2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe

Post od Xepoj87 »

Moze Mercedes da upadne u tu ekipu,ali ne tek tako lako,i ne poluproizvodom poput maybacha proslog..

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ja bas msilim da je za svakodnevnu samostalnu voznju nova S klasa bolja od RR...
Ako cete da sedite na zadnjem sedistu i izigravate aristokratiju onda je RR daleko bolji.

Generalno sam uvek sumnjcav prema maloserijskim modelima (smatram ih da nusu za prvi auto), iako trpaju sve najbolje nikad to ne moze biti toliko provereno, testirano i doterano do savrsenstva kao kod nekih automobila sa znatno vecim tirazom :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ok za neke druge marke,ali su sve ove koje smo pomenuli,deo nekih vecih,pa kapiram da ih ozbiljni timovi proveravaju...

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Mada bih jedan Bentley Continental itekako vozio kao prvi i jedini auto :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Hahaha,skroman si,pa nije malo :D I tata bi sine :)

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Jasta neg skroman :)
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Na neki način mi je i drago što vraćaju oznaku S na kupe.
CL oznaka mi nikada nije bila simpatična, kao produžena C :)
Ne znam da li ste primetili slučajno, pre par godina sam guglao CL na Mobile.de ili tako nekom sajtu da vidim cene polovnjaka, i kada god ga stavim u pretragu ono izbaci C klasu sport coupe sa početka 2000-ih pre nego li krenu CL-ovi :)
Pozdrav
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Laki021 napisao:Mada bih jedan Bentley Continental itekako vozio kao prvi i jedini auto :)
Uzmes Phaeton i ustedis :mrgreen:
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

AcaKayak napisao:Kuzmanovic, hvala :)

Nidzo, ne kazem da tako treba gledati ali jednostavno se tako gleda.

Kao sto pezo i citroen ne mogu da prodaju auto u rangu e klase, tako i mercedes ne moze da proda RRa. Ne verujes mi? Super se proveo s Majbahom, i to pre krize, zar ne?

VW je probao da ugrozi S klasu pa propao najstrasnije. Jednostavno je tako. Tu nemas sta da se slazes ili ne. Govorimo o trzistu, ne o pojedincu. Razumem da vozis mercedesa i da si se osetio malo uvredjenim ali ni ja dok sam vozio M3 nisam govorio da neki BMW moze da ugrozi ferrarija. A odnosi cena su slicni kao i S i RR.
Ne stigoh sinoc . Vidi S klasa je automobil koji se po mom vidjenju stvari moze porediti sa Bentleyem i Rollsom , pritom nisam rekao da je bolji i sl. ali moze se porediti , jednostavno to je ta klasa automobila i imaju prakticno istu namenu , vrlo slican cenovni rang , slicnu klijentelu,slicnu ili istu motorizaciju ,slicne performanse, . Postoje razlike u procesu proizvodnje i to je nesto sto mi se vise svidja kod Bentleya i Rollsa i ta neka doza luksuza kojom mozda vise odise i Rolls i Bentley i to je cinjenica . Ti si rekao da nema sta da trazi S klasa u ovom drustvu, a ja kazem da je to malo zestok stav i da nije bas takav odnos snaga po tome sta nude i jedni i drugi , pritom opet ponavljam ne kazem da je S klasa bolja samo da se moze porediti i to na realnim osnovama .
Pheaton je druga prica to je automobil koji su kupovali wv entuzijasti i jos poneki , i prosto tesko je bilo da se sa takvim automobilom uglave manje vise bilo gde i sa cenom koju je imao , to je bio jedan projekat probali su prosli kako su prosli i to je to .Ne verujem da su i pokusavali u startu da ugroze bilo koga jer je to bilo nerealno . Jednostavno svako u svojoj kompaniji ima pravo da proba i da realizuje ono sto hoce pa da vidi sta ce biti .
E sad m3 , c amg , s4 i sl. automobile porediti sa ferrarijem i super sportskim autmobilima je po meni bas nelogicno .
Nisam se nimalo uvredio zato sto ja vozim mercedesa pa da mi smeta to sto si ti rekao , mislim ne bih sebi oprostio kada bih pripadao tom sloju ljudi koji se vredja za takve gluposti ,jer ne osecam tu i takvu vrstu pripadnosti prema marki automobila koju vozim i iskreno meni je to malo smesno a znam da takvih ljudi ima dosta . Mogu jedino da se uvredim ako se meni neko obrati kao licnosti i uvredi me , kao verovatno i svaki normalan covek .
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:

Post od NidzaV8 »

Xepoj87 napisao:
kapor napisao:A samo ce u S600 da dodaju nalepnicu Maybach. :doubleup:
Ne,samo ce biti na bazi S klase,produzen,naravno,i model ce se zvati Maybach,samo nece biti odvojen brand.
Znaci,Mercedes-Benz Maybach.

http://www.autonews.com/article/2014011 ... nd-s-class#" onclick="window.open(this.href);return false;
STUTTGART -- Mercedes-Benz plans to use the Maybach brand name that it axed in 2012 for a top-end, long-wheelbase version of its new S-class sedan.

Company sources say the Mercedes-Benz Maybach could debut late this year in the United States, competing with the Bentley Mulsanne and Rolls-Royce Phantom at a price expected to range from $250,000 to $300,000.

But this time Maybach will be a model, not a brand. It could evolve into a subbrand similar to Mercedes' AMG unit, which builds high-performance derivatives.

The Maybach will be distinguished from other S-class models by a high level of equipment and unique styling elements.

It will be positioned well above the Mercedes-Benz S600, a 12-cylinder version of the S class that is expected to debut this week at the Detroit auto show.

The historic Maybach brand name was revived in 2002 for the 2003 model year. The slow-selling Maybach 57 and 62 were loosely based on the 1990 W140 S class, and were badly outdated by the time they were yanked from the market.

A coupe concept, the Exelero, never came close to series production.

-- Jens Meiners
Slazem se .
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:

Post od NidzaV8 »

Laki021 napisao:Mada bih jedan Bentley Continental itekako vozio kao prvi i jedini auto :)
Mudro i skupo zboris , ali u pravu si. :D
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Kada je već blagi off topic :) Ja bih za novce koje košta nov Conti, izabrao Azure ili Brooklands sa 10-15000km.
Vremenom će im cena samo rasti, i to su oni klasični 100% Bentley-i kao '90-ih
Što bi se reklo izgledaju kao $1.000.000 neprolazni klasici.

S Coupe naravno 100x praktičniji za "svakodnevnu" upotrebu.
Pozdrav
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

7footer napisao:Azure ili Brooklands sa 10-15000km.
Vremenom će im cena samo rasti, i to su oni klasični 100% Bentley-i kao '90-ih
To su i za mene pravi Bentley-ji (i Arnage). Ovi novi su teska seljana.
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Slazem se sa Vama dvojicom iznad. Danas Bentley vozi sasvim drugacija klijentela od one iz 80-ih i 90-ih :uf:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Zavisi gde, u Ch je to i danas sve samo ne dziberski auto...
Zapravo mislim da ga vozi ista klijentela kao i pre 20god samo sto ste vi culi za par ljudi da ga poseduju koji mu kvari imidz. To je samo par ljudi...
Osim RR niko nema takvu klijentelu, ako je Bentley dziberski ne znam onda sta su druge marke.
Poslednja izmena od Laki021 u 01 Feb 2014, 17:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori