Mercedes AMG GT 2014
Re: Mercedes-Benz SLS 2014
But,but...but why? 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mercedes-Benz SLC 2014
Malo podseća na Marcosove modele.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako bude ovako izgledao, onda će se može reći da mu je F type coupe "pokupio šnjur".
- methane.master
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To im je velika greška što su ukinuli SLS. A ovde se spuštaju u klasu gde je klanica i ima mnogo dobrih kola. Uz to ne znam kako zamišljaju da udenu kabriolet pored jačih verzija SLK, pa i SL, a svi konkurenti imaju kabriolet verzije.
Bolje bi bilo da su preradili SLK u kupe s fiksnim krovom i održali SLS.
- methane.master
Ma ne sekiram se za Mečku u bilo kojoj klasi. Žao mi SLS-a. Šta ću, volim nenormalne automobile. 

Širim haos!
A voziš asmatičara 

- methane.master
Nisu to iste klase Vujadine .Slk ide sa Z4 recimo , SL je ikona i ne prodaje se toliko ,prakticno auto sam za sebe i ide na nekih 7-8 godina sa novim modelom ( amg gt ce biti jeftiniji od Sl 500 ili tu negde u 10.000 eura mozda ) . A amg gt ide na carreru i jaguara i sl. Nemamo podatke koje imaju oni pitanje je koliko je i sls isao ,ja bih to bas voleo da znam i da li je stala prodaja mozda ili su ispunili ocekivano .starac vujadin napisao:To im je velika greška što su ukinuli SLS. A ovde se spuštaju u klasu gde je klanica i ima mnogo dobrih kola. Uz to ne znam kako zamišljaju da udenu kabriolet pored jačih verzija SLK, pa i SL, a svi konkurenti imaju kabriolet verzije.
4.0 V8 TT motor ce imati od 400ks pa do 570ks (Blakc Series). Za oko 200kg laksi od SLS-a.
Ova nadrkana A klasa nikada nece moci da bude ikona kao SLS sa gullwing vratima.
Ovo je najobicniji mali kupe sa Mercedesovim znakom. Pritom malo podseca i na Z4.
hello

Ovo je najobicniji mali kupe sa Mercedesovim znakom. Pritom malo podseca i na Z4.
hello