Evrodizel, gde je najbolji po vama
Re: Evrodizel, gde je najbolji po vama
Ja sipam uglavnom na OMV-u, samo zato što mi je usput, gde god da krenem.
Vidim da svi hvalite MOL, vredi li ići tamo iako mi nije uopšte blizu? I koliko sam pohvatao, EP je isto dobar?
Vidim da svi hvalite MOL, vredi li ići tamo iako mi nije uopšte blizu? I koliko sam pohvatao, EP je isto dobar?
Vredi. Ja već 6-7 godina pičim iz blokova do Braće Jerković. Dizne su se od inicijalno loših rezultata vratile u vunklu bez pipanja. Samo Mol, Wynss aditiv dok se nije pojavilo ovo novo gorivo i ljubav prema autu. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ja mislim da ne vredi. Naravno ne sipati svuda, ja sipam 80% na eko a ostalo omw/mol/vece nis. Ali zato sto mi tako odgovarq zbog lokacija pumpi, pa kad sam u prolazu sipam. Ne idem nikad namenski da sipam gorivo 
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Pa ni ja nikad ne prolazim pored MOL, ali mogu da probam jednom da sipan, videću za dalje . 

Ako ne gajite ljubav prema svom automobilu, ne zamerite mu kad adekvatno uzvrati. :-D
Ja namenski sipam gorivo. Nije problem svakih 1000km napraviti krug po gradu. I tako je veliko zadovoljstvo provozati Alfu u svakoj prilici.
Tapatalk 4
Ja namenski sipam gorivo. Nije problem svakih 1000km napraviti krug po gradu. I tako je veliko zadovoljstvo provozati Alfu u svakoj prilici.
Tapatalk 4
Pa da imam neki moderan benzinac koji trazi ultra kvalitetno gorivo i da znam gde tog goriva ima sigurno bih isao na tu pumpu 
Ali ovako vozim JTD a precizni podaci o kvalitetu goriva ne postoje (npr omw je ogovaran dosta a audi ga preporucuje,jedno vreme sam sipao i sve je bilo ok), sa ekom nikad nisam imao probleme niti sam cuo da je neko imao tako da smatram da nije nista losije od molovog a usput mi je.

Ali ovako vozim JTD a precizni podaci o kvalitetu goriva ne postoje (npr omw je ogovaran dosta a audi ga preporucuje,jedno vreme sam sipao i sve je bilo ok), sa ekom nikad nisam imao probleme niti sam cuo da je neko imao tako da smatram da nije nista losije od molovog a usput mi je.
Ne znam sto bi ga neko preporucivao. Ovi navi OMVovci kupuju i toce gorivo koje hoce.
Ipresije ljudi iz NS koji su imali prilike da sipaju na OMV nisu bas sjajne. Jedan je popasao i gorivo puno vode.
Tako da tu nema nikakvih pravila.
Ipresije ljudi iz NS koji su imali prilike da sipaju na OMV nisu bas sjajne. Jedan je popasao i gorivo puno vode.

-
- Pridružio se: 14 Nov 2013, 18:02
Re: Одг: Evrodizel, gde je najbolji po vama
Ja mislim da svi oni uzimaju gorivo iz NIS-a, za OMV Lapovo na autoputu, rekao mi covek koji radi tamo. Tu pumpu drzi nas covek radi kao fransizu.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne uzimaju svi.
Onda mozda ima veze sto sam ja uvek sipao na onoj omw na vidikovcu. U svakom slucaju nikakvih problema nisam imao,jedini razlog sto sam prestao je jer su na eko davali litar tecnosti za stakla na 20lnikaragva napisao:Ne znam sto bi ga neko preporucivao. Ovi navi OMVovci kupuju i toce gorivo koje hoce.

Ćale sipa na OMV već godinama, i samo je jednom imao problem, dal je bilo vode ili nekih nečistoća, ali baš se loše ponašao auto (w202 250d).
-
- Pridružio se: 14 Nov 2013, 18:02
Re: Одг: Evrodizel, gde je najbolji po vama
A odakle stize njima gorivo,sta mislis? NIS je kod nas glavni i to je to. Bitno je ko hoce kakav kvalitet goriva na svojoj pumpi i to dobije, sad sto nasi privatni pumperi hoce zaradu to je drugo, prodavali su i sirovu naftu pa su ih hapsili,na NIS prioritetnim pumpama slobodno sipajte gorivo tu se stalno kontrolise i verovatno je istog kvaliteta kao kod OMV (jer oni kupuju od njih) ili druge ozbiljnjije firme, sto bi sami sebe zajebavali,ulagali su u renoviranje pumpi. Gde OMV ima svoj objekat u blizini Srbije da bi se uklopili sa cenom prerade i prevoza do krajnjeg kupca i da budu konkurenti sa cenom,sve je to trgovina.TheWickerMan napisao:Ne uzimaju svi.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
OMV naprimer velike količine EDa uvozi iz Kostance u Rumuniji, baržama do BGa pa transport Klasckinim kamionima
MOL iz Mađarske itd...
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
u aprilu treba da stigne F30 bmw 316d 116ks,pa me zanima gde je najbolje sipati euro dizel u srbiji?Ja sam hteo da sipam na omw ovo OMV Maxx Motion Dizel,pa me zanima jel imate neki drugi predlog?
Procitaj temu i shvatices da se misljenja razilaze