Mislim da bih, s tim sto bih morao da kupim i krovni nosac sa koferom u tom slucaju za duza porodicna putovanja. Ne znam kako je voziti auto sa koferom, ali meni deluje skroz cool kad vidim auto koji ima kofer na krovu. Road trip fazon.

Dva-tri puta godisnje voziti ga na krovu nije problem.
Sto se tice izgleda, ok mi je spolja. Nema WOW efekat, ali po meni pristojno izgleda. Od nazad mi se cak vrlo dopada, dok mi je prednji deo tako obican... Sa strane ima taj "cipela" oblik zbog duge haube i to je jedina ozbiljna zamerka na dizajn. Unutra nisam primetio nista sto bi mi smetalo ili nerviralo. Prakticno je isti kao i 320d, s tim sto je na par mesta losiji kvalitet materijala (tvrdja plastika iznad dashboard-a recimo).
Sa prakticne strane vidim samo taj gepek kao problem (koji je resiv). Parkiranje nije problem jer je kraci par cm od moje sadasnje 3-jke, motor je poznat, xdrive je veliki plus, klirens bi mogao biti za koji cm veci i to je ono sto bih voleo da poboljsam upravo da umanjim onaj efekat "cipele", posto ovako auto deluje kao da je nesto izmedju karavana i crossovera.