Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Stigla zima...

Post od nikaragva »

Na dobrom delu puta BP-NS, imaju kanali prilicno duboki, moze auto stati i da se ne vidi :), i ima rastinja dosta.
Ne znam jel to pomaze. Nisam danas otisao na posao :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Bas pored samog puta ne znam koliko je pametno stavljati zbog udesa, koliko sam cuo u Nemackoj su bas zbog toga pocupali drvece koje je bilo bas pored puta.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Bilo je nekada i drveća i šiblja, pa se zbog ''bezbednosti vozača'' sve to uklonilo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

+1
Poznanik se pre 2-3 meseca zakucao u drvo pored puta, na povratku iz BG, tu negde pre Stajiceva. Grand Vitara, bio je sam, ne zna se zasto je jednostavno presao na levu stranu i izleteo pored puta, pravo u drvo. Mozda je i zaspao, jer je bilo kasno, tipa 2 ujutru. Bio je u komi, ostao je ziv, ali je pitanje kako ce dalje funkcionisati. Sve zato sto se levom stranom, bas bocno zakucao u drvo pored puta.

A ja pitam sve koji su krenuli na put, zar MORA da se vozi po ovakvom vremenu? Sta je to sto ne moze da saceka dan-dva? Stoje sleperi koji obavljaju milionske poslove, pa moze da saceka svako, da uzme slobodan dan ako treba, da odradi posao od kuce ako moze. Zasto ici sto se kaze "protiv Boga" po ovakvom vremenu?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

MORA! :mrgreen:

Ja sam sinoc isao do Obrenovca da popijem pice sa nekim drugarima, veceras u BG na utakmicu... i sta ce da mi fali... :pardon:

Rezervoar uvek skoro pun, u gepeku uvek 2 litre vode, u kaseti jedna Plazma i to je to :driving:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Pa da, a onda kad ostanete zavejani i pojedete tu plazmu, kao macka kada se popne na krov pa ne ume da sidje. :kezo:
Isao na picje, pa ide na utakmicu...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ti mladi, stalno nesto izmisljaju. Neka idu u Kanadu. :mrgreen:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Imam i asovcic i cebence! :mrgreen:

Pa boze moj nek i zaveje, rascistice se... mnogo ste bre razmazeni... :mrgreen:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

dragvorl napisao:Ti mladi, stalno nesto izmisljaju. Neka idu u Kanadu. :mrgreen:
On, Boban i Deki... isli na utakmicu... :mrgreen:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

U Nemačkoj možda nema drveća ali ima onih ograda koje štite od vetra i smetova a i buke.
Samo mi te pare nemamo.

Mogu da se sade Tuje, kao u Grčkoj i ne mora drveće da se sadi uz samu ivicu puta kao što je to nekada bilo.

Ali opet mi nemamo para a ni pameti da nešto napravimo.

Samo mi nije jasno šta te službe za vanredne situacije rade svake godine kada ih ovako nešto iznenadi, zar je moguće da nam se to svake godine desi, umesto da se zatvori put na nako vreme kod nevreme ne prođe.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Bio sam u tim smetovima, problem je ako je neko malo dete sa tobom, zene, i nejac.
Muskarcu nece nista da fali.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Apsolutno tacno!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

samo polako napisao: zar je moguće da nam se to svake godine desi, umesto da se zatvori put na nako vreme kod nevreme ne prođe.
Načelnik Srednjobanatskog okruga Dušan Šijan kazao je da je situacija ozbiljna jer se na putu Stajićevo-Perlez nalazi zavejano oko 50 vozila i da je organizovano njihovo izvlačenje iz zavejanih vozila, kao i da će nakon toga biti prihvaćeni u Perlezu i Zrenjaninu.
"Ono što nam se desilo, desilo se jer su ljudi bili neodgovorni. Juče sam obavestio sugrađane i apelovao da bez preke potrebe ne idu na put, a oni koji voze kamione da se pridržavaju ograničenja brzine na putevima. Noćas oko 23 časa izdao sam i naređenje o obustavi teretnog saobraćaja na teritoriji okruga, ali ljudi su se o to oglušili", rekao je Šijan agenciji Beta.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ma kakvo drvece. Dovoljno je grmovi da se zasade. Ukoliko izletis u grm, neces tako gadno proci kao u drvo.
U stvari grmovi bi sami nikli, da nije totala.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Sad javiše na radiju da su oko Zrenjanina putevi bez šanse da se otrpaju još naredna 2 dana, a nesrećne ljude još niko nije evekusiao, nemaju goriva ni hrane, užas.
Odgovori