Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od NexT »

Ne vidim kako moze da bude ok da dva razlicita broja, dva razlicita racuna oni povezu na jedan ugovor.

Popust sam dobio, ali bih se pre odrekao dela popusta na internet karticu nego ovo.

Najveci problem je sto me niko nije obavestio da to tako ide, i sto me nisu obavestili da ce fon biti iskljucen zbog onog dugovanja. Nasao bih nekoga u Bg da mi uplati to, pa ne bi bilo problema.

Dakle, problem je sto je njihov customer care bulja i sto su lopovska firma.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Floyd napisao:Stvar ukusa...to je zapravo veliki S4, nikakvo cudo od telefona, moze se reci i pomalo zastareo ali obavlja posao vise nego koretktno.
Inace pre 15ak dana sam se malo duze igrao sa Nexus-om 5 i ono cuda razvaljuje kako radi...ipak je stock android najbolja opcija.
Telefon je za svaku preporuku :doubleup:
Cek bre, nisam pratio zadnjih meseci sta se desava ali mi ovo mnogo sumnjivo :)

Sta je to tacno pomalo zastarelo kod N3 i u odnosu na koje to modele? :)

"Vise nego korektno" ja bi to opisao sa: sabija kako radi.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Apple AppStore u Srbiji u martu, stiže i iPhone?
http://mondo.rs/a654327/Mob-IT/Vesti/Ap ... Phone.html

Uslovi za otvaranje App Stora stvoreni su kada su izmenjene zakonske regulative koje su omogućile i dolazak PayPala u Srbiju.

Korisnici iOS uređaja u Srbiji mogli bi uskoro legalno da kupuju aplikacije putem zvaničnog srpskog naloga na App Storu, prenosi hrvatski portal Netokracija. Prema saznanjima izvora bliskom materiji, srpski App Store mogao bi biti najavljen već sredinom marta što se vremenski poklapa sa održavanjem Applovog "prolećnog" događaja na kome se uglavnom najavljuju novi proizvodi i govori više o poslovaju ove kompanije i proširenju na nova tržišta.

Uslovi za otvaranje App Stora stvoreni su kada su izmenjene zakonske regulative koje su omogućile i dolazak PayPala u Srbiju, a kako je rečeno, dodavanju Srbije na spisak podržanih zemalja prethodili su pregovori sa lokalnim distributerima Apple uređaja koji su morali ispuniti određene standarde radi dobijanja Premium Reseller licence.

Zahvaljujući uvidu u interni dopis koji je namenjen distributerima (a koji izlazi neposredno pre dodavanja novih zemalja), navodi se da je od 16. 01. 2014. godine, prodaja iPad Air i iPad Mini Retina modela legalna u državi Srbiji i tako u potpunosti podržana od strane Appla kroz različite, ali odobrene distribucione kanale.

Zvaničan dolazak Applovih tableta, svakako bi trebalo da omogući građanima Srbije i mogućnost kupovine aplikacija putem App Stora, no ne bi trebalo isključiti ni mogućnost dolaska iPhona, koji bi za naše tržište mogao biti najavljen u junu, na WWDC konferenciji ili u trenutku premijere iPhone 6 uređaja, što se opet očekuje u junu ili septembru.

Iako se do sada o ovoj temi više puta govorilo u javnosti, poslednji pokazatelji najuverljiviji su do sada, a samo će vreme pokazati da li su glasine zaista tačne. Pre legalnog dolaska Applovog pametnog telefona u Srbiju moraju se uskladiti mnogi faktori, a kako pomenuti portal saznaje, razgovori između tehnološkog giganta iz Kupertina i mobilnih operatera u Srbiji u ovom trenutku nisu aktuelni iako su postojali u prethodnom periodu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kad bi mogao da biram, pored One, mislim da bi Nexus jedini ušao u uži izbor iako ga nikad nisam ni izbliza koristio.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Uzeh zeni prvi Android tel (imala je E72 do juce), Galaxy S2plus, koji sam pominjao kao glavnog favorita ranije. Imao sam prilike po prvi put da malo duze cackam nekog Samsunga i osim toga sto je plastikander, ja ne nalazim neke zamerke u odnosu na HTC (Sensation npr, koji je slican hardverski sa ovim S2plus). Cak mi se vise dopada rad na Samsungu. :zbunjen:
Takodje, to sto je plastikander znaci i da je laksi, sto je prednost, tj nije samo mana. Sense me vise smara nego sto pomaze i svidja mi se ono "sirovo" okruzenje koje ima Samsung. Kada budem uzimao novi tel (a realno je da to uradim na leto), bogami bice tesko odluciti se prvo za brend, pa tek onda za model.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Cek bre, nisam pratio zadnjih meseci sta se desava ali mi ovo mnogo sumnjivo :)

Sta je to tacno pomalo zastarelo kod N3 i u odnosu na koje to modele? :)

"Vise nego korektno" ja bi to opisao sa: sabija kako radi.
Imas brdo modela koji su se pojavili u proteklih godinu dana koji sabijaju kako rade...nije tu Note 3 nista superiorniji.
Vec za mesec dana na trzistu stizu novije tehnologije, QHD ekrani, jaci procesori, vise ram-a, bolje baterije i bolje kamere...
Kad je Samsung u pitanju eto ga jos malo novi S5, sa novim TW-om a poznajuci Samsung, to znaci bacanje ostalih modela u drugi plan tj. kasnjenje i proredjivanje update-ova :)

Da se ispravim, nije zastareo ali zivi poslednje minute slave kao i njegova manja verzija, S4.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

To je vec druga stvar, jasno da nece jos dugo biti najmocniji na trzistu ali to je sasvim normalno, ipak ti previse lako proglasavas telefone za zastarele :)
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Jedva cekam da izadje S5, pa da padne cena S4 :mrgreen:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Laki021 napisao:To je vec druga stvar, jasno da nece jos dugo biti najmocniji na trzistu ali to je sasvim normalno, ipak ti previse lako proglasavas telefone za zastarele :)
Da sad kupujem neki telefon, smatrao bih ga za zastareo bas zato sto se ocekuje poplava novih modela.
Uostalom ne znam sta se bunis...ti si me nalozio da pratim desavanja na trzistu telefona :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

trojanac napisao:Meni nije nista specijalno, a malo je i prevelik za moj ukus. Nekako mi phablet ne odgovara. Radije bi uzeo telefon do 5" i tablet 10" nego phablet od 6".

Tapatalk with Desire 500
Ja ću da zamenim S2 i 10.1" za N3 uskoro, pa ću da ti kažem koliko sam se zeznuo ili ne. Tablet u stvari ostaje, ali očekujem da bude višak, a S2 odlazi.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Daj meni "desetku" ako ti je višak. :D

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Sumnjam da ce mu biti visak :D
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

treba mi neki program koji blokira pozive za nokiu e72 :)
znaci kad taj broj zove da mu kaze da nisam dostupan ili tako nesto...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ma firma mi to uvaljuje, nemam neke opcije da biram. :-D Tablet će verovatno kod klinca, navukao se ko na heroin. Kad mu oduzmem upada u krizu.

Tapatalk 4
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Note 3 je vrhunski telefon ali sumnjam da moze da zameni tablet :)
Ako ne zuris, sacekaj S5...
ADrei napisao:treba mi neki program koji blokira pozive za nokiu e72 :)
znaci kad taj broj zove da mu kaze da nisam dostupan ili tako nesto...
To kod S4 imas u TW fabricki...za symbian ne znam :)
Odgovori