Honda Civic 8. generacija
Re: Honda Civic 1.8 8. generacija
To sa dundjerima majstorima i farbanjem, ces malo teze da dobijes u Srbiji.
Cale je radio u Ehomu Opela, kad je bio noviji, upropastili su auto.
Jako malo majstora ovde zna dobro da uradi posao, i to je pitanje koliko su konstantni.
Skoro da je nikakva sansa da je auto radjen, makar i minimalno, a da se to ne primeti.
Cale je radio u Ehomu Opela, kad je bio noviji, upropastili su auto.
Jako malo majstora ovde zna dobro da uradi posao, i to je pitanje koliko su konstantni.
Skoro da je nikakva sansa da je auto radjen, makar i minimalno, a da se to ne primeti.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Nije mi jasna jedna stvar, a ne mogu da se vracam sad kroz pola teme.
Zar ovakva kupovina ne pocinje sa "dobar dan, zanima me auto, posaljite mi VIN" i onda pravac Delta da se proveri kilometraza?
Zar ovakva kupovina ne pocinje sa "dobar dan, zanima me auto, posaljite mi VIN" i onda pravac Delta da se proveri kilometraza?
Stevo, razmisli još jednom i idi kupi NOV avto...za te pare ( znači oko 10000-11000 evra ), ja ne bi kupovao polovni avto, osim ako znam prvog vlasnika....znam, da pare zaradjujes i niko ti jih ne poklanja, ali da daš tolike pare za neko čudo sumnjivog porekla je meni nemoralno, radije se malo izpružiim i kupim nov ( pa makar i manje opremljen / slabiji motor ).
To govorim zato, jer znam da i u SLO vrlo teško dobiješ polovan avto koje je upotrebljavan a ne ZLOupotrebljavan, a u Srbiji je situacija verovatno još slabija
To govorim zato, jer znam da i u SLO vrlo teško dobiješ polovan avto koje je upotrebljavan a ne ZLOupotrebljavan, a u Srbiji je situacija verovatno još slabija
Dobar auto niko nece da proda, vec se ceka da se to lepo amortizuje.
Koji je intres prodavca da proda "savrsen" auto, za 60 posto vrednosti?
Samo neka teska muka da ga natera, auto koji moze da se vozi jos ihaaa...
Koji je intres prodavca da proda "savrsen" auto, za 60 posto vrednosti?
Samo neka teska muka da ga natera, auto koji moze da se vozi jos ihaaa...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Stvarno, je li bilo provere kilometraže u Delti, po servisnoj istoriji?
@Bax
Baš na forumu imamo Texa koji je prodao skoro nov auto jer mu nije odgovarao. Jeste retkost, ali ima i takvih slučajeva.
@Bax
Baš na forumu imamo Texa koji je prodao skoro nov auto jer mu nije odgovarao. Jeste retkost, ali ima i takvih slučajeva.
I ja sam prodao skoro nov Punto samo što mi nije odgovarao.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I ja sam se nalozio ko mlad majmun da menjam auto, pa sam nekako uspeo da iskuliram... Bar privremeno...
E, jbg...
Pa sta je on mislio, da su ljudi sisali vesla i da nece proveriti istoriju i stanje auta?
Tako sam i ja krenuo u potragu za Accord-om, izgubio par puta po pola dana i kilu zivaca vozeci se po Srbiji da pogledam "auto od prvog vlasnika", "kupljen nov u Srbiji", "i dalje kao nov", "u perfektnom stanju"
(svi se kunu u najblizu familiju i sve kucne ljubimce), presao max 50k km, tada za cenu oko 12-14k evra. Epilog je poznat - kupljen je nov Civic...

E, jbg...

Pa sta je on mislio, da su ljudi sisali vesla i da nece proveriti istoriju i stanje auta?

