Šta voze poznati?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- methane.master
Re: Šta voze poznati?
Malo mi neverovatno zvuči, ali mi neko rekao da je taj auto njegov.
...
Inače, kad smo kod gradonačelnika, nekada sam na potezu bul. Mihaila Pupina, Brankov most, redovno ujutru sretao na pokojnog Nenada Bogdanovića. Vozio ga je šofer u raspadnutoj Laguni 1, a on čitao novine na suvozačkom mestu.
Sent using Tapatalk

Inače, kad smo kod gradonačelnika, nekada sam na potezu bul. Mihaila Pupina, Brankov most, redovno ujutru sretao na pokojnog Nenada Bogdanovića. Vozio ga je šofer u raspadnutoj Laguni 1, a on čitao novine na suvozačkom mestu.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ja sam ga (Djilasa) redovno vidjao pre par godina u Njegosevoj dok nisam preselio kancelariju na drugu lokaciju. Stalno je svuda isao sam. Zato me malo cudi zasto se vozi u tom blindiranom BMW-u - verovatno je za kratko vreme stekao "mnogo putera na glavi".
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bogdanovic je, cini mi se, ziveo u Paviljonima na Novom Beogradu.methane.master napisao:Malo mi neverovatno zvuči, ali mi neko rekao da je taj auto njegov....
Sent using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kako znaš da je blindiran?Incognito napisao:Ja sam ga (Djilasa) redovno vidjao pre par godina u Njegosevoj dok nisam preselio kancelariju na drugu lokaciju. Stalno je svuda isao sam. Zato me malo cudi zasto se vozi u tom blindiranom BMW-u - verovatno je za kratko vreme stekao "mnogo putera na glavi".
BMW bi trebalo da je državni, a Đilas nekad sedne za volan. Ako me dobro sećanje služi obezbeđenje je dobio pred prošle izbore.
Bogdanović je, koliko ja znam, na kraju živeo u Jovanovoj.
Bogdanović je, koliko ja znam, na kraju živeo u Jovanovoj.
Upravo na trecoj slici se jasno vidi da je rec o neprobojnom 50-milimetarskom staklu ...Uroš S. napisao:Kako znaš da je blindiran?Incognito napisao:Ja sam ga (Djilasa) redovno vidjao pre par godina u Njegosevoj dok nisam preselio kancelariju na drugu lokaciju. Stalno je svuda isao sam. Zato me malo cudi zasto se vozi u tom blindiranom BMW-u - verovatno je za kratko vreme stekao "mnogo putera na glavi".

profesorPROST napisao:
- methane.master
Da tu je negde i odrastao. Godinu dana pred smrtu preselio se može biti u Jovanovu, znam da je bio Dorćol u pitanju.Kuzmanovic napisao:Bogdanovic je, cini mi se, ziveo u Paviljonima na Novom Beogradu.
Za BMW, rekoh ne znam provereno čiji je, a sumnjam da je blindiran. Uostalom možda NexT nešto više zna o tom autu, on je se naš forumski ekspert za vozne parkove državnih organa.
Širim haos!
Ja koliko znam BMW je njegov ( informacija od coveka koji je vozac u skupstini gradai koji nije bas ljubitelj Djilasapaja napisao:BMW bi trebalo da je državni, a Đilas nekad sedne za volan. Ako me dobro sećanje služi obezbeđenje je dobio pred prošle izbore.

Video sam taj BMW kod Urgentnog centra, bas je Djilas dosao da obidje oca i nije mi delovao kao blindiran. On je vozio, a bili su momci iz obezbedjenja sa njim.
- methane.master
Isto sam čuo da je njegov i priznajem da mi je zvučalo neverovatno. Nažalost ne mogu da proverim, izvor informacije više nije u Srbiji, a u suštini, nije ni bitno.
Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ne razumem kako možeš sa ove fotografije da vidiš debljinu stakla???Incognito napisao: Upravo na trecoj slici se jasno vidi da je rec o neprobojnom 50-milimetarskom staklu ...![]()
profesorPROST napisao:

Never Say Never Again
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
BMW nije blindiran, da jeste staklo bi bilo mnogo deblje, ovo je klasicna folija...

Sta vise, sumnjam da postoji blindirani BMW serije 5
Sta vise, sumnjam da postoji blindirani BMW serije 5
Brzine idu u H-a !!!