Sent using Tapatalk
Šta ti je sad Svemir kriv? Ispalio te Mala?Rakhil napisao:Svemir ti jebem, Clio sa lamperijom! Mere li se ovo uvest' kod nas nekako, da kupim zeni za rodjendan?
Bio pre i kod nas na prodaju jedan Initiale, isti potpuno, samo felne druge.methane.master napisao:Čekaj... ovaj ili ova?
A Cliju od opreme fali samo teleport modul.Malo sam pospan, ali nešto mi čudno mnogo opreme za Clio2.
BTW. Videh ovde kod mene crveni Clio 3 RS.
Sent using Tapatalk
Ako ste vi srećni i mi smo srećni zbog vas.Rakhil napisao:Nemoj da brkas svemir i Swemira, znam sta sam opsovao.
Ne znam zasto ste ljubomorni toliko, izjesce vas zloba sto smo nas dvojica srecni
da, bio je jedan na placu kod kraljeva, imao je jos na opremu ovog i xenone i onu torbu ispod zadnje police, taj je bio bas ful, samo se dugo prodavao. jedino u odnosu na ovaj iz oglasa nije imao navigaciju. cak ni cena nije bila prevelika, ali je uvezen udaren pa sredjivan ovde, pretpostavljam lose kad se toliko prodavao...elMaestro napisao:Bio pre i kod nas na prodaju jedan Initiale, isti potpuno, samo felne druge.methane.master napisao:Čekaj... ovaj ili ova?
A Cliju od opreme fali samo teleport modul.Malo sam pospan, ali nešto mi čudno mnogo opreme za Clio2.
BTW. Videh ovde kod mene crveni Clio 3 RS.
Sent using Tapatalk
Methane, ima li taj crveni R27 nalepnice? Videh jednog u D. Tucovica, brutalan je, cini mi se da je imao R27 nalepnice, ne znam je li fakeili pravi R27.