Tako sam i ja krenuo u potragu za Accord-om, izgubio par puta po pola dana i kilu zivaca vozeci se po Srbiji da pogledam "auto od prvog vlasnika", "kupljen nov u Srbiji", "i dalje kao nov", "u perfektnom stanju"

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@ Aca BG : jeste, kupljen je nov u Srbiji, ali je vracana km.
@ Next : moze tako, a moze i da se pogleda auto uzivo, pa se tada zapise broj sasije.
Ovako sam ga gledao, redosled provera sam uskladjivao sa svojim obavezama i obavezama majstora i drugara.
@ Bax : ima ljudi koji prodaju auto star 2-3 godine, tek izasao iz garancije, ali takav auto ne ide u oglase vec ga kupe prijatelji ili poznanici.
Nekome finansije to dozvoljavaju.
@ maniaxxx : najbolji NOV auto koji mogu uzeti za tih 10-11 hiljda eura nije ni priblizan kao Civic.
To su kola tipa Swift, Fabia, i30/Cee'd i sl. I imaju jako malo opreme.
@ grujicd : i jeste i nije bilo. Zvao sam, pitao, dali su mi neke podatke, za ostale sam morao cekati "nekog sefa ili licno da dodjem". U medjuvremenu sam saznao ovo, pa posle nisam zvao.
@ Delija: pisi ovde ili na pp sta si odlucio za svoj soping?
Inace, ovom autu je "dusa vadjena", vozio je "klinac koji je dobio auto na poklon za 18. rodjendan", gazenje semafor-semafor, kao trke, rucna-krivine i sl.
Dok ovo pisem saznao sam kako su i zasto menjali km, ali ne bih o tome posto me ovaj auto vise ne zanima.
Ponavljam, 10500e bi dao na keca da je u odgovarajucem stanju.
Bio mi je malocas drug Mica, dovezao je Golfa 6 1.4 benzinac sa plinom, sa PRAVIH 30000km, auto je NOV NOV! Tackicu na sebi nema.
Danas bio pacijent sa Mazdom 3 hecbek, 3-4 god stara, ~80000km, izgreban zadnji branik na cosku, i na jednim vratima malo ulubljeno od udarca sa parkinga. Kaze da ce srediti preko osiguranja par meseci pre isteka.
Nastavljam potragu za Sljivikom!

@ Next : moze tako, a moze i da se pogleda auto uzivo, pa se tada zapise broj sasije.
Ovako sam ga gledao, redosled provera sam uskladjivao sa svojim obavezama i obavezama majstora i drugara.
@ Bax : ima ljudi koji prodaju auto star 2-3 godine, tek izasao iz garancije, ali takav auto ne ide u oglase vec ga kupe prijatelji ili poznanici.
Nekome finansije to dozvoljavaju.
@ maniaxxx : najbolji NOV auto koji mogu uzeti za tih 10-11 hiljda eura nije ni priblizan kao Civic.
To su kola tipa Swift, Fabia, i30/Cee'd i sl. I imaju jako malo opreme.
@ grujicd : i jeste i nije bilo. Zvao sam, pitao, dali su mi neke podatke, za ostale sam morao cekati "nekog sefa ili licno da dodjem". U medjuvremenu sam saznao ovo, pa posle nisam zvao.
@ Delija: pisi ovde ili na pp sta si odlucio za svoj soping?
Inace, ovom autu je "dusa vadjena", vozio je "klinac koji je dobio auto na poklon za 18. rodjendan", gazenje semafor-semafor, kao trke, rucna-krivine i sl.
Dok ovo pisem saznao sam kako su i zasto menjali km, ali ne bih o tome posto me ovaj auto vise ne zanima.
Ponavljam, 10500e bi dao na keca da je u odgovarajucem stanju.
Bio mi je malocas drug Mica, dovezao je Golfa 6 1.4 benzinac sa plinom, sa PRAVIH 30000km, auto je NOV NOV! Tackicu na sebi nema.
Danas bio pacijent sa Mazdom 3 hecbek, 3-4 god stara, ~80000km, izgreban zadnji branik na cosku, i na jednim vratima malo ulubljeno od udarca sa parkinga. Kaze da ce srediti preko osiguranja par meseci pre isteka.
Nastavljam potragu za Sljivikom!

