BMW serije 3 ili Audi A4
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: BMW serije 3 ili Audi A4
Bilo koji auto duži je od 4 metra bi morao da ima duvaljku pozadi kao standard bez doplate.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Moja Alfa iz '97. dužine 4.06 m ima duvaljku pozadi i vntilacione itvore za noge suvozača. Doduše, nema regulaciju pozadi ali bolje išta nego ništa 

Stilo ima manuelnu klimu i otvore pozadi na ovoj konzoli izmedju sedista 
Meni se te 2-3 zonske klime glupost,ok mogu da budu ponekad prakticne ali ne bi se mnogo interesovao oko toga
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Meni se te 2-3 zonske klime glupost,ok mogu da budu ponekad prakticne ali ne bi se mnogo interesovao oko toga
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Kod Mercedesa je dvozonska automatska standard,a doplacuje se 600e kod nas za trozonsku,gde pozadi imas odvojen ekran za podesavanje jacine duvanja,i tremperature,a to utice i na duvanje ispod sedista.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zato ja imam 4 zone. Najveca glupost od sve opreme koju auto ima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zar nije isto tako i kod Audi-ja? Trozonska se doplacuje.Xepoj87 napisao:Kod Mercedesa je dvozonska automatska standard,a doplacuje se 600e kod nas za trozonsku,gde pozadi imas odvojen ekran za podesavanje jacine duvanja,i tremperature,a to utice i na duvanje ispod sedista.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mislim da kod audija nije isto. Bitna razlika je, kao sto je Heroj naveo, u posebnom podesavanju temperature za putnike pozadi. To merc ima, a kod audija uz doplatu za trozonsku klimu dobijas samo ventilacione otvore pozadi. Verovatno najgore imenovanje neke opcije ikada, kada mi vozac audija a4 kaze da ima trozonsku klimu, a u stvari je klima dvozonska, reakcija mi je
...ali on ima dokaza jer je u stvari doplatio za trozonsku klimu.
Prodavanje m**a za bubrege...

ja imam u A5 3zone i posebno se podesava pozadi 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Znaci mozes da podesavas temp pozadi? 

Naravno 

Moja ima i te duvace natrag kao i samo poedsavanje na njima vruce/hladno (tockic ne digitalno) i jacina duvanja, a osnovna verzija ima jednozonsku (a za pozadi nemam pojma, mislim da to ima veze sa paketom ali nisam siguran)...
Inace ja sam prezadovoljan sam mojom klimom, radi 10x puta bolje od Peugeot-ove, ne duva ladno kada zagreva i jako ravnomerno i brzo zagreva...
Inace ja sam prezadovoljan sam mojom klimom, radi 10x puta bolje od Peugeot-ove, ne duva ladno kada zagreva i jako ravnomerno i brzo zagreva...
ipak sam porucio u delti bmw 316d 116ks
sa automatskim menjacem,dve zone klima ali ima i pozadi da se podesi,znaci 3 zone
,ksenoni,parking senzori,ima tu jos dosta od opreme,nema kozu,nema siber,i nema veliki displej onaj sa navigaciom,vec onaj standardni od 6',ima usb blutut,felne 16'
fino sam prosao i sa cenom,jedino sto cekam april da mi stigne,jel nije bilo na lageru ta oprema u toj boji.To jest bio jedan crni ali 2013 god,pa nisam hteo boju a i god,bolje je 2014 i bela boja
sa automatskim menjacem,dve zone klima ali ima i pozadi da se podesi,znaci 3 zone

fino sam prosao i sa cenom,jedino sto cekam april da mi stigne,jel nije bilo na lageru ta oprema u toj boji.To jest bio jedan crni ali 2013 god,pa nisam hteo boju a i god,bolje je 2014 i bela boja

Aj nek je sa srecom pa ga predstavi kad stigne.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
pravi izbor si napravio
kada stigne masina, ocekujem predstavljanje auta na forumu...
bas me interesuju tvoje impresije posto su svi koji su uzeli novu 3-ku jako zadovoljni, sem onog clana koji je uzeo auto sa lagera koji je imao gresku, vjerujem da ces i ti poput floyda i ljube biti zadovoljan autom.
takodje, mislim da je bolje poruciti auto nego uzeti neki sa lagera koji dugo stoji (pitati bax-a zasto
)...

kada stigne masina, ocekujem predstavljanje auta na forumu...
bas me interesuju tvoje impresije posto su svi koji su uzeli novu 3-ku jako zadovoljni, sem onog clana koji je uzeo auto sa lagera koji je imao gresku, vjerujem da ces i ti poput floyda i ljube biti zadovoljan autom.
takodje, mislim da je bolje poruciti auto nego uzeti neki sa lagera koji dugo stoji (pitati bax-a zasto

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije bilo prostora da se protegnes bar do 318d ili 320i?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...