paja napisao:Pitanje je šta su tačno granice Dušanovca. Po nekima Dušanovcu pripada i celo Lekino brdo i prostire se gore do Gospodara Vučića, pa bi po tome originalna garaža i bila na Dušanovcu.
Za sada samo ambalaža, mislim da je i proizvod negde zaturen, osim ako nije implodirao tokom 'ladne fuzije. Inače reč je o pločici od Al, roze boje na kojoj je utisnut krst. Leči sve. Ako je nađem nosim je u kola, ako deluje na ljude delovaće i na kola. Potrošnja ima da padne bar 30% uz isti dobitak snage. Znači ode asmatičar na 100 KS.
methane.master napisao:
Za sada samo ambalaža, mislim da je i proizvod negde zaturen, osim ako nije implodirao tokom 'ladne fuzije. Inače reč je o pločici od Al, roze boje na kojoj je utisnut krst. Leči sve. Ako je nađem nosim je u kola, ako deluje na ljude delovaće i na kola. Potrošnja ima da padne bar 30% uz isti dobitak snage. Znači ode asmatičar na 100 KS.
Aj kad zavrsis daj meni, mozda mi korpa pocne lepo spajati, a sara na letnjim gumama poraste, skroman sam i ne trazim konje i potrosnju
Mogu misliti šta se tek desi sa tvojim Subaruom u prisustvu ploče.
Gaginh0 napisao:Aj kad zavrsis daj meni, mozda mi korpa pocne lepo spajati, a sara na letnjim gumama poraste, skroman sam i ne trazim konje i potrosnju
Ma i dizne se same čiste, akumulator osvežava... samo da je nađem
Drago mi je da sam ovo pročitao. I ja sam jedva dočekao da probam Jafficu obzirom na veliku reklamu i bez obzira na previsoku cenu. Al sam se isto tako razočarao, a nisam znao gde se pravi. Sad mi je sve jasno i sigurno je više neću kupiti.