. Potrošnja je takođe vrlo loša, u svim režimima troši najmanje litar više od 1.9. Pun džak minusa i jedan malecki plusić koji u tom društvu više dođe kao statistička greška nego argument.
Kao što rekoh, ne bih se brinuo da mi naleti auto koji nije skup, a veoma dobar, onda to ima smisla, ali dati ovolike novce apsolutno je suludo.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... m_qtronic/
Evo je interesantna 2.4. Šteta što je automatik. Odličan enterijer, kao sa TI.
Kao što rekoh, ne bih se brinuo da mi naleti auto koji nije skup, a veoma dobar, onda to ima smisla, ali dati ovolike novce apsolutno je suludo.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... m_qtronic/
Evo je interesantna 2.4. Šteta što je automatik. Odličan enterijer, kao sa TI.
-
- Banned
Desa za taj automatik u 159 tvrdi da je odlican,dakle remizirali smo 2.0 mjet i ende

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Niko ne kaže da je loš, ugađuje se u brdo automobila, nego je automatik.milosdoktorabs napisao:Desa za taj automatik u 159 tvrdi da je odlican,dakle remizirali smo 2.0 mjet i ende

Ja bas nisam nasao puno pohvala na racun tog automatika 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

2.0milosdoktorabs napisao:balkanova Ti je bila1,9
Videh danas ovog ludaka u gradu, čovek bukvalno konstantno vozi ovako.aleksa napisao:http://www.youtube.com/watch?v=swWOYUSNNhk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zato je i menjao motor već do sada, a treba stvarno biti veliki "talenat" pa skenjati Busso V6.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Koji je motor u pitanju 3.0 ili 3.2?