Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Djuro
Reactions:
Pridružio se: 25 Jan 2014, 13:46

Re: Dobro veče

Post od Djuro »

Dobro vece! :isplazijezik: Sad bih ja stavio i ovaj :pivo: ali prestao sam da pijem. :kezo:
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Одг: Dobro veče

Post od elMaestro »

Ja bio ubedjen da je dizel, nisam ga zagledao, ali u prolazu bas lepo izgleda, ako mislimo na istog? Kad se krene uzbrdo prema Banjici?

Послато са SK17i користећи Тапаток 2
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Bas taj ...zelenkast

neXus 4
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kolegu sa posla iliti vlasnika moje bivse Astre je jedna kretenka u NSu odradila krvnicki kljucem po celoj bocnoj strani jer joj se nije svidelo kako se parkirao (naravno da je mogla da izadje i izasla je) - ljudi koji su stojali pored su je videli, a njemu je pobegla na semaforu (mozda i dobro u tom trenutku inace bi bilo svasta).

Elem, ako neko slucajno negde vidi parkiran beli Punto sa registracijom BG 302-OB ili OV, moze da mi sibne na PM gde je vidjen...

On ne bi da se zajebava sa tim, a ja bih ipak voleo da je nadje i da joj se nacestita mile nove godine iliti da joj trazi pare za farbanje! :besan:
Poslednja izmena od Delija u 04 Feb 2014, 11:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Pa kako se parkirao?
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Bahato :)

Nema zezanja sa beogradjanima... da je bio neki tip sto vozi crnu Mecku, seo bi mu na krov tako da je super prosao sa kljucem :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

U policiju i nek kaze da ima svedoka.. Nadoknadice mu stetu

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pravac u policiju sa imenima svedoka, nema ništa od ovoga, koje su šanse da neko primeti ta kola i javi... A i onda šta? Ovako prijava pa redom
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma znam da je sansa skoro pa nikakva da se nadje ovako - ne bi on ni kacio nigde - nego sam ja hteo za svaki slucaj, mali je svet :)

Kaze da je pricao sa policijom da bi saznao ciji je to auto i da, naravno, nisu smeli da mu kazu (i pored poznanstva). Svedoke je "izgubio" kad je seo u auto da je juri... Jbg, nije razmisljao u tom trenutku :glavomuzid:

Ako sam ga dobro razumeo stao je na ulici - paralelno u odnosu na ulicu, a normalno u odnosu na parking, ali na mestu gde je bandera + ostrvo izmedju parking mesta, tako da je bio izmedju parkiranih automobila. U principu, nije dozvoljeno da tako stane ni na par minuta (sto je bio slucaj), ali ako je mogla da izadje znaci da je nije skroz zagradio. Na sve to je ona bila parkirana tako da je zauzela dva mesta - zato je i bilo mesta da on stane.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Delija, to ti je Beograđanka 10%, a 90% Novosađanka koja je terenski komercijalista i ima BG table.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne kontam zasto je poceo da je juri?
Sta bi uradio da je stigao? Cupao bi je za kosu i samarao na sred raskrsnice dok bi ga ona grebala po licu?

Bolje da je lepo slikao ostecenje, uzeo podatke svedoka i pravo u policiju.
Poslednja izmena od Floyd u 04 Feb 2014, 11:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

:plusone: za Flojdovo pitanje.

Ako sam dobro razumeo kako je parkirao, a mislim da jesam jer je sve cesca ta pojava u NS, nije mi ga zao ni malo. Lupis sva 4, stanes u desnu traku i time je blokiras za saobracaj, usput smetas i ovima koji su parkirali kao svet, a ne kao budaletina, ali boli tebe... Tebi tako odgovara, a planeta neka se prilagodjava. Bezobrazluk!!
Nekoliko puta mi se dogodilo da mi to urade bas tako da ne mogu da isparkiram auto koji sam uredno parkirao, recimo tu kod Raiffaisena na bulevaru je velika sansa da ti to neko uradi. Ne kazem da treba da mu odere auto kljucem, ali treba da ga odere policija po novcaniku. A licno takodje dobijem zelju da uzmem jedan malj i pocnem da udaram po tom autu koji je tako parkiran. Srecom, jos uvek sam dovoljno pribran. :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ogrebotina, sa jedne strane, a sa druge, trebalo je da plati kaznu
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Floyd napisao:Ne kontam zasto je poceo da je juri?
Sta bi uradio da je stigao? Cupao bi je za kosu i samarao na sred raskrsnice dok bi ga ona grebala po licu?

Bolje da je lepo slikao ostecenje, uzeo podatke svedoka i pravo u policiju.
Floyd predugo si u svici, tako se tamo reaguje :mrgreen:

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Volim što nikad niko od vas u nedostatku drugog mesta nije ostavio kola na kratko pritom kao ovde pazivši da nekog ne zagradi
Odgovori