Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Sport

Post od Markoni »

U neverovatnoj je formi, siguran sam da ce "skinuti" Rafu sa drugog mesta ove godine...
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Ja obožavam tog čoveka. Ogroman sam fan Federera još od 2003-4. Uživam u njegovoj igri. Kada kažem Tenis, mislim na Rodžera. :mrgreen:
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

i ja ga pratim jako dugo, covek igra definitivno najlepsi tenis... Uvek fizicki maksimalno spreman, zna da dozira snagu i kontrolise mec. Malo ima u glavi problem sa klincima, ali mislim da je ipak on najkompletniji igrac i definitivno je najbolji ikada... Voleo bih da uspe da se vrati na kratko na mesto br. 1 cisto da porusi jos to malo rekorda sto je ostalo i pokaze klincima i svetu da ima jos tenisa u njemu i posle 30-te...
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

I ja bi lično voleo da se Federer vrati bar na kratko na prvo mesto i obori Samprasov rekord po broju nedelja kao broj 1., nedostaje mu samo jedna nedelja da izjednači rekord.
Sad sam pogledao ATP listu i ko koliko brani u narednom periodu i lako je moguće da Federer opet bude broj 1

Trenutna lista:
1. Djokovic Novak (SRB).......12,670
2. Nadal Rafael (ESP)...........10,175
3. Federer Roger (SUI)..........9,350

Situacija je sledeća;
Do početka Roland Garrosa / posle RG ko koliko brani poena:
Đoković....3.250 / 3.970
Nadal.......3.300 / 5.300
Federer.......990 / 2.190
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Da bi Federer dosao na 1. mesto Nole bi morao da kiksne na nekom vecem turniru sto ne verujem da ce se desiti jer generalno igra dosta dobro. Realnije mi je da Roger predje na 2. mesto i da se opasno priblizi Novaku. Ono sto je sigurno, cekaju nas najbolji mecevi u zadnjih 10+ godina tenisa... :sreckovic: :sreckovic:
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Rodžer bi sigurno trebao uskoro da preuzme drugo mesto, a i ja se nadam da ga opet vidim na prvom. Nakon svake Novakove titule prošle godine, meni je kroz glavu prolazila misao: Jbt, kako će sve ovo da odbrani?
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

A sto ste takvi?
Ne kazem da Rodzer nije teniska velicina i da ga ne postujem, ali ne bih voleo ponovo da ga vidim na vrhu liste. Voleo bih da pocne ponovo toliko da kida da ga niko ne moze skinuti sa 2. mesta i da na top 4 igraca pruzaju da gledamo tako vrhunski tenis, ali da Nole i dalje ostane 1. :)
Nesrkomno, znam, ali Nole je nas i ne mogu reci da bih radije video bilo koga sem njega na 1. mestu. ;)

Pre nekoliko godina je u jednoj politickoj tv emisiji receno nesto ovako: "Jaku i dobru vladu uvek prati dobra i jaka opozicija." Druga strana je na to odgovorila "Zelim vam da budete jos jaca opozicija nego sto ste sad i da sto duze ostanete jaki." ;)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ni ja ne mogu da shvatim da bi neko radije video Federera na vrhu nego Novaka. Novak je u svakom pogledu bolji od Federera, trenutno kao igrac, ali trajno kao pojava, sportista i covek.
Ne razumem kad ga neko iz Srbije ogovara i ne voli, realno, covek nije uradio ama bas nista da nekom da razloga za to. Mozda ga nekad mediji previse pominju i prikazuju, ali to nije njegova krivica.

Secam se teme na proslom forumu, kad je bilo neko prikupljanje para za bebe i sl, pominjali neki ih kakv je, kolko ima para on bi mogao da da mnogo vise nego sto daje, sta je to sto daje sve sitno za njega... Par dana kasnije je donirao 100 000e, al tad to niko nije nije ni pomenuo, samo kad treba pljuvati onda su svi glasni...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Ja ne znam ko je ovde ogovarao Novaka i rekao da ga ne voli... ;)

To sto bih ja voleo da vidim jos jednom Rogera na vrhu liste, makar na kratko, ne govori da ne volim Novaka i da pljujem po njemu... Samo mislim da je Roger, pred kraj karijere, zasluzio da obori jos koji rekord jer se vidi da ima ogromnu zelju, a za Novaka ima vremena. Zelim mu da potraje kao sto je Federer trajao.

Novak je stvarno fenomenalan sportista, ali ja pratim tenis duze nego sto on postoji u svetskom tenisu. Da li treba da omrznem sve svoje favorite zato sto se pojavio neko nas i zato sto on sad igra protiv njih? Necu to da radim. Gotivim ih jednako kao i kad nije bilo nasih tenisera u vrhu.

Sliku o Federeru su delimicno iskrivili mediji kod nas, izvlaceci iz konteksta neke njegove izjave. Ko ga prati malo temeljnije zna kakav je on sportista i covek, i koliki je humanitarac. Stoji to da mu je tesko palo to sto nije vise broj 1 (a kome ne bi posle tolikih godina dominacije), i da je nekoliko meseci davao malo cudne izjave dok mu nije doslo iz dupeta u glavu da je Nole ipak sada najbolji. Ali da se videti da zadnjih meseci ima samo reci hvale za Novaka, skapirao je i on da ce mu se sa sredjenim mislima lakse suprotstaviti i da samo tako moze nastaviti sa dobrim partijama...
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Ako si pravi navijač, kad nekog zavoliš, onda ga voliš, a ne menjaš tabore kako vetar duva.

Ako sam zavoleo Fedexa još 2003, tj. pre nego što se Novak pojavio na sceni, ne mogu sad zbog Noleta menjati tabor. Jednostavno, srce ne da. Voliš nekog i to je. Novaku želim sve najbolje i nemam APSOLUTNO NIŠTA protiv njega, ali ću uvek ostati veran jednom čoveku u tenisu i navijaću za njega.

U F1 sam, isto tako davno, zavoleo Šumahera. Kada se povukao, skoro da sam i prestao da pratim trke. Kada se vratio, iako znatno slabiji, opet me je F1 zalepio za ekran i bio sam uz Šumija kao njegov veliki fan. Da se pojavio neko naš i upao u cirkus, ne bih mogao da zaboravim Šumija i da navijam da Srbin pobedi, a Šumi da mu gleda u leđa. Jednostavno, to je povezano sa istinskom ljubavi prema osobi/timu za koji navijaš i tu patriotizam nema mesta.

Povukao se Lens iz biciklizma, ja sam prestao da pratim. Kontador mi nije interesantan... Jednostavno, tako će biti dok se ne pojavi neko drugi u tom sportu, neko ko će mi opet privući pažnju i naterati me da navijam. Može to biti i neko naš.

U ženskom tenisu vatreno sam navijao za Ameli Morezmo. Nakon što se povukla, počeo sam da navijam za naše teniserke, ali i dalje nisam čvrsto vezan kao fan ni za jednu od njih. Malo više preferiram Ivanovićku i navijam za nju kada igra protiv Jankovićke.

Crvenu zvezdu obožavam od malih nogu. Nema tog kluba za koji bih navijao kada igra protiv nje. Čak ni moje Smederevo, grad u kojem sam rođen i odrastao. Srce je tako izabralo i tu nema promena.

Da ne navodim dalje primere. Kao što se meni neko čudi što izaberem samo jednog i navijam za njega sve vreme karijere, tako ja mogu da nazovem "navijačkim kur*ama" one koji su skloni da okrenu leđa jednome radi pojave nekog drugog na sceni. Fora je u tome što ja prvi nikome to neću reći, jer i tako nešto poštujem kao nečiji izbor, ali će se zato mnogi usuditi meni da prigovore na mom izboru - da navijam samo za jednog.
Nemojmo kritikovati jedni druge ko za koga navija. To se samo tako dogodi i tu nema pogovora i izmena. Poštujem svačiji izbor.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne navijam ni za jednog sportistu, ni za jedan klub iz prostog razloga sto ne vidim poentu trositi vreme na takve stvari.
Oni su za svoje uspehe lepo placeni i to je jedini razlog zasto se time bave ;)

Jos gluplje mi je kad neko uvek navija za najjace...vecina mojih drugara i poznanika navija za Barcelonu a nemaju ni jedan dobar razlog za to.
Nit su spanci, nit su ikada tamo bili, nit su placeni za to...

Sto se Djokovica tice, drago mi je da je prvi i voleo bih da tako ostane :)
Covek bi mogao za ogromne pare da predje da igra pod zastavom bilo koje drzave na svetu ali ne, on se izjasnjava kao Srbin i ponosan je na svoje poreklo.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

ja ne znam ko je dovoljno lud da gleda srpski fudbal vise... (nista licno :mrgreen: )
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

1:0 za Zvezdu nakon prvog poluvremena. Mislim da nećemo izdržati da ne primimo gol u drugom, bilio da pobedimo ili ne.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Vamos Zvezda! :)
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Odgovori