Ceo tekst - izvor Blic- Ja, Aleksandar Trajković, zvani Aca Banjica, odgovorno tvrdim da čak 90 odsto građana koji uzmu taksi na vaučer na Aerodromu “Nikola Tesla” trpe harač koji im nameće grad zajedno sa Zlatanom Zlatkovićem. Zato nas 80 navodno divljih taksista, za koje garantujem da su svi regularni, vozimo mušteriju mimo vaučera i to po nižoj ceni - priča taksista kojeg je Zlatan Zlatković iz “Beogradskog taksija” na svom video snimku označio kao jednog od najbahatijih divljih taksista.Trajković, Vuksan Dragović i Nebojša Galić ističu da su oni "samostalni preduzetnici, kao svih 7.500 taksista u gradu”.
- Za svoj novac kupujemo i održavamo automobil, plaćamo porez, hranimo porodicu, a grad nam određuje kada, gde i za koliko da vozimo mušteriju. Iza taksi vaučera se krije legalizovana pljačka građana - pričaju uglas njih trojica.......
Taxi prevoz
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Taxi prevoz
Odgovor taksista sa famoznog snimka
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Verujem da bi bilo isto da NS ima aerodrom. Tih primitivaca se se svud nakotilo. Odgovara im mikroklima ovde.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Takva je itekako. Samo smo mi oguglali na mnogo toga.
Naravno da bi bilo. Mozda bi bilo i gore u NS-u, s obzirom da tu moze da dodje bilo kakav priglupi mangup sa mudima i postroji ceo Novi Sad. Raj za mafiju i ovakve primitivce.dragvorl napisao:Verujem da bi bilo isto da NS ima aerodrom. Tih primitivaca se se svud nakotilo. Odgovara im mikroklima ovde.
U Nisu sam siguran i tvrdim da bi bilo gore kada bi aerodrom bio prometan kao Surcinski.
Takav smo narod. Vekovima gladan, napacen i zeljan svega, pa se lako izrodi i pohlepa.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Re: Одг: Taxi prevoz
A šta fali Floridi (ako je ispravna)?dunx81 napisao: A o standardima vec rekoh....yugo florida sa tx

Ђенерал Јанковић
Fali joj EURO 3 koji je jedan od uslova.
Zalili se ostali zbog toga nadleznom organu,kazu pa doneo je potvrdu.
Zalili se ostali zbog toga nadleznom organu,kazu pa doneo je potvrdu.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Juce sam video Swift da taksira i bio sam u fazonu WTF?!
Pa u taj auto stanu samo vozac i suvozac
Pa u taj auto stanu samo vozac i suvozac

Brzine idu u H-a !!!

Ma da, samo Beograd je problem, ostatak Srbije je med i mleko, svi fini i posteni...Saša napisao:Nije takva cela Srbija, to je Beograd, i to jedno od njegovih ružnijih lica...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Najviše i ljudi pa se koncentracija najmanje vidi. Ja kad odem u Niš da vidiš kaubojštinu, BG je ne znam, Švajcarsko planinsko selo po kulturi u odnosu na to.
Uroš S. napisao:Ja kad odem u Niš da vidiš kaubojštinu, BG je ne znam, Švajcarsko planinsko selo po kulturi u odnosu na to.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam ovo najbolje razumeo, kakva je tacno kultura seljana iz svajcarskih planinskih sela ?Uroš S. napisao:Ja kad odem u Niš da vidiš kaubojštinu, BG je ne znam, Švajcarsko planinsko selo po kulturi u odnosu na to.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ono, mir tišina, sve pod konac.
Re: AW: Taxi prevoz
Nis je najvece srpsko selo 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
Zar nije Bec?