To je najjača verzija tog motora i tu ništa ne bih dirao.Day Walker napisao:Koliko bi pametno tj glupo bilo npr cipovati 1.3 cdti od 95ks?!
Kapiram da nije pametno s obzirom na malu kubikazu..
Chip-tuning
Re: Chip-tuning
@DW nije ni pametno, ni glupo, jednostavno odlucis ili ne... 
@Mika Znam to, ali malo to onda ne pije vodu kada se naprave neka poredjenja. I sto bi onda to poredili i radili onaj index u poredjenju sa fabricki deklarisanom snagom...
Tapatalk Post

@Mika Znam to, ali malo to onda ne pije vodu kada se naprave neka poredjenja. I sto bi onda to poredili i radili onaj index u poredjenju sa fabricki deklarisanom snagom...
Tapatalk Post
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Generalno tebe interesuje razlika u merenju pre i posle, e sad koji parametar dobijaš merenjem (točak, radilica ili treće)
DW, tvoj Corsa ide laganica na preko 100 konja, ali je pitanje koliko se isplati, pošto si više manje u gradu ako se ne varam, a tu baš i ne koristiš svu snagu.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pa u pravu si.Markoni napisao:@DW nije ni pametno, ni glupo, jednostavno odlucis ili ne...
Tapatalk Post

Ja iskreno ne bih dirao, pošto je već dovoljno nasviran a i ide fino.Day Walker napisao:Koliko bi pametno tj glupo bilo npr cipovati 1.3 cdti od 95ks?!
Kapiram da nije pametno s obzirom na malu kubikazu..
-
- Pridružio se: 24 Jan 2014, 09:06
- Garaža: Opel Astra J 1.6T
Ne znam da li je neko radio atmosferce al eto da podelim moje iskustvo. Radio sam chip na Astri GTC, 1.6 115 ks. Taj motor do 3000 o ne vuce nikako pa sam odlucio da izdvojim ne malih 250e za tako nesto iako to niko normalan ne radi
. Elem za te pare se dobiju i dva merenja na valjcima a malo ko ko radi chip nudi na istom mestu i valjke a koliko znam jedno merenje je oko 4000din. A nisam ni dovoljno bogat da placam neproverena chipovanja od 50 ili 100e.
Dobio sam oko 12ks i 14NM i to bas na tom rezimu do 3000o tako da sam primetio koliku toliku razliku. Potrosnja je ostala ista, tako da te price da se potrosnja smanjuje su samo u teoriji mada je bitno samo da nije bila veca
. Vremenom sam se navikao na tu mapu pa sam se posle nekog vremena pitao da mi se mozda nije vratila stara mapa sama od sebe, jbg ipak je chip na turbo motorima prava stvar

Dobio sam oko 12ks i 14NM i to bas na tom rezimu do 3000o tako da sam primetio koliku toliku razliku. Potrosnja je ostala ista, tako da te price da se potrosnja smanjuje su samo u teoriji mada je bitno samo da nije bila veca

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ne bih nikad radio remapiranje atmo motora, malo muzike za mnogo para 
Sent from my LG mobile

Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
-
Verovatno si u pravu, za ostale motore ne znam al za ovaj je po meni bilo potrebno 

Sto nisi izduv radio?
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
-
Zato sto je sve sto ide posle chipa jos veca para za jos par konja. Da skidam katalizator i slicno na relativno novom autu mi nije padalo na pamet 

Ma skidaj/zapusavaj sve sto moze. Koga zabole za ekologiju 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bilo mu je jednostavnije da zameni auto... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
Bas to 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja potpuno shvatam zašto si to uradio i dobro je ako si bio zadovoljan rezultatom u smislu da si dobio više snage ispod 3000 obrtaja jer je taj motor stvarno muka voziti na niskim obrtajima.
Posetite www.garaza.rs !