Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ne nego da bi taksirali legalno na aerodromu treba im posebno odobrenje ili dozvola.. Tako nesto.
Brzine idu u H-a !!!

Aha. Ok. 

Ne treba ti nikakva dozvola.
Treba ti da stanes u red na parkingu taksista i cekas da sidjes u "rupu", ispred terminala. To oce da potraje par sati, pa im je lakse ovako...
Problem je sto oni nit placaju porez, nit cekaju red, nit voze po taksimetru (naplacuju voznju 20-60 evra do grada), i usput su i bahati.
Iskreno, sam taj deo sto naplacuju koliko naplacuju mi je skroz ok. Ako si tolika veverica da prodjes pored 2 TAXI info pulta, pored kolone parkiranih taksija ispred terminala, i pristanes da te tamo neki lik odvede na parking, u auto bez oznaka i uzme ti 50 evra, onda jesi ovca za sisanje.
Mnogo veci problem je njihovo ponasanje generalno, pa i na aerodromu.
Policija ne radi nista, neko iz grada to tolerise jer neko to sve lepo plati i svima super. Sem taksistima. I putnicima. I imidzu grada i sluzbe.
Treba ti da stanes u red na parkingu taksista i cekas da sidjes u "rupu", ispred terminala. To oce da potraje par sati, pa im je lakse ovako...
Problem je sto oni nit placaju porez, nit cekaju red, nit voze po taksimetru (naplacuju voznju 20-60 evra do grada), i usput su i bahati.
Iskreno, sam taj deo sto naplacuju koliko naplacuju mi je skroz ok. Ako si tolika veverica da prodjes pored 2 TAXI info pulta, pored kolone parkiranih taksija ispred terminala, i pristanes da te tamo neki lik odvede na parking, u auto bez oznaka i uzme ti 50 evra, onda jesi ovca za sisanje.
Mnogo veci problem je njihovo ponasanje generalno, pa i na aerodromu.
Policija ne radi nista, neko iz grada to tolerise jer neko to sve lepo plati i svima super. Sem taksistima. I putnicima. I imidzu grada i sluzbe.
- Day Walker
Zar nisi pricao da su trebale neke dozvole, odobrenja ili sta vec sto kosta nesto brdo para?
Brzine idu u H-a !!!

- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
+1 za zadnji pasus!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
ma jok, to je neka druga prica, vezana za VIP terminalDay Walker napisao:Zar nisi pricao da su trebale neke dozvole, odobrenja ili sta vec sto kosta nesto brdo para?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Oni kaljaju ugled zemlje takodje. Stranci kad slete prvo vide te voline bahate kako ih salecu i maltene cimaju za rukav da podju sa njima. Ali opet, sto kaze NexT, imas taxi info pultove itd. ne znam koji su ti ljudi koji pristaju da idu sa njima. Cak i da si stranac, treba da ti bude sumnjivo jer su uglavnom vozila bez ikakvog obelezija, dok svi regularni taxi automobili imaju to jasno istaknuto. Medjutim, nesto tu smrdi, cim se to tolerise. Mislim pogledajte kako se provlace ispod rampe, nabiju se u branik vozilu ispred. A tu ima kamera, i jasno sve to snimi i to ne jedan put nego vise puta, sto niko ne reaguje?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da su voline jesu, i treba ih sve skloniti i kazniti ali nije to svojstveno samo nama. U Londonu muku muče sa ljudima koji dovezu auto uveče ispred kluba i čekaju da ljudi krenu kući i onda ih voze kao taksi, iako to nisu. Teško ih je uhvatiti jer se prave da su prijatelji ovih koje voze. Gledao sam baš emisiju posvećenu tom problemu.
- Day Walker
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne znam kako ih oni nazivaju. Bilo je titlovano na Exploreru čini mi se.
- Day Walker
Brzine idu u H-a !!!

Menjam svoj NORMALAN racun za gas iz decembra meseca za bilo koji beogradski naduvan racun za struju.....toliko o jednakosti...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne bih rekao da je mislio na TAJ Fake Taxi

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma ima pretplatu na pomenutom sajtu, nego se ne izleće...

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V