ako je stvarno nov civik 15-16k kod nas mislim da je suludo uzimati polovan star 4god za 10k sve i da je stajao u salonu svo vreme...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
+1NexT napisao:Ove kozmeticke zamerke su mi potpuno nebitne. Da kazes da je auto udaran, zazori na krilima svaki na svoju stranu, to bih razumeo. Ovako mi zvuci kao trazenje razloga da se auto ne kupi. NE mozes da nadjes auto star 2-3-4 godine kom nije zagreban branik i koji je apsolutno savrsen. Taj prednji branik, ako nije ispucao ceo lagano moze da se upasuje lepo.
Sto se tice plocica, i meni je cudno da su menjane, ali ocigledno Honde kubure s tim. Bilo je i ranije prica o plocicama.
Jedino sto bih zapravo proverio je "propadanje kocnice"?
Kvacilo se takodje razlikuje od auta do auta, tako da mi je potpuno iluzorno da neko ko prvi put sedne u auto komentarise kakvo je.
Meni je na 406 oduvek bilo jako visoko. POsle zamene kvacila i zamajca je ostalo tako visoko. Tj nikada istrosenost kvacila nije uticala na ponasanje papucice.
Pomiri se sa tim da kupujes auto za 50% njegove vrednosti kad je bio nov. Dakle, mora da postoji razlog za to, a pritom niko ne kupi auto da ga cuva pod staklenim zvonom. Pogotovo ne u Bg, posto je to nemoguce.