Auto spakovan u garazu. Ne u ovu moju vec kod tasta. U moju i dalje ne mogu da se parkiram jer je strma, i treba da Getza zamenim za Terra Max sa pola metra klirensa da bi se tamo spustio...
Neopran, prljav spolja, jos prljaviji iznutra.
U poslednje vreme vozim sve neke opsesivne pusace koji zapale cigaru i onda pitaju da li mogu da zapale. Ne jebote, ne mozes, ali sad pusi... Vozim te 10 kilometara, i ti ispusis pola pakle za to vreme.
Ja u kolima ne pusim jer mi je multitasking los, te mi je spustanje rucne, ubacivanje u brzinu, i kretanje sa uzbrdice dok drzim cigaru SAM POJAM procesa informacija.
Jebena Kaludjerica ima najklizaviji asfalt koji je ikada vidjen na kugli zemaljskoj, a moje bajne Wintere su proklizavale i na blagoj kisici, a kamoli na ovoj Apokalipsi koja se upravo desava napolju.
Spremio sam Bus Plus, debelu jaknu, i snaznu volju da sutra ne crknem...
Ironija je ta sto tamo gde se parkiram, u toj podzemnoj garazi, prekoputa mene, bukvalno na tri metra od auta je perionica, za 450 dinara ful pranje, spolja i iznutra. U poslednjih xyz dana od kada tamo radim ja nijednom nisam ostavio ljudima kljuceve da auto srede, preparkiraju, i samo mi donesu kljuceve na sprat gde radim. Jebo me konj da me jebo konj...