Veća čvrstina karoserije, veća zaštita putnika u slučaju prevrtanja, manja buka zbog opstrujavanja vazduha...AcaKayak napisao:Koja je prednost targe u odnosu na kabriolet?
Porsche 911 Carrera S (991)
Re: Porsche 911 Carrera S (991)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da ima stakleni krov ili metalni (ako neko ne voli da ga bije sunce u glavu) onda mi je ok, ovako mi je katastrofa... Hvala na odgovoru 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Targe su mi uvek bile odvratne.

Pre bih ovo uzeo nego cabrio. Mislim najpre bih coupe al ako vec mora nesto bez krova onda bolje ovaj sto ima sve prednosti kabrioleta a nema te strukturalne nedostatke.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ne bih rekao da su to nedostaci jer se to prilikom konstruisanja lepo definise. Opet i ta targa, ako gledas to, ima problem sto joj nedostaje veza izmedju A , B i C stuba. Pod je slican kabrio modelu jer samo ovaj luk tj roll bar ne cini karoseriju jakom kao kod kupea da mu ne treba ojacanje poda. TO za osobom povlaci ono sto najmanje treba sportskom automobilu: tezina.
Targa je najteza, sve tezine po su po DIN normi sa PDK manjacem (Carrera 4 1450kg , Carrera 4 cabrio 1520, i Targa 4 1560 kg). tacno je da uzima najbolje iz oba sveta cabria i cupea ali takodje sabira i sve nedostatke. Ali se slazem, targa bi bila moj prvi izbor. Ne znam, meni je prelepa.
Targa je najteza, sve tezine po su po DIN normi sa PDK manjacem (Carrera 4 1450kg , Carrera 4 cabrio 1520, i Targa 4 1560 kg). tacno je da uzima najbolje iz oba sveta cabria i cupea ali takodje sabira i sve nedostatke. Ali se slazem, targa bi bila moj prvi izbor. Ne znam, meni je prelepa.
Ne čini je kao kod kupea ali sigurno da je čvršća nego kabrio u suprotnom ne bi imala poentu. Sigurno i da je kabrio dovoljno dobar za vožnju ali ako se poredi sa kupeom mora da ima velike razlike.
Kome se ne sviđa Targa ima GTS verziju kod Ferrarija. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

991 Turbo S stigao u Srbiju... 

Oćeš dobiti krug? 

Ne verujem... 

Uhh ala bih isamarao ovog bolida... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post