Mobilne telekomunikacije
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Slazem se... samo prenosim potvrdjenu informaciju kad ide predstavljanje.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
Re: Mobilne telekomunikacije
@methan
Nisi valjda gledao to? Ne vidim razlog zasto bi neko gledao to predstavljanje.
Tesko da je gledao 20 dana unapred 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pre manje od mesec dana sam menjao poledjinu na iPhone-u, jer mi je staklo na kameri bilo izgrebano, a u isto vreme sam po prvi put uzeo i neku masku. Inace nisam ljubitelj prekrivanja telefona, ali je ova ispala bas lepa i diskretna jer pokriva samo poledjinu, dok joj se ucinkovitost pokazala jednaka nuli! Naime, juce sam se na ulici okliznuo najstrasnije i kako mi je ruka bila u dzepu od jakne, a telefon u njemu, tako je sa mojim hvatanjem ravnoteze i izbegavanjem padanja telefon ispao iz dzepa na beton. Nije pao sa velike visine i pao je na poledjinu, te mi se ucinilo da mu nista ne fali, bar je displej bio citav. Kada sam stigao kuci-iznenadjenje! Pukao je zadnji deo telefona. Danas sam opet to menjao, tako da sam se u mesec dana lepo izuo sa po dva puta 2.000 dinara, plus zamena displeja na iPad-u o kojoj sam pisao na drugoj temi... 

Mislim na S4Scuderia napisao:Tesko da je gledao 20 dana unapred

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Naravno da nisam gledao predstavljanje, ali sam se zeznuo pa gledao neki prvi klip, sa nekim iritantnim detetom kako nosi telefon u koferu. Bila su još 2-3 nastavka koje sam preskočio, ali generalno me nerviraju takve kampanje.Samsung se očigledno ugledao na Apple po pitanju marktinga, a ja slabo varim takve reklame, sad kao svi ko budale čekaju šta će da se desi i željno očekuju novi predmet želja, tj. telefon.HKS napisao:@methan
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ajd ovi sto se loze na Ajfon pa cekaju dizadje ko ozebao sunce, njih jos i razumem posto je Epl hipsteraj sa tradicijom. Ali da se lozis na Samsung, to ne mogu da shvatim. Jedva cekam da izadje petica samo i jedino jer ce cetvorka da pojeftini pa cu manje para da puknem, ako uopste ponovim Samsung.
Imam kolegu koji je fanboj za HTC: ubija se covek da mi objasni zasto je bolji od mog S2, a ja prema telefonu gajim emocije ko prema masini za sudove: korisno, treba kupiti kvalitetno i jako, ali me zabole ko je proizvodjac dok radi posao
Imam kolegu koji je fanboj za HTC: ubija se covek da mi objasni zasto je bolji od mog S2, a ja prema telefonu gajim emocije ko prema masini za sudove: korisno, treba kupiti kvalitetno i jako, ali me zabole ko je proizvodjac dok radi posao
Mobilne telekomunikacije
Samsung je zajebo i Apple po pitanju agresivnog marketinga ali cinjenica je da su sa pojavom S4 i N3 konacno uspeli da naprave odlican uredjaj.
Sto se lozenja tice, ne lozim se toliko na Samsung koliko se lozim na nove tehnologije
Sto se lozenja tice, ne lozim se toliko na Samsung koliko se lozim na nove tehnologije

Nije bolji uopste, osim ako imas nameru da nekog udaris njime... ili ako ga drzis u levom dzepu kosulje, pa da te zastiti od metka koji ide pravo u srce. Inace je losiji telefon po performansama, sporiji softver (?$%%@ Sense), tezak...Rakhil napisao: Imam kolegu koji je fanboj za HTC: ubija se covek da mi objasni zasto je bolji od mog S2
Od kada sam pruzio sansu Samsungu (u smislu da ga dzagam vise od 5 min), shvatio sam da je npr matori S2 bolji telefon od mog matorog HTC Sensationa. Jedino ta prica oko kvaliteta kucista, ali to me prakticno vise i ne interesuje. Interesuju me samo brzina i lakoca rada.
Poslednja izmena od Texonja u 04 Feb 2014, 23:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
S3 prilicno baguje :/
dok udje u galeriju, bez preterivanja, treba mu jedno 20ak sekundi..
A imam sve ukupno oko 500 slika. mozda i manje
dok udje u galeriju, bez preterivanja, treba mu jedno 20ak sekundi..
A imam sve ukupno oko 500 slika. mozda i manje
Brzine idu u H-a !!!

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
I s2, note1, s3, note2 su odlicni, nije samsung tek sa pojavom s4 i note3 (konacno) uspeo da napravi odlican uredjaj. Jesu oni bolji od prethodnika, ali nista vise no sto je odnos s3->s2 ili note1->note2.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moj Havajac P6 posle skoro 4 meseca pegla kao prvog dana. I kad god ga stavim na sto
svi se dive njegovoj lepoti
Ni jednom nije zakucao da mora da se restartuje, sve radi tečno i istog trenutka kada se zada komanda. Planiram da probam neku Lumiu za jedno pola godine, kad otplatim ovog.

E, taj P6 je meni bio interesantan, ali posto sam ja lik koji menja telefon svake 2-3 god, onda cim mi malo skrene razmisljanje mimo HTC-Samsung (ranije Nokia), odmah krene onaj mali coveculjak na ramenu da me pita dal' sam normalan, kad vec kupujem retko telefon sto se zajebavam, umesto da kupim proverenu stvar itd itd...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja sam zbog Note 1 zamrzeo Samsung ali su se sa S4 iskupili 
Inace znam dosta ljudi koji su bili nezadovoljni sa S3 kao i DW... N2 je vec bio bolji.

Inace znam dosta ljudi koji su bili nezadovoljni sa S3 kao i DW... N2 je vec bio bolji.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Isto je kod mene na Optimus G, nema laga, zamrzavanja, restartovanja niti bilo kakvog problema u radu, definitivno nisam pogresio. Prezadovoljan...a kad se samo setim da sam planirao da kupim S3