Nemaš ti gej luk, nego samo radiš advertajzing.Rakhil napisao:A posle mene opominjes za oftopik I gejluk?![]()
Ih, pa vise vozaci brinu da ne udare neki auto neko suvozaci. Kada vozis neku babetinu, kada odalami vratima i pri zatvaranju i pri otvaranja, kao da otvara šahtpaja napisao:U tim uskim situacijama gledam da se parkiram kontra tako da ide suvozačka na suvozačku stranu.
Prvo, nije gej luk nego gejluk, as in pederluk, as in uopsteno receno gej aktivnostimethane.master napisao:Nemaš ti gej luk, nego samo radiš advertajzing.Rakhil napisao:A posle mene opominjes za oftopik I gejluk?![]()
... i isključi više u telefonu da ti stalno prepravlja slovo "i" u "I". To je baš gej.![]()
Sent using Tapatalk
Koje teme?Rakhil napisao:Nemam pojma otkud dupli post. Doduse, otkucah ga na zeninom kompu koji sam juce prvi put upalio, moze biti da on brlja (gledam forum na ukupno 6 uredjaja, dobro je da se uopste snalazim).
Urekoh se od onog kritikovanja danas, zagradio me neki pajvan sa PP tablama, sta god to pa bilo, na Cvijicevoj. Parkinga okolo koliko volis, covek me zagradio da ne bi slucajno platio 41 dinar sat, govedo brdsko.
Metne, ova tema je oftopik po definciji, ovde bi bio greh da si u okviru teme