Stigla zima...
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Re: Stigla zima...
Baš su se polupali
Kod mene idilicno sunce
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zeza se Trojanac sa tim *.gif-om...
Ni kod mene ne pada, samo je prilično hladno, baš sam bio malo sa klincima napolju. Sve male uličice u mom kraju zaleđene, ima jedno santimetar leda na asfaltu. Komšija tek iz trećeg puta uspeo da upali Astru G karavan 2.0 dizelaša... Kaže jedva. Verovatno mu je oslabio akumulator ili ga zeza neki grejač (kaže i da mu se neka lampica upalila), nije ovo baš neki ekstrem napolju (mislim da je oko -6 C, AccuWeather kaže - 9 C)...

Ni kod mene ne pada, samo je prilično hladno, baš sam bio malo sa klincima napolju. Sve male uličice u mom kraju zaleđene, ima jedno santimetar leda na asfaltu. Komšija tek iz trećeg puta uspeo da upali Astru G karavan 2.0 dizelaša... Kaže jedva. Verovatno mu je oslabio akumulator ili ga zeza neki grejač (kaže i da mu se neka lampica upalila), nije ovo baš neki ekstrem napolju (mislim da je oko -6 C, AccuWeather kaže - 9 C)...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jutros kresnuo Polo bolje nego kad je t u plusu
Jutros u 7 u gradu bilo mokro, a van grada suvo, dzaba sam krenuo ranije...

Jutros u 7 u gradu bilo mokro, a van grada suvo, dzaba sam krenuo ranije...
Mali da, veći malo sporije. Ja sam jednom prevezao Lanču (3.0 V6) bez rashladne tečnosti 10 km do kuće, temperatura još nije bila stigla do pola skale. I sve to na 20+ stepeni spoljne temperature.paja napisao:Svi benzinci se brzo greju.

Zato se Puntić brzo ugreje, što dobro dođe u ove zimske dane.

Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel si siguran da se senzor ne nalazi "u tecnosti"? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Za termoprekidac bude, pa bi bilo logicno da je i za senzor. Ako je tako onda je merenje bez tecnosti potpuno irelevantno, jer je poznato da je vazduh dobar izolator.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Tu put izgleda dobro zaledio. Mada oni su inace poznati da kod njih nema veze kakvi su uslovi na putu, vozi se isto. Gledao sam po mecavi, sneg na putu, klizavo itd. oni lete 90-100, preticu, klizaju se okrecu, slecu sa puta itd.kvcali napisao:malo ruske zime na putevima, haoticno![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IgIeyY#t=0

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Bio opet napolju i ukapiram da je zaleđen i dalje samo deo/ćošak udice gde ja i komšije parkiramo automobile. 50-100 m dalje na obe strane asfalt mokar i odleđen ali ovde kod nas ne popušta nimalo. Očigledno smo na otvorenoj vetrometini gde stalno nešto duva i nije čudno što je sve (pa i auto) zaleđeno. Ostali deo ušuškan iza zgrada, garaža i skroz druga priča...
Realno jurcaju,ne razmisljaju kako stati. A i ovi nasi s tim dostavnim generalno voze kao poludeli nevezano kakvo je vreme.H4wkeye napisao:Tu put izgleda dobro zaledio. Mada oni su inace poznati da kod njih nema veze kakvi su uslovi na putu, vozi se isto. Gledao sam po mecavi, sneg na putu, klizavo itd. oni lete 90-100, preticu, klizaju se okrecu, slecu sa puta itd.kvcali napisao:malo ruske zime na putevima, haoticno![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IgIeyY#t=0
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja nikako da shvatim na koga si ti ljut i besan ?Bax napisao:Ma nema nista od svega, ovo ni na planinama nije dovoljno za skijanje, raspad zima, i nije prva vec peta, od poslednjih sedam...
Sent from my ZTE-SKATE

@Ogi

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema zime?
Petak na subotu noć. Zagreb - BG, put trajao nepunih 10 sati. Prosečna brzina 40km/h.

Kolega se vraćao iz Zagreba i naravno, naši panduri ga zajebavali na granici, da mu se ne vidi tablica.
Petak na subotu noć. Zagreb - BG, put trajao nepunih 10 sati. Prosečna brzina 40km/h.

Kolega se vraćao iz Zagreba i naravno, naši panduri ga zajebavali na granici, da mu se ne vidi tablica.
Posetite www.garaza.rs !