Poliranje / Voskiranje
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Poliranje / Voskiranje
Da se uozbiljim, cimni Stevu. On je imao kontakt od likova koji drze MaFra zastupnistvo i prodaju na komad ko pita. Druga solucija ti je da kontaktiras Releta pa da preko njega nabavis. A najbolje od svega je verovatno da lepo narucis sa neta, najveci izbor i najbolje cene a ni shipping nece nesto mnogo da te zakolje
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da Rele često naručuje sa neta iz UK, sa nekih specijalizovanih tamošnjih sajtova. Najbolje da vidiš s njim pa da poručiš šta ti je najbolje za to što hoćeš, zajedno sanjegovom porudžbinom.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Imaš dosta informacija na detailing-serbia.rs forumu.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Malopre odgovorih Ogiju pa ajde i ovde da napisem.
Meguiar's i Car pro proizvode porucjem jednom u 7-10 dana a sve ostalo po dogovoru i kad se nakupi malo vise iz U.K-a.
Jedna vrlo bitna stavka je da se kod nas od uvodjenja p.pala na svaki posiljku placa porez a ako je preko 50e i carina tako da vodite racuna i o tome.
Meguiar's i Car pro proizvode porucjem jednom u 7-10 dana a sve ostalo po dogovoru i kad se nakupi malo vise iz U.K-a.
Jedna vrlo bitna stavka je da se kod nas od uvodjenja p.pala na svaki posiljku placa porez a ako je preko 50e i carina tako da vodite racuna i o tome.
- Uroš S.
Kolika je carina? Zar nije praktično ukinuta, ili je reda 1%?
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Vise ni sam nisam siguran,kod nas je sve nakaradno uredjeno,ako nema carine zasto ima ogranicenje od 100e po osobi kad se licno unosi u zemlju?
Ogi jesi'l probao u.c?
Ogi jesi'l probao u.c?
I da nema carine ima PDV-a.
I potreban je eur1 sertifikat kao dokaz da je proizvedeno u EU.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam jos probao, pa tek sam ga sinoc video, mnogo dobra stvar kada je nesto MADE IN USA.
Razmisljam da li da sutra radim ili da cekam prolece, plasim se da ne rokne jos neki sneg.

-
- Banned
Probao sam danas ovaj Ultimate Compound i prvi utisci su sjajni, swirlovi nestaju maltene odmah, sitnije ogrebotine lagano skida... vidi se kako ima mikrocestice... sve u svemu sjajna stvar ali braco.... ne postoji trening u teretani koji je toliko naporan kao rucno poliranje!!!
Znaci odradio sam 2 ruke haube i 1 ruku vosak, bio sam gola voda, povracalo mi se i nesposoban sam za bilo kakav rad sledecih par dana... 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jednom sam ispolirao auto rucno, i nikad vise... Odradis jedan deo, shvatis koliko je tesko, ali ne odustajes, jer ti se ne ostavlja tako nacet. 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
Ekstra, jedva čekam i ja krajem meseca ako bude koji lep dan da isprobam. Čime si nanosio? Ja imam neke aplikatore od sunđera. Koji vosak si stavljao?Ogi napisao:Probao sam danas ovaj Ultimate Compound i prvi utisci su sjajni, swirlovi nestaju maltene odmah, sitnije ogrebotine lagano skida... vidi se kako ima mikrocestice... sve u svemu sjajna stvar ali braco.... ne postoji trening u teretani koji je toliko naporan kao rucno poliranje!!!Znaci odradio sam 2 ruke haube i 1 ruku vosak, bio sam gola voda, povracalo mi se i nesposoban sam za bilo kakav rad sledecih par dana...
-
- Banned
Uzeo sam 1 aplikator da probam, pa njime, mnogo dobra stvar. Vosak je Farecla Wax top, MNOGO je dobar.