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Re: Одг: Honda Civic 1.8 8. generacija
Napisi sto vise o Civicu, da se ne zajebe neko drugi.
Послато са SK17i користећи Тапаток 2
Послато са SK17i користећи Тапаток 2
Имам једно потпитање...
Steva, napisao sam da dodaš malo ( možda mlad polovnjak 9. serije ). Za te pare dobiješ novog u rangu kojeg si napisao, a to znam da te ne zanima.
Evo još malo ponude u SLO ako ti zamiriše uvoz
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... .4%20Sport
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=801 ... 20Type%20S
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=809 ... 20R%20Plus
Evo još malo ponude u SLO ako ti zamiriše uvoz

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... .4%20Sport
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=801 ... 20Type%20S
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=809 ... 20R%20Plus

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Одг: Honda Civic 1.8 8. generacija
Auto je na nekih ~ 70-80 hiljada km. Gazen je zestoko. Nije havrisan. Cesto je bio cukan. Lose je farbarski radjen.elMaestro napisao:Napisi sto vise o Civicu, da se ne zajebe neko drugi.
Ima kineski balast od 50e umesto oem [koji je inace 500e]. Ima varenu plastiku-oblogu kod prednjeg tocka sa vozaceve strane, rad od ~50e, umesto rada od 150e sa novom, citavom plastikom. Sve ovo govori da se lose odnosilo prema autu. Branik je srafom fiksiran umesto da se lepo uzela plasticna "vodjica" od ~20e.
Auto star tri godine, koji je nov kostao 21000e ne zasluzuje ovakav tretman. Ovo moze na mom Puntu, i kolima starim 10 god.
Tragova "gazenja" na motoru i trapu nema, u smislu da je nesto stradalo, sve to Honda trpi

Auto u ovakvom stanju treba platiti max 9300-9500e da bi se kupovinom novih delova, farbanjem pojedinih, nekim servisoma doveo u stanje auta starog 3 godine i 35 tj 70-80 hiljada km. Sve preko toga je auto preplacen.
Verujem da ce ga vlasnik prodati za cifru od 10000e pa i par stotina vise, posto je auto WOW atraktivan, i drugi ne mogu doci do info kao ja [mada je to sve zahvaljujuci Mici

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Skinuli km sa 80k na 3xk. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Igrala se deca... 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- TRIO_driver
- Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
- Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
- Kontakt:
Jer mora biti Civic?
Upravo sam dobio ponudu staro za novo za Kia Sportage 2009 od prvog vlasnika, 2.0 benzin, 88k km, full servisna istorija, garaziran, kupljen na sajmu cini mi se, a gledao sam ga pre neki dan, stvarno je vrh ocuvan.
Ima maksimalnu opremu osim koze, i ide za oko 7k evra, s tim da cu ga u cetvrtak pretresti u servisu, i eventualno bi ga uzeo pod racun i da mu sve zamenim sta eventualno treba, mada mislim da nema posebnih detalja da se radi.
Znam da to nije sportski auto, ali eto pitam, posto trazis da je ocuvan kao casa i da je proveren od strane Bie i Cie..
U krajnjem slucaju, vracam ga u petak vlasniku, i preuzimam opet Dmax, pa posto je sve to u BGD, mozemo se naci da vidis uzivo auto, nista te ne kosta, ako zelis. Do tada cu znati jer i ispod lima tako dobar kao spolja sto izgleda.
Ako te zanima, sibni mi kontakt na PP.
Upravo sam dobio ponudu staro za novo za Kia Sportage 2009 od prvog vlasnika, 2.0 benzin, 88k km, full servisna istorija, garaziran, kupljen na sajmu cini mi se, a gledao sam ga pre neki dan, stvarno je vrh ocuvan.
Ima maksimalnu opremu osim koze, i ide za oko 7k evra, s tim da cu ga u cetvrtak pretresti u servisu, i eventualno bi ga uzeo pod racun i da mu sve zamenim sta eventualno treba, mada mislim da nema posebnih detalja da se radi.
Znam da to nije sportski auto, ali eto pitam, posto trazis da je ocuvan kao casa i da je proveren od strane Bie i Cie..

U krajnjem slucaju, vracam ga u petak vlasniku, i preuzimam opet Dmax, pa posto je sve to u BGD, mozemo se naci da vidis uzivo auto, nista te ne kosta, ako zelis. Do tada cu znati jer i ispod lima tako dobar kao spolja sto izgleda.
Ako te zanima, sibni mi kontakt na PP.
Dok citam ovu temu, shvatam da je odluka da kupim nov auto 2009. bila potpuno ok, iako se cesto preispitujem da li je to bilo pametno...
Stevo, nadam se da ce naleteti nesto da valja ili da uzmes nesto novo...
Sent from my Xperia Z1
Stevo, nadam se da ce naleteti nesto da valja ili da uzmes nesto novo...
Sent from my Xperia Z1