starac vujadin napisao:Ovaj lik što je vozio Lamborghinije izgleda neozbiljno, ali su mu recenzije odlične. Možda se i ne razume u sve podatke, istoriju, itd, ali dobro oseća kola koja vozi.
Da, prvo što se primeti je da zna da izgovori "Lamborgini" i "kuntaš" kako treba, iako je Amer. Slažem se da lepo oseća auto i iskreno priča kakav utisak ostavlja. Odgledao sam samo deo sa Countach-om, čak je i muzika na početku iz 1980-ih. Sav sam se naježio. Nisam razumeo deo sa menjačem i klik-klik, klik-klik. Ja sam mislio da to ima veze sa vođicama, ali i moja Lanča pravi isti zvuk (klik-klik pri izbacivanju iz brzine, pa onda još jedno klik-klik pri ubacivanju), iako nema vođice. Od čega to zavisi?
Heinz napisao:Ako je ventilacija loša i dođe do povećane koncentracije ugljen dioksida, ugljen monoksida, svi treba da napuste garažu? Ne vidim da ima neke veze sa LPG.
Tačno, znak se osvetli kada senzor za CO izmeri povećanu koncentraciju. Video sam ga u još nekim garažama u BG, doduše tekst je malo informativniji.
nikaragva napisao:Sta se to desava sa carinom na polovna vozila?
Kazu da sad imaju neki novi katalozi za procenu vozila i da su carine drasticno povecane.
A kako stoje stvari sa ukidanjem ili smanjivanjem "poreza na luksuz"? Meni je trenutno Lanča neregistrovana (2955 cm^3), vozim samo Punta. Čuo sam da će se porez smanjiti, pa čekam...