Parking servis
Re: Parking servis - lopuže
Iskoristiti ili ne.... 

paja napisao: i omogućeno da preostali dug plate odmah uz popust od 10 do 30 odsto ili bez popusta na osnovni dug na 24 rate, uz otpis kamate.
A maaaajku im kvarnu!

Meni nedavno što uvališe preko lizinga po cifri koja im se htela + lizing kuća se ugradi na to... I to po principu daj pare u celosti i odmah ili da uvećamo cifru ako bi da odložiš za neki dan.
Iako to uglavnom napišu stariji i iskusniji, evo i ja - u Srbiji ispadne budala onaj ko plati išta na vreme, a pametan onaj ko razvlači do sudnjeg dana pa mu na kraju bude oprošteno. Što više zaje*eš sistem do ti više oproste.
Kako ide ona fora sa trgovcem i cenkanjem - uvreda je za njega ako ne želiš da se cenjkaš, znači da ga ne poštuješ, zato ti zavali cenu. Ako mu iskažeš poštovanje onda te nagradi pa prođeš nešto jeftinije. U Srbiji ako si uporan onda i džabe.
Krivo mi sad što sam MORAO da im dam te pare pa to ti je. Uhvatiše na foru sa lizingom.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nikako! Budi musko, teraj ih do Strazbura!NexT napisao:Iskoristiti ili ne....

Обавезно прочитајте, интересантно је:
IZNERVIRALI GA DVOSTRUKI KRITERIJUMI
UPROPASTILI MU DAN: Ovo je pismo ogorčene žrtve pauka i saobraćajne policije!
BEOGRAD13:47, 22.01.2014.
Autor: Blic,Foto: Dado Đilas
• 32
• Pošalji e-mail
• Odštampaj tekst
Jednog Beograđanina saobraćajni policajci i radnici JKP Parking servisa pošteno su iznervirali da je on odlučio da im napiše pismo i ukaže na sve propuste koje su učinili dok su odnosili njegov automobil
BEOGRAD - Nema sumnje da saobraćajni policajci i radnici JKP "Parking servis" mogu lako da nam upropaste dan i da nisu među omiljenim službenicima u gradu.Dokaz za to je pismo ogorčenog Beograđanina saobraćajnoj policiji.
Pismo prenosimo u celosti...
http://www.kurir-info.rs/upropastili-mu ... ak-1191045
IZNERVIRALI GA DVOSTRUKI KRITERIJUMI
UPROPASTILI MU DAN: Ovo je pismo ogorčene žrtve pauka i saobraćajne policije!
BEOGRAD13:47, 22.01.2014.
Autor: Blic,Foto: Dado Đilas
• 32
• Pošalji e-mail
• Odštampaj tekst
Jednog Beograđanina saobraćajni policajci i radnici JKP Parking servisa pošteno su iznervirali da je on odlučio da im napiše pismo i ukaže na sve propuste koje su učinili dok su odnosili njegov automobil
BEOGRAD - Nema sumnje da saobraćajni policajci i radnici JKP "Parking servis" mogu lako da nam upropaste dan i da nisu među omiljenim službenicima u gradu.Dokaz za to je pismo ogorčenog Beograđanina saobraćajnoj policiji.
Pismo prenosimo u celosti...
http://www.kurir-info.rs/upropastili-mu ... ak-1191045
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Džabe se on izvikao na njih i dao to u Kurir, kad je to pismo odmah završilo u kanti, a ovo što piše po novinama ih ni najmanje ne dotiče. Danas će opet raditi po starom prinicipu.
Posetite www.garaza.rs !
Nešto novo, mada nije iz PS:
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 3363.phtml
Komunalci lepe kazne za bahato parkiranje
Vozačima koji nepropisno parkiraju Komunalna policija će od 1. februara ostavljati na automobilima narandžaste opomene kako bi ih obavestila o počinjenom prekršaju. U Komunalnoj policiji kažu da se ne radi o novoj kazni, jer su i do sada fotografisali nepropisno parkirane automobile i te fotografije slali MUP-u, već o vrsti upozorenja jer su vozači “bez ranijeg upozorenja završavali na sudu”.
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 3363.phtml
Komunalci lepe kazne za bahato parkiranje
Vozačima koji nepropisno parkiraju Komunalna policija će od 1. februara ostavljati na automobilima narandžaste opomene kako bi ih obavestila o počinjenom prekršaju. U Komunalnoj policiji kažu da se ne radi o novoj kazni, jer su i do sada fotografisali nepropisno parkirane automobile i te fotografije slali MUP-u, već o vrsti upozorenja jer su vozači “bez ranijeg upozorenja završavali na sudu”.
Meni tu sad nista nije jasno 
Dobice opomenu, a u stvari je to obavestenje da plate kaznu ili idu na sud.
Pa kakva je to opomena. To je kazna

Dobice opomenu, a u stvari je to obavestenje da plate kaznu ili idu na sud.
Pa kakva je to opomena. To je kazna

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Hoće da kažu da su do sada pisali prijve i samo ti je stizao poziv a da nemaš pojma o čemu se radi.
Ovo što sada zovu opomena je zapravo obaveštenje da su te klepili.
Al ono što mi ne ide u glavu je kakav je to postupak da komunalac šalje u MUP, pa onda nakon odobrenja saobraćajca piše komunalni prekršaj...
Ovo što sada zovu opomena je zapravo obaveštenje da su te klepili.
Al ono što mi ne ide u glavu je kakav je to postupak da komunalac šalje u MUP, pa onda nakon odobrenja saobraćajca piše komunalni prekršaj...
Čini mi se da je to situacija kad pauk može da digne, al ne dižu nego samo pišu kaznu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja nisam ni znao da komunalna policija moze da pise kazne za to i da rade sa MUP-om. 

- Grujic
- Moderator
To je situacija kada imaju više komunalaca nego paukova tako da ovi "slobodni" samo pišu kazne bez "usluge" prenosapaja napisao:Čini mi se da je to situacija kad pauk može da digne, al ne dižu nego samo pišu kaznu.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
5.000 dinara valjda?
- Grujic
- Moderator
Evo stigla mi opomena od PS za doplatnu 
Nije od advokata nego baš od njih, tako da bi to trebalo da bude prva, iz avgusta je parkiranje.

Nije od advokata nego baš od njih, tako da bi to trebalo da bude prva, iz avgusta je parkiranje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kao i za ostalo, tako je i PS odlučio da oprosti deo dugovanja onima koji plate.
Parking servis pruža od danas ruku dužnicima: Ko sklopi sporazum dobije otpis duga od 10 do 30 odsto
Građani koji u periodu od 2005. do 2013. godine nisu izmirili dugove JKP “Parking servis” na osnovu izdatih naloga za plaćanje dnevne karte imaju od danas rok od 90 dana da podnesu zahtev za Sporazum o otplati duga sa ovim preduzećem i dobiju otpis od 10 pa do čak 30 odsto duga.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/438108 ... o-30-odsto
Parking servis pruža od danas ruku dužnicima: Ko sklopi sporazum dobije otpis duga od 10 do 30 odsto
Građani koji u periodu od 2005. do 2013. godine nisu izmirili dugove JKP “Parking servis” na osnovu izdatih naloga za plaćanje dnevne karte imaju od danas rok od 90 dana da podnesu zahtev za Sporazum o otplati duga sa ovim preduzećem i dobiju otpis od 10 pa do čak 30 odsto duga.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/438108 ... o-30-odsto
Posetite www.garaza.rs !