Koji je ovo model ?
Re: Koji je ovo model ?
Dobro se udubi, zato što je napravljen samo jedan primerak.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako udubljivanje ne pomogne u skorije vreme, neka Geza postavi nešto novo kad proceni da treba. 

Prvo pomoć. Automobil je iz Velike Britanije, dizajner je iz Italije. Karoserija je izađena od fiberglasa.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
...projekat na bazi dosta poznatog britanskog automobila tog doba...
Zar nije tema za serijske modele?
Ipak za prototipove može da se zavuče onako žešće, ali vidim da vas dosta zna o kom modelu se radi, pa možda i nije toliko tajnovito? Ja sam malo tražio, ali odustao, nisam naišao na neki trag.

Jensen Nova CONCEPT 1965-1965
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Modesty otkrij nam tajnu svog poznavanja modela automobila? Za ovoliko znanje treba ceo zivot pratiti autoindustriju, svaka cast. Ili se mozda koristis drugim metodama? 
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne bih da insinuiram, al'...
BTW, i ja pratim "igru" iz prikrajka sa google search by image kod modela koji mi se svidjaju, a spori ste u provaljivanju

BTW, i ja pratim "igru" iz prikrajka sa google search by image kod modela koji mi se svidjaju, a spori ste u provaljivanju

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisam imao nikakve šanse. Sve živo što mi je palo napamet sam učukao u Gugl i nije pomoglo.
Naravno, od dozvoljenih sredstava samo.
Zavuk'o nam profa samo tako, u pitanju je auto koji je koncept nastao iz takođe vrlo retkog automobila.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jensen_Interceptor
Ali, zanimljivo sasvim. Naučio sam nešto novo.

Zavuk'o nam profa samo tako, u pitanju je auto koji je koncept nastao iz takođe vrlo retkog automobila.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jensen_Interceptor
Ali, zanimljivo sasvim. Naučio sam nešto novo.
Poslednja izmena od nidza u 31 Jan 2014, 14:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Javiće se Modesty sa odgovorom, ali će posle morati da vas 

- starac vujadin
Postavio sam ovaj auto jer je Jensen Nova bio potpuno upotrebljiv auto i mogao je da se naruči od karoseriste (Vignale), a nije bila u pitanju neka stilistička egizibicija.
Nidžo, jeste Jensen bio redak, ali je bio i jako poznat auto u svoje vreme. Često je bio u filmovima i u medijima. Jedan od onih besmrtno lepih autmobila koji i danas izgledaju odlično. Imali su Englezi mnogo zeznutijih firmi iz tog doba...
Modesty, idemo...
Nidžo, jeste Jensen bio redak, ali je bio i jako poznat auto u svoje vreme. Često je bio u filmovima i u medijima. Jedan od onih besmrtno lepih autmobila koji i danas izgledaju odlično. Imali su Englezi mnogo zeznutijih firmi iz tog doba...
Modesty, idemo...

Sada ne bi' uspela da nije bilo pomoći (englez, fiberglas, dizajner...)
Za nepoverljive: imam oko za detalje, i već znam šta da tražim i gde

- Prikačeni fajlovi
-
- images.jpg (28.96 KiB) Pogledano 1257 puta
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja ne optuzujem, samo pitam.
Ne znam odgovor, a ne znam ni sta da trazim. Eventualno da kucam: ruzan stari kabriolet u maloj rezoluciji.

Ne znam odgovor, a ne znam ni sta da trazim. Eventualno da kucam: ruzan stari kabriolet u maloj rezoluciji.

- starac vujadin
Sodomka 

Tatra 600 kabriolet Karoserie Sodomka. Nastavi starče, ko zna kada će žensko oko videti odgovor.