Top Gear
Re: Top Gear
nije problem tematika, vec kako preforsiraju svaku foru, i kako su dosta tih fora glupe i preterane. Treba imati sale u takvim emisijama, ali u nekoj granici. Jedino sta nema granice ovde jeste kolicina gluposti matorana, kada zalete u prodavnici, misleci da ce biti zanimljivije da polupaju u uniste svu onu hranu i gondole. Debilizam potkrepljen parama.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A nahvališe Golfa 2.Texonja napisao:Skinuo, odgledao. Mislio sam da ovo nikad necu reci, ali ako ce biti ovakve epizode i ubuduce, sto se mene tice bolje neka se penzionisu.

Šalu na stranu, sve do jurnhave sa policijom još se i moglo preživeti. Ali to ne. Srećom pa sam odlučio da ne gledam TG sinoć nego lepo spavao.
To uvek možeš. Pravac RTS-ov sajt.Uroš S. napisao:Ja bolje da sam Alvirovića gledao ovih sat vremena....

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Realno,onaj Golf pre prepravke izgleda super 
Slazem se,sve do jurnjave sa policijom je bilo ok.
Znaci nista dobro,samo ok,a onda su tu toliko zasrali,da sam se iznervirao.

Slazem se,sve do jurnjave sa policijom je bilo ok.
Znaci nista dobro,samo ok,a onda su tu toliko zasrali,da sam se iznervirao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Dobar im je onaj Suzuki Liana (reasonably priced car) koji koriste ove sezone
, mada nije pravi Opelo 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Malopre sam odgledao epizodu. Bilo je interesantno, sve do policijske potere. Ocekivao sam da ce usput ubaciti neki test automobila.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Hrvati puštaju na TV-u redovno jednom nedeljno neke prastare epizode Top Gear-a, malopre bila neka u kome su vozili Gallarda kao novitet...
Ali nekako su mi bili puno bolji ranije, pored šale mogao si ipak i nešto korisno da saznaš, ono kad u par rečenica stvarno kažu/pogode suštinu tog auta. Ovo sada što rade kao da su "malo" izgubili kurs... Ili je to zbog godina... 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Top Gear je show program u kome kola svake godine padaju u drugi plan. Meni toga nije žao jer je humor odličan, a oni su ostrvo zdravorazmskog razmišljanja u moru glupavih i ispraznih ideja i pokreta koji se promovišu u savremenom svetu.
I imaju dovoljno para da mogu da priušte sebi takav stil emisije. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo je bila epizoda za njih i za zajebavanje.
Videli ste u predstavljanju sezone da ima zanimljivih testova, tako da lagano...
Videli ste u predstavljanju sezone da ima zanimljivih testova, tako da lagano...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel ce i veceras biti na ovom linku Top Gear?

Auuu, Mclaren P1