Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Stigla zima...

Post od Saša »

Zagrej malo ključ plamenom upaljača (ali ne preteruj)... :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Re: Stigla zima...

Post od djiuliju »

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Danas krenem za Temerin i u gradu suvo skroz, izadjem iz grada i zatekenm ovo:

Slika

Udjem u temerin i ponovo zateknem suvo:

Slika

Uglavno, video sam zimsku sluzbu da cisti, ali ne vredi jer su jaki nanosi sa njiva i kako oni prodju vetar opet nanese...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Saša napisao:Zagrej malo ključ plamenom upaljača (ali ne preteruj)... :)

Tapatalk
Malo sam sipao toplu vodu na bravu, tek da udje, odledilo odma i uspeo sam da otvorim :D
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Kojima lede brave i vrata - pre nego što je "roknuo" minus, sve moguće brave sam naprskao WD-om (WD 40). Dva puta sam prao auto za proteklih 5 dana - nakon pranja je ledio krov, hauba itd....ali ne brave i vrata.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

H4wkeye napisao:Malo sam sipao toplu vodu na bravu, tek da udje, odledilo odma i uspeo sam da otvorim :D
Valjda nisi sipao u bravu!? Imaćeš onda još veći problem kada se to ohladi i opet zamrzne. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni nema šta da zaledi, sem kad padne kiša pa smrzne ceo auto, onda se malko teže otvaraju vrata. Inače daljinsko otključavanje i centralna brava rade bez greške, a nemam bravu ni na poklopcu rezervoara ni na čepu. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Saša napisao:
H4wkeye napisao:Malo sam sipao toplu vodu na bravu, tek da udje, odledilo odma i uspeo sam da otvorim :D
Valjda nisi sipao u bravu!? Imaćeš onda još veći problem kada se to ohladi i opet zamrzne. :)

Tapatalk
Nisam u bravu, nego na nju i na vratanca gde su oni procepi, tu nahvatao led. Ma nek zamrzne opet, sad sam natankao gorivo za nedelju dana da ne moram da ga otvaram opet, do tada ce da otopli valjda. xD Inace na RTS-u ima snimak sa onog puta kod PO sto se ljudi zaglavili. Ono je cudo kako duva, nista se ne vidi.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B8.html
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

Gaginh0 napisao:Danas krenem za Temerin i u gradu suvo skroz, izadjem iz grada i zatekenm ovo:

Slika
Bio sam danas u Kisaču na servisu. Ista situacija na putu Kisač - Rumenka i na većini deonica prema Somboru. Nisam sreo putare...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ja na čepu rezervoara a ni na vratancima nemam bravu, tako da i nema šta da smrzne. Bravama na vratima ne prilazim - centralna i daljinac su mama i tata, a i gepek se otvara iznutra preko polugice... :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Kod mene se sve daljinski otvara isto, jedino poklopac rezervoara moras da otvoris sa kljucem od auta. Gepek se iznutra otvara, ima dugme pored volana.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kad krenuste da pričate o bravama shvatio sam da L nema otvaranje gepeka polugom iz kabine. Valjda štednja. Ima samo otvaranje posebnim dugmetom sa ključa i naravno manuelno.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

paja napisao:Kad krenuste da pričate o bravama shvatio sam da L nema otvaranje gepeka polugom iz kabine. Valjda štednja. Ima samo otvaranje posebnim dugmetom sa ključa i naravno manuelno.
Zgodna stvar kada nekom treba otvoriti gepek a da ne izlaziš iz auta... Pogotovo kada pada kiša ili slično... :)

No meni kod Punta smeta što od spolja gepek ne možeš otvoriti drugačije sem ključem, nema nikakvo dugme a ni daljinac nema tu opciju, odnosno ne postoji motorić u petim vratima... Sitnica, ali eto, voleo bih da i to ima... Svaki put pizdim kada u mraku spolja moram otvoriti gepek, nikako ubosti ključem u rupicu. Supruga je čak uspela i jednu ogrebotinicu ključem tu po farbi da napravi... :nonono: Zato je bolje ući unutra pa otvoriti polugicom...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kako im samo padne na pamet?
Odgovori