Evo ovako. Ono sto me navelo na pisanje je pre svega BMW. Mercedes je kasnije uveden u pricu kada ste pricali da artico nije losa stvar uopste. Sa time se ne bih slozio, u jedan Mercedes ne bi smela da ide fejk koza, ni po jednom osnovu. Sa artico kozom sam se susreo samo na ml, ali nije bila full, vec mesavina sa alcantarom, i tamo to dobro izgleda, a i skoro svi proizvodaci u kombinaciji polu koza, polu alcantara furaju eko kozu, tako da je tu ok. Bmw e60 po meni nema dostojnu kozu jednog premijuma(pricam za auto koji nije imao ona sportska sedista, vec obicna), i rekao bih da je jako blizu skaja, kao sto si i sam primetio, nije artico toliko kvalitetan pa slican pravoj kozi, vec po meni koza u tom bmw je jako slicna skaju. I bmw 3 e90 je imao slicna sedista, mozda je vama ok zato sto ima znacku bmw-a, ali meni nije, moze to bolje. Audi a6 c6, u crnoj boji koza, obicna sedista, moze da se takmici sa onim jaknama od kineza. Audi a6 c5 sa recaro sedistima je

...sto se tice koze na volanu, tu sam mislio pre svega na najnovije serije BMW-ovih vozila, kao sto je rekao ftj, uopste mi se to ne svidja, kao da su degradirali, ranije je to bilo bolje, e90 je imao super kozu na volanu, kao i e60, ovi novi su mi mogu slobodno reci losi, i tu primedbu sam cuo na vise mesta. A koliko je izdrzljiva ta koza, to cemo videti, jos su to nova vozila.