Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Re: Sport

Post od Woodoo »

Ja sam ovo gore napisao posle razgovora sa bivsim kosarkasem Partizana (jos uvek aktivan) koji doduse nije ostavio veliki trag u istom ali je odlicno upoznat sa sistemom rada. On je ogorcen, i sam ima problema sa kolenom. Njegove reci o debelom su mnogo gore. :)

Kao i posle one rasprave o poklonjenoj pobedi Fenera moze ovde da se pise teorija, ali terija i realnost nisu iste, tri identicne teske povrede u veoma kratkom vremenskom periodu ne mogu da budu slucajne. Ljubitelje kosarke zanimaju samo titule, one se i pamte, a ne invalidi koji ostaju iz toga. A zivot treba da se nastavi i posle kosarke.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@aleksa
I opet je totalno nenormalno da se tako povredi na 1/3 sezone (blizu 1/2), kada treba da bude u punoj formi. To radi i gomila drugih igraca i rekreativaca, pa im nije apsolutno nista. Aj' da je doskocio na necije stopalo, nego cista nevezusa.

@Woodoo
Nema profesionalnog kosarkasa ili odbojkasa koji nema problema sa kolenima po zavrsetku karijere.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Cak ni Derik Rouz, Riki Rubio, Rajon Rondo, Linas Kleiza... nisu mogli da izdrze treninge kod svinje debele! :opustanje:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Woodoo, ja sam ti konkretno odgovorio na tvoje pitanje.

Da ne zaboravimo uz to i dosta igrača kojima je taj isti trener i sistem rada vratio karijeru posle povreda ili pada forme.

Da je bilo igrača o koje se ogrešio i loše ih procenio, bilo je.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

aleksa napisao:Cak ni Derik Rouz, Riki Rubio, Rajon Rondo, Linas Kleiza... nisu mogli da izdrze treninge kod svinje debele! :opustanje:
Govorimo o 3 igraca iz iste ekipe i to u kracem vremenskom periodu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Po meni najobicniji splet nesrecnih okolnosti...

A zamisli da nam je i ovaj dosao, a bio je veoma blizu... :D
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... a-9-meseci
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Gospodo ovo sto se dogodilo samo je splet losih okolnosti. Kao prvo trebalo bi da znate da je ta povreda prvenstveno posledica loseg razvoja u mladjim kategorijama i jednostavno kasnije ligamenti tesko izdrze napor. Inace i kod Gagija je slicna situacija kao kod Vestermana, tj. on je imao tu povredu dok je igrao u Radnickom 2010 . Uspeo je da se oporavi i da postane jos bolji kosarkas. Iskreno se nadam da ce se opet oporaviti i postati jos jaci i bolji kosarkas.
Inace za fizicku spremu bilo kog sportiste su zaduzeni kondicioni treneri i fizioterapeuti koliko sam ja upoznat, a ne glavni trener, ali ako vam je lakse na dusi da se istresete po Debelom samo napred, razumem komplekse koje vam je nabio.

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Debelog treba samo pogledati i poslusati par sekundi i ne znam o kakvim kompleksima moze da se prica :kezo:

BTW, debeli u 5 recenica koje izgovara u 4 prica o Zvezdi - u cemu je kvaka? :D
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Post od Woodoo »

Za ove povrede je kriv sistem rada koji je grobar srpske kosarke uspostavio u Partizanu. Kratka klupa, Covic, RTS, Sportklub, sudije... su samo izgovori.
Najgore od svega je sto se bekovi i krila retko vracaju u staru formu posle povrede ukrstenih. Retko koji igra bez straha i na istom nivou kao i pre povrede.
Sta se desavalo sa Lucicem? Zasto nije igrao na EP-u.
Ja se iskreno nadam, zarad dobrobiti srpske kosarke, da ce Bogdan da ostane zdrav do kraja sezone i cim pre da pobegne iz brloga.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Da znas Woodoo kad malo bolje razmislim ti si potpuno u pravu kad kazes da je Dule grobar srpske kosarke. Za vreme njegove trenerske dominacije sahranio je dva velika kluba. Hemofarm je sad u drugoj ligi, a Crvena Zvezda vise i nepostoji na kosarkaskoj mapi :mrgreen:

Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Nek se pripreme i panteri... :mrgreen:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

@Piros
Svaki put moram da se podsetim koliko imas godina :mrgreen:
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Woodoo »

Piros napisao:Da znas Woodoo kad malo bolje razmislim ti si potpuno u pravu kad kazes da je Dule grobar srpske kosarke. Za vreme njegove trenerske dominacije sahranio je dva velika kluba. Hemofarm je sad u drugoj ligi, a Crvena Zvezda vise i nepostoji na kosarkaskoj mapi :mrgreen:
Zaboravio si na "uspehe" reprezentacije.

Nije ni za ocekivati da ljubitelji kosrake razumeju da se u Partizanu vec nekoliko godina sprovodi nacin treninga "optereti pa pod noz".
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Vidi druze, napisao sam onaj post kao reakciju. Jednostavno i Gagi i Vesterman su imali vec tu povredu i naravno da su.bili skloni obnovi iste. Realno niko tu nije imao previse uticaja vec verovatno neka greska u razvoju, mozda cak i genetika. Meni je krivo kad se povredi bilo koji sportista, ali jednostavno sport to nosi sa sobom . Meni se sin srusio pred ocima na utakmicii zbog povrede pa mi nije palo na pamet da optuzim trenera za povredu.

Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pitanje za nekog od starijih ... početak 80-ih, hokej je u pitanju. Bila su dva brata igrača, reprezentativca, prezivali su se Pajić. Jedan se zvao Murajica (nije greška ;)) ali nikako ne mogu da se setim imena drugog. :nemampojma:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Odgovori