Scuderia napisao:ImaDjuro napisao:Ima li sta ljuto da se popije u ovom Garaza kafe-u?![]()

AKO NAS URADE I URADE DRUGACIJE!!!!!
Scuderia napisao:ImaDjuro napisao:Ima li sta ljuto da se popije u ovom Garaza kafe-u?![]()
Isto i ja..NIKAD se nisam učio zadnji dan pred izpitom, to me je samo pravilo nervoznim. Uvek sam tempirao "formu<2 na izpit, da si me nešto pitao par sat pre ispit ne bih ništa znao, tek kad sam video pitanja proradio mi mozakpaja napisao:Ni jedan jedini ispit ne bih položio da je zavisio od poslednje noći i listanja u hodniku. Veče pred ispit sam uvek izlazio.
Pa nisam baš toliko starMilos_kg napisao:Lako je vama koji ste studirali pre par desetina godina, tad su fakulteti bili laki![]()
Nema sladje polozenog ispita i lepseg osecaja, no kad ga spremas vece pre... jos ako dobijes visu ocenu od nekog ko se polomio oko njega - neprocenjivo!
Sve su bili samo ne laki.Milos_kg napisao:Lako je vama koji ste studirali pre par desetina godina, tad su fakulteti bili laki![]()
methane.master napisao:Ajd Djuro, donesi svima piće i nešto za pod čačkalicu. Meni uobičajeno.Djuro napisao:Pozdrav drugari! Ima li sta ljuto da se popije u ovom Garaza kafe-u?![]()
Valja se malo kad je ovako hladno napolju, a i dobro je za cirkulaciju kazu...