Mada su pukotine i ovi likovi sanirali... prosiruju ih, popunjavaju nekom smesom za tu namenu (brzo se susi) pa preko lepe mrezicu.
Ne razumem se puno, samo pricam sta sam video.
Gesendet von meinem GT-I9505
Eeeee, mene interesuje sve ukupno, znaci "kljuc u ruke".ljubitelj napisao: Sto se tice cene ukupno posla, materijal nije skuop i ne mora da bude firmiran (citati uvecane cene za nalepnicu brenda) a ako ne placas rad jer je ovo zaista prosto i treba samo najosnovniji alat moze to sigurno ispod 1000 evra.
Završena akcija. Izabran fitin, stvarno su odlični. Cena je cca 160e/ kvm kako i piše na sajtu.paja napisao:Gledam celu galeriju na sajtu sa kog je slika i jesto to je drug postavio kod sebe.
Njemu su radili ovi http://fitin.rs/
Koštalo je 2400€ za 6 x 1,6 s tim da su njemu morali da rade alu kutije da bi izravnali osnovu na koju se montira.
Kaže da su mu mnogi prošli kroz kuću i da su ovi bili najozbiljinji iako je bilo nekih koji su bili 100 ili 200€ jeftiniji. Njegov savet je da se skupe ponude drugih pa tek onda zvai ove i na osnovu ponuda spustiti cenu na nivo ostalih.
Nemoj da mučiš čoveka da piše do sutra. Samopozovi se na kafu.Rakhil napisao:Napisi neke detalje kad ti zavrse, meni je ovo jedini prihvatljivi oblik zastakljivanja terase