Hyundai i30 ili Renault Clio IV
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Hyundai i30 ili Renault Clio IV
+1 za 1.6 motor i malko manje opreme. Ja ovog kineza ne bih stavljao jer realno, šta će ti android sa wi-fi na centralnom ekranu?
Tebi ne treba jer voziš. Za te pare možeš kupiti odličnu navigaciju sa velikim ekranom, ako na to ciljaš. Siguran sam da fabrički audio uređaj čita i mp3 format i ima opciju da ubodeš USB, jedino ne znam da li ima bluetooth?
Za ostale putnike (decu pozadi, kojima bi bilo interesatno da imaš multimedijalan uređaj) ovaj napred ne igra ulogu. Tako da ako ti je to želja, svakako je bolje kupiti tablet i fiksirati ga na zadnju stranu prednjeg sedišta, a istovremeno je prenosiv, gde god da krenete.
Tebi ne treba jer voziš. Za te pare možeš kupiti odličnu navigaciju sa velikim ekranom, ako na to ciljaš. Siguran sam da fabrički audio uređaj čita i mp3 format i ima opciju da ubodeš USB, jedino ne znam da li ima bluetooth?
Za ostale putnike (decu pozadi, kojima bi bilo interesatno da imaš multimedijalan uređaj) ovaj napred ne igra ulogu. Tako da ako ti je to želja, svakako je bolje kupiti tablet i fiksirati ga na zadnju stranu prednjeg sedišta, a istovremeno je prenosiv, gde god da krenete.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Dobio ce stari Mpi.Kao kod Ogija.
Gdi i dalje gura samo kia.
Mada i jedan i drugi bi trebalo uskoro da budu zamenjeni sa T(turbo)GDI motorima.
Ja ih ocekujem do kraja godine ili u restilizovanim verzijama i30 i ceed-a,sledece godine.
Ako ostane ovakva motorizacija i dogodine ,odustajem od planova zamene i20 za i30 i uzimam Daciu Duster
Gdi i dalje gura samo kia.
Mada i jedan i drugi bi trebalo uskoro da budu zamenjeni sa T(turbo)GDI motorima.
Ja ih ocekujem do kraja godine ili u restilizovanim verzijama i30 i ceed-a,sledece godine.
Ako ostane ovakva motorizacija i dogodine ,odustajem od planova zamene i20 za i30 i uzimam Daciu Duster

Na auto putu moze cak i manje da ti trosi jer je motor rastereceniji. Po gradu nije velika razlika. Moj kolega ima taj 1.6 mpi i super ide za atmo benzinca, primetno bolje od 1.4.
Inace ja imam 1.6 gdi u Ceedu i on po specifikacijama trosi isto kao 1.4 mpi
Na tvom mestu zadrzao bih paket premium base i kada vec imas 780 eur daj ih za bolji motor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Inace ja imam 1.6 gdi u Ceedu i on po specifikacijama trosi isto kao 1.4 mpi
Na tvom mestu zadrzao bih paket premium base i kada vec imas 780 eur daj ih za bolji motor.
najbolji savet...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ja sam hteo i30, i tad sam se raspitivao dosta.. I svi su mi savetovali da uzmem 1.6, i to par njih koje sam ovako sreo usput da voze i30 sa 1.4 motorom.
samo da se javim, jos uvek nisam kupio auto .. i sad je ispalo TOYOTA SNIZENJE.. sada za ovaj novac mogu da kupim toyotu Auris Luna paket opreme .. ranije nisam razmatrao Toyotu jer je bila skuplja dosta. a sada mi se uklapa u budzet.
sta mislite, Hyu i30 ili Toyota Auris ?
sta mislite, Hyu i30 ili Toyota Auris ?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako ti nije gadan, onda Auris
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

pa gledam ga evo neprestano n YT, otici cu u sredu na probnu voznju .. jeste ruzniji dosta enterijer.. exterijer tj.spolja je ok .. zadnji deo slican hju i30.. samo to unutra malo krut dizajn.. ali mislim da bih mogao da se naviknem.. ako je toliko bolji auto.. mogao bih to da progutam 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislim da je ipak ozbiljniji od koreanca. 
I pored one trandza reklame

I pored one trandza reklame

Brzine idu u H-a !!!

AURIS, ali samo sa 1.6 motorom. 1.33 je daleko preslab za taj auto. On je za Yarisa.
nemam dovoljno para za 1.6 .. u obzir dolazi Auris 1.33 VVT LUNA paket opreme ili hyundai i30 1.4 mpi Premium Base paket opreme ?
idi probaj oba i videčeš koji ti više odgovara, oba su vrlo korektna avtomobila
malo sam se raspitivao, i mnogo vise ljudi kudi i30 nego sto ga hvali, cak i po testovima.. a i30 mi se najvise svidja..kazu, dobijes los auto u extra pakovanju
medjutim sada mi upade crv sumnje kada video snizenje za Toyotu i da se uklapam u budzet .. iako ruzniji , ako mi se svidi mozda ipak Auris, teska srca odustajem od i30 jer zaista mi je najlepsi za te pare, e sad ove ostale stvari ne znam, ne razumem se toliko u automobile osim osnovnih stvari.. neko kaze da i30 motor nije toliko kvalitetan .. neko kaze jeste.. ne zna covek u sta vise da poveruje

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Proveri koliko je održavanje za Aurisa, one osnovne potrošne stvari, jer za Avensisa 2.0 D4D uši otpadaju. Recimo, prednje kočione pločice - 14.600 din, zadnje - 9.963 din, filter goriva - 4.840 din, ulje (6.3 l)- 11,397 din. itd. U pitanju je ovlašćeni servis. Poslednji mali servis zajedno sa zamenom kočionih pločica plaćen je neverovatnih 63.200 din. Kod da voziš Bentlija a ne Toyotu... 

Toyota bar ima normalne servise i manje poseta istim. Posle Ogijevih (i jos nekih) iskustava nikad ne bih vozio nov Hyundai.
TT
TT