Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Sport

Post od steva_anya »

Nemam ni dobro ni lose misljenje o selektoru Obradovicu, ali kontam da se on ama bas nista ne pita.
A dobija extra kintu, navodno oko 50000€ godisnje.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

:plusone:

Mislim da se vise pita Djokovicev matorac nego Obradovic :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa Djokovic je trebao da igra nevezano za to da li dolazi RF ili ne. To bi bilo fer sa njegove strane, ranije zavrsio AO, a sledeci turnir na kome igra je za mesec dana. Ovako svakako nemamo sanse, dok bi sa njim postojala, narocito da nije dosao RF...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Piros napisao:Mislim da nema nikakvog razloga tipa povreda, umor, vec su se jednostavno tako dogovorili,jer ne igra ni Tipsa, a Troicki je jos kaznjen pa su unapred procenili da nema sta da traze protiv Svajcaraca

Ne znam samo kakva im je to procena. Vrlo je moguce da bi Djokovic pobedio u oba svoja meca, a isto tako bi i nas dubl mogao osvojiti jos jedan poen. Ne kazem da bi tako bilo, ali bismo svakako imali sanse. Ovako samo ostaje da gledamo Svajcarsko izivljavanje nad nama...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

DukeNS napisao:Ovako samo ostaje da gledamo Svajcarsko izivljavanje nad nama...
+1
:nonono:

Dovoljno je reci da za sada u ponudi meceve Davis Cupa imaju 3 svetske kladionice i na sve 3 je kvota na Svajcarce @1.01
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Pa dobro, na milion evra, dobitak je 10000e :mrgreen:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Nole objasnio zbog čega ne igra za Srbiju

"Uveren sam da je ovo najispravnija moguća odluka"

Slika

Najbolji srpski teniser Novak �oković rekao je da je nebrojeno puta bio uz Dejvis kup reprezentaciju i igrao za Srbiju, ali da je ovog puta doneo odluku o izostanku posle ozbiljnih konsultacija sa svojim timom.
Nole definitivno neće igrati u meču prvog kola Dejvis kupa protiv Švajcarske predstojećeg vikenda u Novom Sadu.
“Godine igranja za Dejvis kup reprezentaciju moje zemlje predstavljaju najdraže trenutke koje sam doživeo u profesionalnoj karijeri. Uvek sam davao sve od sebe i ponosan sam na sve što smo moji drugovi i ja postigli. Postali smo svetski šampioni 2010. godine posle pobede nad Francuskom u Beogradu, a igrali smo još jedno finale, prošle godine protiv Češke. Bilo je i drugih značajnih i velikih mečeva", rekao je �oković, a prenosi pres služba najboljeg srpskog tenisera.
Drugi reket sveta istakao je da je odluku o izostanku iz prvog kola takmičenja doneo posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom.
"Uveren sam da je ona najispravnija moguća. Takođe, uveren sam i da je za budućnost našeg tenisa veoma važno da mlađi teniseri u ovoj sezoni dobiju priliku i stiču iskustvo u igri protiv reprezentacije kakva je Švajcarska. Ja ću biti uz njih svim srcem. Rodžeru i Stanislasu želim da dožive Srbiju onakvom kakva jeste, lepom i otvorenom zemljom i da se iznenade snagom i talentom naših mladih tenisera”, kazao je �oković.
Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske igra se u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara, a goste će predvoditi najbolji teniseri Rodžer Federer.

Izvor: http://www.mozzartsport.com/vesti/nole- ... biju/69779
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ako ne uzme RG ove godine odricem ga se preko novina :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Mislim da je Nole procenio da bez Tipse i Viktora nema sanse za neke ozbiljne rezultate pa da odustane na vreme, da se vise posveti turnirima. Inace, nista spektakularno nije rekao.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa on je odustao i pre nego sto je Federer resio da igra. Da je igrao, a da Roger nije, imali bi vise od 50% sansi za pobedu realno... Koje posvecivanje turnirima sad ne pauzi od mesec dana. Malo je suplja prica, ali dobro, odluka je samo njegova...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Neka i drugi malo igraju bre. Nije čitav srpski tenis samo Novak Đoković.

Uostalom, ako je državi stalo do sportskih uspeha neka se malo pokrene, a ne da se oslanja na šaku entuzijasta koji su sami sebi prokrčili put ka uspehu.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Nidzo, neka igraju i drugi malo, evo npr ti i ja da igramo, sta fali... i mi smo ljudi, sportisti amateri kao i Lajovic npr. :kezo:
Smesna nam je ekipa u sadasnjem sastavu. Sramotno losa. Izgubili bismo od Taiwana, a ne od Svice.

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Ne treba osudjivati Novaka, jer realno male su sanse bez Tipse i Troickog da se dodje do finala Davis cupa. Ovako su zrtvovali ovu sezonu i izgubice bodove, a verovatno sledece.godine u punom sastavu ce i ambicije biti vece

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Sve je to super, male sanse i sve to - samo on je odbio da igra i pre nego sto se znalo da igra Federer.
A ta 3 dana su mu kao laksi trening, tako da - sto se mene tice nema nikakvog opravdanja.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Delija napisao:sto se mene tice nema nikakvog opravdanja.
A sta, tebi kao nikad cale nije zabranio da se igras? :kezo:
Odgovori